burun ameliyati icin safak sayanlar !!

Volkan beden canim doktor cok hosuma gitti ama kendisini taniyan yok hic bulamadim fikrini alabilcegim birini
En önemlisi senin içine sinmesi, güvenmen ama tabiki o doktora ameliyat olan birilerini bulup konuşsan daha iyi olurdu senin için.Ben konuşuyorum doktoruma ameliyat olmuş hastaların bir çoğuyla,sağolsunlar deneyimlerini paylaşıyorlar,hem resimleri falan da gördüm,sen de doktorun sosyal medya hesabı falan varsa hastalarına falan ulaşmaya çalışabilirsin canım.

En önemlisi senin içine sinmesi, güvenmen ama tabiki o doktora ameliyat olan birilerini bulup konuşsan daha iyi olurdu senin için.Ben konuşuyorum doktoruma ameliyat olmuş hastaların bir çoğuyla,sağolsunlar deneyimlerini paylaşıyorlar,hem resimleri falan da gördüm,sen de doktorun sosyal medya hesabı falan varsa hastalarına falan ulaşmaya çalışabilirsin canım.
bakıyom ar
Ulasmaya çalışıorum ama henüz bulamadim daha 2 hafta var arastiricam

emre ilhana bir randevu aldım 2015 sonuna. ameliyatım da herhalde 2016 sonu olur boyle bir liste yok ya bekle allah bekle.

FairyDaphne FairyDaphne karıştırıyor olmayasın.çünkü forum manyağı sayılırım:)))ne burda ne başka forumlarda hemen hemen hiç olumsuz yorum görmedim Emre Üregen hakkında.insta da da takipteyim halen,hep çok güzel burunlar.kendisine ameliyat oldum iyiki de olmuşum:) bendeki başarısının tesadüf olmadığına eminim.emre bey'in revizyon tecrübesini bilemiyorum.

Merhaba...ben 1 hafta oldu ameliyat olali ve cooookk memnunum.gercekten hic agri ve zorluk yasamadim..Cok sükür allahima.ama Cok sisti yüzüm ve baya morardi.ama simdi biseycik kalmadi.yani eger olmak isteyen varsa kesinlikle tavsiye ediyorum.benim Doktorum Cok cok iyiydi...

Emre Uregen iyi bir doktor olabilir ama ince derililerde... Yahu benim burnum kalın derili birde hafif sağa yatık. Gerçi Emre İlhan ne yapabilir bu buruna o da şüpheli:S

Benim de 7 gün var, böyle bir şeye nasıl karar verdim hala anlamıyorum hep korkardım, ne olacaksa olup bitsin artık

X