Burun ameliyatı revizyon

Havva Olgun

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2019
9
0
31
Herkese merhaba
5ekim de Nevşehir’de burun ameliyatı oldum aşırı eğrilik şekil bozukluğu ve nefes sıkıntısı vardı
Doktor muayene de ikna etti çevredeki o doktora ameliyat olanlar da hep memnun olduğunu söyleyince bende karar verdim ertesi gün ameliyat oldum para ödendikten sonra tüm ilgi alakayı kesti her şikayeti söylediğimde normal deyip geçiştirdi Nefesle ilgili şikayetleri söyleyince onun için ayrı bir operasyon olacağını ve ücretini söyleyince tepem attı eğrilik hala devam ediyor dediğimde ameliyat öncesi resmimi gönderip bak o kadar değil düzeldi diyip geçiştirdi burundaki şişlik ameliyat olduğum günden beri geçmedi normalde 20günde büyük çoğunluğunun azalması gerekirmiş geceleri burnum tamamen tıkanıyor her sabah Boğaz yanmasıyla uyanıyorum
Sorum şu Süreyya seneldiri buldum bu konuda en iyilerden biriymiş daha önce ona muayene olan var mı ? Ameliyat ücretlerini bilen var mı acaba ?

Herkese merhaba
5ekim de Nevşehir’de burun ameliyatı oldum aşırı eğrilik şekil bozukluğu ve nefes sıkıntısı vardı
Doktor muayene de ikna etti çevredeki o doktora ameliyat olanlar da hep memnun olduğunu söyleyince bende karar verdim ertesi gün ameliyat oldum para ödendikten sonra tüm ilgi alakayı kesti her şikayeti söylediğimde normal deyip geçiştirdi Nefesle ilgili şikayetleri söyleyince onun için ayrı bir operasyon olacağını ve ücretini söyleyince tepem attı eğrilik hala devam ediyor dediğimde ameliyat öncesi resmimi gönderip bak o kadar değil düzeldi diyip geçiştirdi burundaki şişlik ameliyat olduğum günden beri geçmedi normalde 20günde büyük çoğunluğunun azalması gerekirmiş geceleri burnum tamamen tıkanıyor her sabah Boğaz yanmasıyla uyanıyorum
Sorum şu Süreyya seneldiri buldum bu konuda en iyilerden biriymiş daha önce ona muayene olan var mı ? Ameliyat ücretlerini bilen var mı acaba ?
Bende revizyon için doktor araştırıyorum.revizyon olup memnun kalan üyeler doktor tavsiye ederse sevinirim.

Önceki sonraki fotoğrafları
Benim istediğim farklıydı bu kadar küçülmesini istememiştim ama doktor kime ne yapıyorsa aynısını yapmış neye karar kıldıysak tam tersi oldu

Eklentiler

• 42D717A9-01BD-4C69-9C18-6BFDC4D86567.jpeg
    42D717A9-01BD-4C69-9C18-6BFDC4D86567.jpeg
    154,4 KB · Görüntüleme: 420
  • E5962766-26CD-4A41-9FD9-CF38C5AAF2EA.jpeg
    E5962766-26CD-4A41-9FD9-CF38C5AAF2EA.jpeg
    137,9 KB · Görüntüleme: 370
Bence güzel olmuş ve burnunuzun biraz oturmasını bekleyin
Sorunum şekil değil o sonraki mesele
Eskiden nefesi çok zor alıyordum ameliyattan sonra tamamen kapandı burnum geceleri daha çok sıkıntı çekiyorum doktoru buldum sadece daha önce olan var mı onların sonuçlarını nasıl memnun mu bunu arıyorum

Burnunuz çok güzel gözüküyo ama gereğinden fazla daraltıldıysa filan nefes problemi yaşanabiliyor. Plastik cerrah mı yaptı? Nefesse problem kbbci arayın plastik cerrahlar halledemeyebiliyor. Bi de Süreyya şeneldir tanımıyorum ama burada çok olumsuz yorum okudum hakkında bence bi daha düşünün.

Burnunuz çok güzel gözüküyo ama gereğinden fazla daraltıldıysa filan nefes problemi yaşanabiliyor. Plastik cerrah mı yaptı? Nefesse problem kbbci arayın plastik cerrahlar halledemeyebiliyor. Bi de Süreyya şeneldir tanımıyorum ama burada çok olumsuz yorum okudum hakkında bence bi daha düşünün.
Kbb ci yaptı ameliyatı
Önerebileceğiniz bir doktor var mıdır

Sizin ameliyat sonucu nasil oldu memnun musunuz.daha erken biliyorum ama merak ettim.bantlar açıldı mi
Alçı çıktı bi gördüm tekrar bantladılar ama çok şişti. Genel olarak iyi gibi, burun sırtım düzeltilmiş ucunu da tam anlamadım çok ödemli ama bi 6 aya belli olur umarım sıkıntı yaşamam.

Nefes alma güçlüğünüz odemlerdendolayı olmasin ödemler indikçe duzelecektir
9 ay oldu ameliyat olalı ödem ilk günkü gibi ne iniyor ne de başka bi şey oluyor doktora soruyorum bi şey yok diyip geçiştiriyor sonra da cevap verme zahmetine girmiyor

X