burun ameliyati icin safak sayanlar !!

Coook tesekkur ederim canim agrin olmuyo cok ondan emin olabilirsin ama benim burnum cok islem gordu baya kucultuldu bu yuzden odem cok oldu gozum acilmiyodu evde 9 yasinda cocuk var benimle ayni odaya girmiyodu korkudan . Bugun sisler indi morluklar duruyo iste

Cok sevindim Ama ben coook korkuyorum.benim ameliyat Sali günü...hayirlisiyla Bende bitirsem..burnun nasil pek beli olmasada ilk görüs nasil sence ???

Bezelyeleri alkollu beze koyup 10 dakika bekle bunu ara ara yap, kisa surede gidicek o morarma ve sislikler. gecmis olsun.

Korkma her sey istedigin gibi olur insallah =) hic bi se hissetmiceksin ve iyilestikten sonra iyi kiii diceksin

Ben de 2 mayısta oluyorum ameliyattan korkmuyorum ama heyecanlıyım yıllarca isteyip şimdi nasip olunca sabırsızlanıyorum :) doktorum Bekir Sivri umarım her şey iyi olur.

:)) korkma inş her şey istediğimiz gibi olacak.Bu kadar bekledim ama 11 gün beklemek zor geliyor cidden heyecanlıyım hemen olmak istiyorum ben nedense senin doktorun kim?
Volkan beden canim doktor cok hosuma gitti ama kendisini taniyan yok hic bulamadim fikrini alabilcegim birini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…