Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

merhabalar,

o zaman benim sana soracak çok şeyim olacak ilk iki sorum :KK70:
1) nerde vene zman ameliyat oldun
2) sonuçtan memnun musun?

Merhaba,

Beni ameliyat eden doktor Gürhan Özcan idi:) Amerikan Hastanesinin karşısında muayenehanesi var. Sonuçtan çok memnun kaldım 3 arkadaşımı ve ablamı da kendisine gönderdim. 2007 yılında olmuştum ameliyat ama tam istediğim gibi sonuçlandı

bir arkadaşımın 20 gün sonunda yüzünde gerilmeler oluyordu gülmekte zorlanıyordu.bu tür bir şey olmaz mı?
ben bugün tam 1 aylık oldum evet hala gülerken burnumda gerilme oluyor ama yüzümde ayrıca bir gerilme, şişlik, morluk yok. herşey normale dönsün dersen zaten 6 ay beklemen gerekiyor.yüzündeki belirgin şişlik ve morluk geçtikten sonra başlayabilirsin bence...

Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldımEn Büyük KK hepinize merhaba öncelikle. Burun ameliyatı oldum ve bu konuda çok fazla arkadaşıma yol gösterdim:) sormak istediklerinizi cevaplayabilirim. Görüşmek üzere
merhaba canım. ben bugün 1 aylık oldum haliyle burnum hala şiş. merak ettiğim konu bu şişlikler ne zaman tamamen iniyor ve burun oturuyor. cevabın için şimdiden teşekkürler... :)

Merhaba,

Beni ameliyat eden doktor Gürhan Özcan idi:) Amerikan Hastanesinin karşısında muayenehanesi var. Sonuçtan çok memnun kaldım 3 arkadaşımı ve ablamı da kendisine gönderdim. 2007 yılında olmuştum ameliyat ama tam istediğim gibi sonuçlandı

istediğin gibi sonuçlanmasına çok sevindim,şişlikler ne kadar zamanda indi? ayrıca fiyatı öğrenebilir miyim?

Ameliyati oldum yuzum cok sis goz kapaklarim dahi sis zar zor yaziyorum bu yaziyi sans dileyen arkadaslara tesekkur ederik ameliyat iyi gecmis doktoruma gore bakalim yuzum inince dahada rahatlicam..

Ameliyati oldum yuzum cok sis goz kapaklarim dahi sis zar zor yaziyorum bu yaziyi sans dileyen arkadaslara tesekkur ederik ameliyat iyi gecmis doktoruma gore bakalim yuzum inince dahada rahatlicam..

Çok geçmiş olsun canım, sağa salim kurtulmana çok sevindim, umarım devamı da güzel gelişirde bir problem yaşamazsın.

Arkadaşlar, ben de estetik ameliyat olmak istiyorum ama çevremde bu durum çok yadırganır, bu yüzden en büyük korkum insanların hakkımda konuşmaları. Sırf bu sebepten ciidi adım atmaktan çekiniyorum. Burnum çıkıntılı, yandan bakıldığında hoş gözükmüyor, öndense beğeniyorum burnumu bi sorun yok. Çevremde hiç kimse anlamasın ama göze daha hoş gözüksün, daha yumuşak gözüksün diye az da olsa törpületmek istiyorum. ameliyat geçiren arkadaşlar çevrelerinin tepkilerinden biraz bahsedebilirler mi?

Arkadaşlar, ben de estetik ameliyat olmak istiyorum ama çevremde bu durum çok yadırganır, bu yüzden en büyük korkum insanların hakkımda konuşmaları. Sırf bu sebepten ciidi adım atmaktan çekiniyorum. Burnum çıkıntılı, yandan bakıldığında hoş gözükmüyor, öndense beğeniyorum burnumu bi sorun yok. Çevremde hiç kimse anlamasın ama göze daha hoş gözüksün, daha yumuşak gözüksün diye az da olsa törpületmek istiyorum. ameliyat geçiren arkadaşlar çevrelerinin tepkilerinden biraz bahsedebilirler mi?

Ben nefes alamadığım için ameliyat oldum, ilk ameliyatımda doktora olabildiğince ben kalayım fazla dokunmayın, yüz ifadem aynı kalsın dedim, o da sağolsun açmış kapamış, sadece burun kökümdeki fazlalığı alıp bırakmış, deviasyonumu düzeltmemiş, burun kanatlarımdaki yapışıklığı açmamış, nefes problemim devam ettiği gibi burun çatım açık kalmış, burun kanatlarıma da ellemediği için burun kanatlarımdaki çökme aynen kalmış. Sonra karar verdim Cemil Tugay'a ameliyat olmaya, bu sefer doğal olsun, olabildiğince ben kalayım dememeye karar verdim, benimde düşündüğüm millet ne derdi, elalem artık umrumda değil, elalem benim yaşadığım eziyeti biliyor mu? Bu sefer tekrar bıçak altına yatmışken adam gibi bişey olsun dedim, küçük, kavisli, kalkık olsun dedim, hem nefes alabileyim hem de güzel görünsün dedim, hatta yüz ifademi olumlu şekilde değiştirsin dedim. 4 Temmuzda ameliyat oldum şuanda çok memnunum, elalemde umrumda değil.

bende cok dusunmustum nasıl bır burun yaptırsam dıye ama beklenyılerınde dr yaptıgı hıcte aynı olmuyo

bırde burun kanatlarını daraltmak zor bır oslemmı acaba dr ların buyuk bı cogunlu genelde burun sırtıyla ılgılenıyolar

bırde burun kanatlarını daraltmak zor bır oslemmı acaba dr ların buyuk bı cogunlu genelde burun sırtıyla ılgılenıyolar

Zannetmem, yani şöyle ben doktoruma dedim ki kavisli bir burun istiyorum ama kavis sizi uğraştıracaksa, zor olacaksa, sonradan bana problem çıkartacaksa dedim, olur mu hiç dedi, her işlem aynıdır burunda dedi, zor olma gibi bir durumu yok dedi. Yani canım çoğunun işine gelmiyor, açıp bir iki işlem yapıp kapatıyorlar, benim ilk ameliyatımda kemiğim kırıldığı halde ikinci ameliyatımda burun kanatlarımla oynandı, yanlar ve üstler törpülendi, geniş olan ve yamuk olan yerler düzelti, ilkinde hiç ağrım olmamıştı, ikincisinde sızım oldu, doktoruma dedim ki, ilkinde hiç ağrım olmamıştı, şimdi neden sızlıyor acaba, ilkinde pek bir ellenmemiş burnuna dedi. :KK43: şimdi ilkinde iyiki pek bir ellememiş burnuma diyorum çünkü ellediği yerlerde problem kaldı hep.

Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim ama benim nefes alma sorunum yok, önden bakıldığıında burunumun ucu biraz geniş ve yuvarlak duruyo ama yüz hatlarım yumuşak olduğu için bana gittiğini düşnüyorum. Sadece yandan burnum epey bi önde ve çıkıntılı, onu törpületmek istiyorum. Bir de böyle kıkırdak çökmesi gibi şeyler yaşar mıyım acaba sadece kemiği elletmek istediğim halde?

bende istiyoruummmmmm. burnumu beğenmiyorum. tek beğenmediğim yerim. güvensizlik yapmıyor bana ama güzel olsun istiyorum. kardeşimin kulak ameliyatını yapan mükemmel bi dr var. olursam ona olurum gibi geliyor. burun deliklerini de küçültsün istiyorum böyle bişi yaptıran var mı ? ve en önemlisi estetik cerrahı mı kbb dr u mu yapmalı ?

merhabalar, bende burun ameliyatı yaptırmak istiyorum burnumda kemik cıkıntısı görüntüsü var ayrıca burun ucum büyük. hangi doktoru öneriyorsunuz benim kafam cok karısık doktora karar veremiyorum daha doktorlarla görüscek sekilde bile doktorları ayıramadım. benim en iyi siz anlarsınız cok korkuyorum ve karasızım lütfennn yardım edinnn acill:84:

merhaba rüyarüya hangi doktora ameliyat oldun ben doktor konusunda cok kararsızım su doktora ameliyat olma veya ol dediğin biri varmı cevap verirsen cok sevinirim lütfen yardımmm

kızlar albümüme bakın bi lütfen[/QUO
merhaba bende burun estetiği yaptırmak istiyorum kadınlar kulubunu yeni kesfettim albüme bakmaya calıstım ama göremedim nasıl bakabilirimbide sen kime ameliyat oldun bana önerirmisin sonuctan memnunmusun bide fiyatı nekadar ameliyatın? cook soru sordum ama yardımcı olursan cook sevinirim gercekten beni cook iyi anlarsın cunlu coook korkuyorum

Merhaba arkadaşlar perşembe günü ameliyat olucağım, burnum kemerli ve büyük bir burun, kavisli burun istemiyorum beren saatinki gibi istiyorum, doktora bunu nasıl anlatırım burun başlangıç noktasını düz indirip sonra ucu hafif kaldırıp burun üstünü iyice oymalımısın mı demeliyim?

Teşekkürler..

vallahi billahi lafı ağzımdan aldın! aynen burnu kemerli ve büyük bir burun ve aynen beren saatinki gibi istiyorum!

X