merhaba herkese, başlıktaki konuyu daha önce sorulmuş mu diye baktım cevaplarımı da kısmen aldım fakat benim durumum bir tık daha farklı sanırım. o yüzden benzer başlıkta soru açıyorum. ben tam 2 hafta önce kbb doktoruna burun estetiği oldum, kbb'ye olmamın sebebi ise hem nefesimi de düzeltsin diyeydi, sol burun deliğimden neredeyse hiç nefes alamıyordum ve kemerim vardı. tamponlar çıkana kadar tabii nefes alamadım ve bunu dert etmedim, tamponlar çıkınca 1,5 hafta boyunca gerçekten çok iyi ve rahat nefes alıyordum ta ki 2 gün öncesine kadar. birdenbire burun deliklerimin ikisi de tıkandı, doktorun yazdığı kullandığım ilaçlar bile fayda etmedi. diğer sorulardan farkı, ben gayet rahat nefes alıyordum burnumdan, neden şimdi birdenbire ikisi de tıkanmış olabilir? 2 haftadır farklı yaptığım hiçbir şey olmadı ilaçlarımı vs hep aynı şekilde düzenli kullandım. sizce sebebi ne olabilir? şimdi yazacağım şey bir tık mide bulandırabilir hassas olanlar lütfen okumasın; parmağımla burnumun içini kontrol ettim ve bayağı bir içeri soktum, dış burun kanadımda etler şişmiş gibi duruyor.
gayet rahat nefes alırken birdenbire burnu tıkananlar var mı?
bonus soru: bir de ben ameliyat sonrası ilk 3-4 gün dışında full yan yattım, normal her zaman yattığım gibi yatıp ekstra bir şeye dikkat etmedim, bir zararı olur mu bunun, sağa sola düşme vs gibi bilemiyorum.