Burnun tam oturması ödemin gitmesi şekil olarak oturması benim 1 yılı buldu dikkatlice koru burnunuMerhaba, 1 ay önce burun estetiği ameliyatı oldum. Hafif kemerli, yüzüme göre büyük, ucu düşük bir burnum vardı. Alçı çıktığında çok beğenmiştim şiş olduğunu da hesaba katarak. Bandajlar alındığında korkunç şişmişti ve aynaya bakamıyordum. Şu anda çok az indi ama sanki hepsi burun ucuma toplandı gibi. Daha önce bu ameliyatı geçirenler bakabilir mi? Herhangi bir sorun görünüyor mu? Çok kafaya takıyorum maddi manevi beni oldukça zorladığı için. Güzel bir sonuç istemiştim.
115 gün oldu halen sümküremiyorum. Yan da yatamıyorum ve yağlanmanın devamıda cabası herhaldeTeşekkür ederim, hiçbir sorun yok. Bahsettiğiniz yan yatma, sümkürme vs ilk birkaç aydan sonra düzeldi. Şimdi hiçbir sıkıntı yok. Nefes almam da iyi. Ufak tefek ödemler kaldı sadece.
Çok teşekkür ederim iyi hissettirdinizgayet güzel olmuş ve bence asla estetik olduğunuz belli değil. Zamanla daha da güzel olacaktır
Bana burnun normal geldi. Estetik gibi de durmuyor. Beğendim benteşekkür ederim
Çok teşekkür ederim evet zaten hoşuma gitmeyen şey o uzunluk ve burun ucunun top gibi olması. Umarım ödemdendirMerhaba. İnsanların dediğine bakmayın. Benim de üçüncü ayım. 1. ay cidden ödemin en belirgin olduğu, en palyaçoya benzediğim zaman :) Kesinlikle iki aya farkı göreceksiniz. Ayrıca şu an için bile gayet güzel.
Beğenilmesi beni çok mutlu etti çünkü maddi manevi zor bir süreç. Teşekkür ederim cevabınız için. Alçı çıktığında çok beğenmiştim zaten. Ödemler mutsuz etti sanırım. Doktorumu özelden yazarım sizeKarşıdan çok güzel görünüyor, söylemeseniz asla estetik olduğunu anlamazdım. Yandan ucu biraz uzun duruyor o da ödemdendir. Ödem geçince çok doğal görünümlü güzel bi burun olucak çok belli. Kime yaptırdınız acaba?
Evet henüz 1 ay oldu ve kalın deriliyim. Baya şiş ama çok geriliyor gülünce falan. Teşekkür ederim bu arada umarım zamanla daha iyi olur1 aylık mı , 5-6 ay olmuş sandım
baya düzgün görünüyor, yan profillerden gayet güzel. ilk fotoda şişliklerin olduğu çok belli tabiki.
onlar inince daha güzel olacaktır, yüzünüze yakışmış
Bana da yazar mısınız bu arada çok güzel olmuş burnunuzBeğenilmesi beni çok mutlu etti çünkü maddi manevi zor bir süreç. Teşekkür ederim cevabınız için. Alçı çıktığında çok beğenmiştim zaten. Ödemler mutsuz etti sanırım. Doktorumu özelden yazarım size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?