Burun ameliyatı sonrası depresyon (kalın, şekilsiz, burunsırtı yüksek)

10 yıl evvel burun estetiği oldum ve ilk aynaya baktığımda bu benim deyip basimi geri cektigimi hatırlıyorum:-) aynaya bakarken tereddüt ediyordum inanın yasadiklarinizin aynısını yaşadım hatta birileri geldiğinde fazla ortama girmemeye başlamıştım fakat hepsi geçti alıştım ama gayet temiz güzeldi burnun fakat yeni bir burna alışmak benim için zordu.ailem ayy çok güzel aynı sanatcilarinki gibi filan desede alışmak beni çok yordu ama süreç geçti burnum tabiki daha bı oturdu burun ucunu hafif indi şişlikler geçti daha bı doğal olunca ferahladim.canini skma..gecicektir inş.birazda sanırım yapı olarakta geçmişe çok önem veren takılı kalan değişimi çokta sevmeyen tipleriz onunda etkisi var.cok takılma sabret.ben cokguzel olmuştur diye düşünüyorum.merak ettim aileniz anne abla kim varsa bilen artık onların düşüncesi nedir? Beğeniyorlar mı?

Arkadaşlar lütfen yardım edin 28 günlük revizyon rinoplastiliyim burun sırtına kıkırdak parçalarından greft kondu bugün hala şiş ve çok hassas.Sırtı hafif yeşil gibi ve sanki minik minik kasılıyor gibi bir rahatsızlık hissi var.sağ burun kanatlarına doğru hafif bir şişlik olduğu için burun ucuda hafif sola bakıyor.Rica ediyorum sizde fikrinizi paylaşın bu süreç sizde nasıldı acaba?

Merhaba arkadaşlar ben 2hafta önce burun ameliyatı oldum 1hafta önce sargılarım açıldı doktor benim burnumu alçıya almamıştı sadece sargı beziyle kapatmış burnum açıldığında şok yaşadım çok kalın iki kaşımın arasından aşağı doğru odun gibi inen yandan da yüksek burun kanatlarıma kadar komple dümdüz, burun ucumda arkaya doğru itilmiş kalkık ve çok gergin bir burunla karşılaştım doktorun yanında o an bişey diyemedim avatar gibi olmuşum. Açıldığından beri her gün ağlıyorum hayata küstüm aynalara bakmıyorum hatta telefonlarımı kapattım dışarı zaten çıkmıyorum kimseyle konuşmuyorum misafir gelcek diye ödüm kopuyor yani hayatımda ilk kez depresyona girdim. Eski halimi yüzümü çok özlüyorum. Burun kemerim ve burun ucu düşüklüğüm vardı doktordan çok doğal sadece kemerimin düzeltilip burun ucumun biraz toparlanmasını yüzümün değişmemesini istemiştim ama bambaşka bi sonuçla karşılaştım. Burun ucum çok arkaya itilmiş ve çok kalın dümdüz bi burun, eski burnum inceydi. Ben napcam bilmiyorum deneyimli arkadaşlar süreci yazabilir mi? Bu kadar kalın şekilsiz ve ucunun geride olması domuz burnu gibi burun deliklerim ortaya çıkmış ve burun sırtımda hala eğrilik var gibi normal mi ??? Bide dişlek gibiyim dudak kısmım çok ortaya çıktı burnumun çok geriye itilmiş olup kalkık olmasından sanırım :KK43: bunlar geçiyor mu böyle mi kalcam çok korkuyorum kendimden uzaklaştım :KK43: doktor istediğin gibi bi burun yaptım biraz sabır diyo ama burnumu ellediğimde et değil kemik geliyor bu kemik nasıl incelebilir anlamıyorum :KK43: Kendimi yüz nakli yapılmış gibi hissediyorum yüzümle burnum bi ayrı gözlerim bile o kadar ayrı ayrı duruyor ki
Aradan seneler gecmiş şimdiki burnundan memnun musun çok merak ediyorum

1 ay önce rinoplasti olmuş biri olarak şunu kesinlikle söyleyebilirim. Çelik gibi sağlam psikolojiniz, peygamber sabrınız yoksa süreç çok zorlu geçiyor. Albümümde milyon tane farklı açılardan çekilmiş burun fotoğrafım var. Kazayla biri açsa manyak mı bu kadın diyecek. 😅 Size tavsiyem ödemleriniz geçene dek kafanızı meşgul edecek şeyler bulun. İki haftalık burnum şu anki burnumun iki üç katıydı. 15 günde bile o kadar çok iniyor ki ödem. Şimdi boşuna üzmüşüm kendimi diyorum. 6 ay dolunca belki şu an kafama takılan sorunlar da hafiflemiş olacak. O yüzden bol sabır ve pozitif düşünce önemli. İnsanın cidden çok ihtiyacı oluyormuş.

X