26 gun once bende burun estetigi oldum ve suan burun ucumun goruntusu sizinki gibi top gibi :/ hala odemli elledigimde de farkedebiliyorum ama acikcasi burnumda fazla bi odem oldugunu dusunmuyorum baska orneklere baktigimda cok daha sis burunlar gormustum benim sisligim ucunda gibi.Ameliyat olmadan once daha zarif kibar bi burun ucum vardi suanda top gibi acikcasi ben fazla sivrilesicegini dusunmuyorum ama yine bi miktar asagi inip kendini salacaktir burun kendim icin de sizin icinde boyle dusunuyorum.Onceki burun ucunuz yine bu sekilde miydi yuvarlak miydi yani? benim burhn ucum sadece bi tik kaldirildi onun haricinde birsey yapilmadi burun ucuma.Ve aynen onden cok garip duruyor benimde top gibi ozellikle foto cektigimde cok garip duruyor.Arkadaslar benim burun ucuma dokunulmadi sadece bi tik kaldirildi ama top gibi cidden ve burnumda oyle hissizlik tas gibi durum vs de yok bilgisi olan varsa sureci paylasabilir mi? ya da benimde en basta oyleydi sonradan zariflesti inceldi biraz sivrilesti diyen??
İnşallah yanılıyoruzdur da ödemdendir yok benim burnunonceden dusuk kemerli bi burundu ama oyle top gibi de degildi ucu.Fotograf cekilince bana da oyle geliyo aynaya bile bakmak istemiyorum bazen ikinci ameliyati bile dusunmeye basladim ama o da korkutuyor.Yoksa en olmadi burun ucuna dolgu olabilir diye dusunuyorum
İnşallah yanılıyoruzdur da ödemdendir yok benim burnunonceden dusuk kemerli bi burundu ama oyle top gibi de degildi ucu.Fotograf cekilince bana da oyle geliyo aynaya bile bakmak istemiyorum bazen ikinci ameliyati bile dusunmeye basladim ama o da korkutuyor.Yoksa en olmadi burun ucuna dolgu olabilir diye dusunuyorum
suan cok yeni sakin olun bende bunlari yasadim hala yasiyorum sizi cok iyi anliyorum hala uzuldugum zamanlar oluyor ama beklemekten baska care yok herkesin dedigi gibi ve bende siizn gibi cok sabirsiz bi insanim ayni zmaanda mukemmelliyetciyim de surasi soyle olsaydi vs diye burnuma bakip duruyorum bu da bu surecte cok zor oluyor ama inanin ameliyattan sonraki 26.gunum ve simdi bile sisler inmis birazda olsa farkediliyor yani.Ama burnu begenmedigimiz icin inse de nasil olur ki dusuncesi oluyor insanda anliyorum sizi.Umarin burun oturdukca begeniriz.Sizinde burun ucunuz sadece kaldirildi mi burun ucunuzda eskisine gore nasil degisimler var?
suan cok yeni sakin olun bende bunlari yasadim hala yasiyorum sizi cok iyi anliyorum hala uzuldugum zamanlar oluyor ama beklemekten baska care yok herkesin dedigi gibi ve bende siizn gibi cok sabirsiz bi insanim ayni zmaanda mukemmelliyetciyim de surasi soyle olsaydi vs diye burnuma bakip duruyorum bu da bu surecte cok zor oluyor ama inanin ameliyattan sonraki 26.gunum ve simdi bile sisler inmis birazda olsa farkediliyor yani.Ama burnu begenmedigimiz icin inse de nasil olur ki dusuncesi oluyor insanda anliyorum sizi.Umarin burun oturdukca begeniriz.Sizinde burun ucunuz sadece kaldirildi mi burun ucunuzda eskisine gore nasil degisimler var?
Sormayın ben de çok takintili bi insanim dış görüşe malesef.Ben özellikle kalkık istedim açıkçası iyi mi yaptım böyle istedim diye kötü mü yaptım bilmiyorum.sizin kac gunde indi şişlikler ne zaman farketmeye basladiniz indigini kac gunde yani
Bende 16 Eylül de ameliyat oldum. Gerçekten psikolojik olarak insanı yıpratan çok zor bir süreçmiş. Benim de tuhaf bir şekilde bardan açıldığında gayet güzel olan burnumda kemerli bir görüntü oluştu son üç gündür. Doktor şişliktir diyor umarım öyledir
Bende 16 Eylül de ameliyat oldum. Gerçekten psikolojik olarak insanı yıpratan çok zor bir süreçmiş. Benim de tuhaf bir şekilde bardan açıldığında gayet güzel olan burnumda kemerli bir görüntü oluştu son üç gündür. Doktor şişliktir diyor umarım öyledir
Bandaj acildiginda begendiyseniz bence begendiginiz gibi olmustur burnunuz.Alçı çıkınca şişmesi normal diye dusunuyorum ben alci ciktiginda da begenmemistim cunku