- 6 Ocak 2014
- 52
- 4
-
- Konu Sahibi lolabunny__
En önemlisi senin içine sinmesi, güvenmen ama tabiki o doktora ameliyat olan birilerini bulup konuşsan daha iyi olurdu senin için.Ben konuşuyorum doktoruma ameliyat olmuş hastaların bir çoğuyla,sağolsunlar deneyimlerini paylaşıyorlar,hem resimleri falan da gördüm,sen de doktorun sosyal medya hesabı falan varsa hastalarına falan ulaşmaya çalışabilirsin canım.Volkan beden canim doktor cok hosuma gitti ama kendisini taniyan yok hic bulamadim fikrini alabilcegim birini
bakıyom arEn önemlisi senin içine sinmesi, güvenmen ama tabiki o doktora ameliyat olan birilerini bulup konuşsan daha iyi olurdu senin için.Ben konuşuyorum doktoruma ameliyat olmuş hastaların bir çoğuyla,sağolsunlar deneyimlerini paylaşıyorlar,hem resimleri falan da gördüm,sen de doktorun sosyal medya hesabı falan varsa hastalarına falan ulaşmaya çalışabilirsin canım.
Ulasmaya çalışıorum ama henüz bulamadim daha 2 hafta var arastiricamEn önemlisi senin içine sinmesi, güvenmen ama tabiki o doktora ameliyat olan birilerini bulup konuşsan daha iyi olurdu senin için.Ben konuşuyorum doktoruma ameliyat olmuş hastaların bir çoğuyla,sağolsunlar deneyimlerini paylaşıyorlar,hem resimleri falan da gördüm,sen de doktorun sosyal medya hesabı falan varsa hastalarına falan ulaşmaya çalışabilirsin canım.
Emre Üregeni önermeyenler fazla. Benim revizyon olacağı için ince eliyorum. Bir forumdaki yorumlara da bakayım.O zaman bide emre üregenle görüş :) pişman olmıcaksın
Dün ameliyat oldum ve Gercekten hic agri yokmus,Ama Cok siskinlik ve morarma Oldu...suan evdeyim ve dinleniyorum..yarin tamponlar cikacak..Cok sükür allahima..Korkma her sey istedigin gibi olur insallah =) hic bi se hissetmiceksin ve iyilestikten sonra iyi kiii diceksin
cnm burnun ne durumda alçılar alındı mı foto bekliyoruz özeldende atabilirsin :)Bi daha olsa bi daha emre uregene ameliyat olurdum valla
bana burnunun fotosunu atabilirmisin cnm çok merak ettimAlindi canim hersey yolunda =) doktor bey ssgolsunn
emre ilhana bir randevu aldım 2015 sonuna. ameliyatım da herhalde 2016 sonu olur boyle bir liste yok ya bekle allah bekle.[/QUOTE
Al bendende o kadar 5 Aralık benim gorusmemde sabırla bekliyorum=)