• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun ameliyatı / estetik

nilmiteva

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2014
1
0
1
İstanbul
Merhaba arkadaşlar. Acıbadem kulak burun boğaz prof. Dr Hasan M. Tanyeri hakkında bilgisi olan kendisinde ameliyat olan varmıdır. İnternette kendisiyle alakalı bir yorum bulamadım. Burun etlerimle ilgili ameliyat olmam gerekiyor Ayrıca estetikte istiyorum bu ameliyatla birlikte, forumlarda bu konuyla ilgili birçok isim verilmiş fakat ben hasan m tanyer hakkında bilgi almak istiyorum. Bilen arkadaşlar varsa cevaplarınızı bekliyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba arkadaşlar. Acıbadem kulak burun boğaz prof. Dr Hasan M. Tanyeri hakkında bilgisi olan kendisinde ameliyat olan varmıdır. İnternette kendisiyle alakalı bir yorum bulamadım. Burun etlerimle ilgili ameliyat olmam gerekiyor Ayrıca estetikte istiyorum bu ameliyatla birlikte, forumlarda bu konuyla ilgili birçok isim verilmiş fakat ben hasan m tanyer hakkında bilgi almak istiyorum. Bilen arkadaşlar varsa cevaplarınızı bekliyorum.

Ben cok fazla doktor aradım burada yazılan isimlerden tutun ünlülerin doktoruna herkese gittim , önemli olan doktora insanın guvenebılmesi.
Ben Doc. Dr.Melih Güvenç'e yaptırdım.Aşırı memnun kaldım. Burun estetiğinde bana göre muhim olan tek tip ve doğal görünüm olmayan burun olsun , oyuk olmasın ,aşırı kalkık olmasın, delikler birbirine eşit alsın ve nefes alsın. Kesinlikle tavsiye ederim ucuz bi yere gidip kötü yaptırıp sonra revizyon için bidaha para vermek acı cekmek yerıne ıyı doktor bulmak cok önemli..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhabalar

uzun zaman geçmiş konunun üstünden ancak, şu aralar ben de Prof dr Hasan Tanyeri'yi araştırıyorum. Sizinle aynı konuda şikayetlerim var. Burun eti ve sinüzit. Bu işlemleri yaptırırken minik bir estetik de yaptırmak istiyorum. Acaba siz ameliyat oldunuz mu? olduysanız Hasan Bey'e mi oldunuz?

Çok teşekkürler

Back
X