Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

istanbulda burun ameliyatından memnun kalanlar doktor tavsiyesinde buluna bilirler mi ? benim burnumda kemik ve eğrilik var
Kesinlikle İsveç Klinik. Altan Yücetaş mutlaka duymuşsundur, bu klinik her branşta uzmanları topladı her anlamda harika ama burun yaptırcaksan kesinlikle kaçırma. Ben burnumu yaptırdıktan sonra lipoda yaptırdım artı lipo yaparken sapolsunlar ordan alınan yağları popoma verdiler müthiş bir popom da oldu. Dilersen fotoğraflarımı iletebilirim, nasıl bir değişim olduğuna dair görmüş olursun kuzum.

Asla burun estetigi ameliyatı yaptırmayin iyi doktora denk gelseniz bile bi yerden mutlaka eksiklik sorun oluyor YAPTIRMAYIN LÜTFEN elimde olsa burun estetik ameliyaatlarini yasaklatirdim yaşamadan maalesef ki anlayamiyoruzz

Asla Zühtü Demir'e ameliyat olmayın, sonuçtan memnun kalmaz, paranızdan olursunuz.Herkes eski halin çok güzeldi diyor, moralim bozuluyor...

Asla burun estetigi ameliyatı yaptırmayin iyi doktora denk gelseniz bile bi yerden mutlaka eksiklik sorun oluyor YAPTIRMAYIN LÜTFEN elimde olsa burun estetik ameliyaatlarini yasaklatirdim yaşamadan maalesef ki anlayamiyoruzz

Ne sorununuz var peki ? Benim son iki haftam kaldi gunum geldi ve tanidiklarim
Bi kac kisi oldu cok memnunlar sans isi sanirim birazda

bende orhan sanısogluna 2017 ocak ayında ameliyat yapıtırdım nefes problemım ver küçükken yaşadıgın olaydan dolayı kemiğimde olan egrilikten dolayı gittim ve fiyatı uygundu ameliyat için gittiğimde beni hoşladı güzel karsıladı hastaları için fotoraf göstermesini isityince hastaların yanına cıkartıyım dedi olur dedim beni bir ameliyattan cıkan hastasının yanına cıkarttı kadının kendisinin iyi oldugunu söyledi ve cuma gunuydu, pazartesı gunune ameliyat yazdı ameliyat için gittim ameliyat oldum benımde cıktıgımda agrım yoktu narkozun etkisinden dolayı daha sonra hastaneden cıktım 2 gun dehşet bir agrım basladı burnumdan yogun sekilde kanlar gelmeye basladı iğrenc bir durumdu 1 hafta boyunca agrı kesici vurdurmaya gittim tamponların alıncagı gun dikişlerimide aldı ve dikiş izlerim 11 ay geçmesine ragmen hala duruyor. İlk 1hafta nefes aldım daha sonraki zamanlardaalamadım yaralarımdan kaynaklanıyor diye dusunerek bekledim artık dayanılmıycak hale geldi 3 ayda gittim bana gripsin dedi 4 ay gıttım kuruluk var dedi 6 ay gittim masaj yap dedi artık ümidimkalmadı cunki her gittiğmde beni tersliyor ve ilgisiztavır sergiliyordu burnunda kalan son dikişide 7 ayçekti burnun bir deliği buyumeye basladı yarıkhalıne geldi burnumun ucu çöktü ve burnumun orta kısım çöküntü halıne geldi 9 ay annemle gittim burnumda bişey olmadıgını söyledi burnumu begenmediğim için yalan konustugumu ifade etti bende sinirlendim annem psikolojımız bozuldu hocam kızım her gece uyuyamıyor dedi doktorun tepkisi: ben psikatrimiyim oldu ve ordan annemi alıp gittim kapıdan cıkarken resmen beni itekledi kapıdan inerkende bana pazartesı gel etlerini yakarız diye bagırdı ben sımdı baska doktor bakıyorum devletede görünmek istedim tomografi çektirdi ve burun kemiğimin yamuk oldugunu ve etlerin buyuk ve orta kemikte ayrılma oldugunu gördüm ve 2 bucuk sene sonraya ameliyat tarihi verdi her gece doktor arastırıyorum birdaha sorunu yasamıyım diye revizyon ameliyatları pahalı olmaktadır. Ve ben tekrar paramı almak için nasıl ugrasıcam bilmiyorum ve bıran öncede olmam gerekiyor bu tarz sorunu yaşayan arkadaslar bana dönüş yaparsalar sevinirm :KK43:

Türkiyede hic bir doktora güvenmeyin hatalari oldugu zaman bile sen erzincanlisin sen trabzonlusun ondan o burun öyle oldu diye sucu size atiyolar !! hele birde yurtdisindan geldiniz zaman tamemen enayi yerine koyup soyguna ugratiyolar ünlü olsun ünlü olmasin gerisini siz düsünün!!

bende orhan sanısogluna 2017 ocak ayında ameliyat yapıtırdım nefes problemım ver küçükken yaşadıgın olaydan dolayı kemiğimde olan egrilikten dolayı gittim ve fiyatı uygundu ameliyat için gittiğimde beni hoşladı güzel karsıladı hastaları için fotoraf göstermesini isityince hastaların yanına cıkartıyım dedi olur dedim beni bir ameliyattan cıkan hastasının yanına cıkarttı kadının kendisinin iyi oldugunu söyledi ve cuma gunuydu, pazartesı gunune ameliyat yazdı ameliyat için gittim ameliyat oldum benımde cıktıgımda agrım yoktu narkozun etkisinden dolayı daha sonra hastaneden cıktım 2 gun dehşet bir agrım basladı burnumdan yogun sekilde kanlar gelmeye basladı iğrenc bir durumdu 1 hafta boyunca agrı kesici vurdurmaya gittim tamponların alıncagı gun dikişlerimide aldı ve dikiş izlerim 11 ay geçmesine ragmen hala duruyor. İlk 1hafta nefes aldım daha sonraki zamanlardaalamadım yaralarımdan kaynaklanıyor diye dusunerek bekledim artık dayanılmıycak hale geldi 3 ayda gittim bana gripsin dedi 4 ay gıttım kuruluk var dedi 6 ay gittim masaj yap dedi artık ümidimkalmadı cunki her gittiğmde beni tersliyor ve ilgisiztavır sergiliyordu burnunda kalan son dikişide 7 ayçekti burnun bir deliği buyumeye basladı yarıkhalıne geldi burnumun ucu çöktü ve burnumun orta kısım çöküntü halıne geldi 9 ay annemle gittim burnumda bişey olmadıgını söyledi burnumu begenmediğim için yalan konustugumu ifade etti bende sinirlendim annem psikolojımız bozuldu hocam kızım her gece uyuyamıyor dedi doktorun tepkisi: ben psikatrimiyim oldu ve ordan annemi alıp gittim kapıdan cıkarken resmen beni itekledi kapıdan inerkende bana pazartesı gel etlerini yakarız diye bagırdı ben sımdı baska doktor bakıyorum devletede görünmek istedim tomografi çektirdi ve burun kemiğimin yamuk oldugunu ve etlerin buyuk ve orta kemikte ayrılma oldugunu gördüm ve 2 bucuk sene sonraya ameliyat tarihi verdi her gece doktor arastırıyorum birdaha sorunu yasamıyım diye revizyon ameliyatları pahalı olmaktadır. Ve ben tekrar paramı almak için nasıl ugrasıcam bilmiyorum ve bıran öncede olmam gerekiyor bu tarz sorunu yaşayan arkadaslar bana dönüş yaparsalar sevinirm :KK43:

Allah yardimcin ola

bu adamın okadar mağdur ettiği hatayla karşılaştım ki inanırlar gibi değil kalkık domuz burnu gibi yaptığı burunlar da var revizyonla bile düzelmeyen senin ki inşalalh düzelir Allah yardımcın olsun

Bence gerçekten şans meselesi kişiden kişiye degişiyor yada burundan buruna degişiyor olabilir size özelden resim atabilirim ben orhanbeyden memnundum

Yeni üye olduugum için galiba resim atamıyorum. İleriki dönemlerde resim eklerim

Son düzenleme:
Benim sorunum; sağ taraftan kemik eğriliği, sol taraftanda burun ucu kıkırdağı kırığıydı. Tabi bu sıkıntılar yüzümdeki orantıyı bile bozmuştu yamuk gibi duruyordu. Daha çok kısa bir süre geçmesine rağmen elde edilen sonuçtan mennunum. Artık sağdan ve ön profilden resim çekilmekten korkmuyorum.

Ameliyat sürecinde yaşadıklarımı elimden geldiğince anlatmaya çalıştım ama sanırım izlemek daha ayrıntılı olacaktır :-)

Olmayı düşünenlerin merak ettikleri şeyleri, olanlarında izlerken yeniden o günlere döneceği şeyleri anlattığımı düşünüyorum.

Ben çok şükür ağrısız acısız bir burun ameliyatı süreci yaşadım, şuandaki halinden de oldukça mennunum.

İstediğim doğrultusunda doğal bir burun tercih ettim ve o şekilde bir sonuç çıktı ortaya. Zaman geçtikçe daha da düzelecektir.

Son düzenleyen: Moderatör:
X