• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun Ameliyatı Ay Ay Değişim.

aysenurtop

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2020
58
6
1
23
Merhaba,
Burun ameliyatımın üzerinden 1 ay geçti. Burnum öncesine göre çok büyük ve dudağımla arasındaki mesafesi genişlemiş duruyor. Yüzüm şişmanlamış gibi. Burnumun ucu zaten normalde de top gibiydi şimdi ise daha büyük. Bunlar hakkında bilgisi olan var mı?? Doktorumun verdiği masajları sonlandırdık. Onun dışında yeşil çay içmek, bol bol su tüketmek, yürüyüş yapmak süreci hızlandırıyor mu sizler neler yaptınız. Ayrıca daha yeni burunlular için rahatlatmak amaçlı ay ay çektiğiniz fotoğraflar varsa o kadar iyi olur ki.Burası dışında başka hiçbir sitede bu kadar ayrıntılı konuşulmuyor.

Merhaba, 1ay daha çok erken ödemin gitmesi için. Bu mesajdan sonra baktım ben kendi fotoğraflarıma. 3.ayda bile ödem varmış ☺️ Tombikmiş burnum, zamanla daha da inceldi

Benim burnum ilk aylardaki gibi. Bir değişiklik olmalı. Tabii olumlu anlamda olmadı. Yoksa biraz bozulma var. Geçmiş olsun. Doktorun tekniğine göre burunda değişiklik olup olmaması değişebilir.

Son düzenleme:
Mrb bnm burun kemiğim küçükken kırılmış ve yanlış kaynamış kemiği çok buyuk görünüyor ve artk zamn geçtikçe yamuk oluyor yana kayıyo ameliyat fıyatları nekadar acaba estetiğe giriyormuş kemik olduğu için ssk karşılıyor mu??

Merhaba,
Burun ameliyatımın üzerinden 1 ay geçti. Burnum öncesine göre çok büyük ve dudağımla arasındaki mesafesi genişlemiş duruyor. Yüzüm şişmanlamış gibi. Burnumun ucu zaten normalde de top gibiydi şimdi ise daha büyük. Bunlar hakkında bilgisi olan var mı?? Doktorumun verdiği masajları sonlandırdık. Onun dışında yeşil çay içmek, bol bol su tüketmek, yürüyüş yapmak süreci hızlandırıyor mu sizler neler yaptınız. Ayrıca daha yeni burunlular için rahatlatmak amaçlı ay ay çektiğiniz fotoğraflar varsa o kadar iyi olur ki.Burası dışında başka hiçbir sitede bu kadar ayrıntılı konuşulmuyor.
merhaba, öncelikle geçmiş olsun :) sorularınıza gelince hepsi çok normal şeyler, olması gereken süreçten geçiyorsunuz. ben ameliyat olalı 10 ay bitti, hala daha burun kanatlar ve burun ucum sert mesela, hala geçmedi, çok sabırlı olmanız gerekiyor onu söyleyeyim :) mesela ilk 5 ay gülemiyordum bile ben, çok tuhaf oluyordu şeklim şemalim gülünce. 5. ayda çekilen fotolara bakarken fark ettim gülüşümün düzeldiğini :D burda açtığım konum da var, son aylarda foto koyamadım ama ilk 7 ay için her ay güncel fotoğrafım var, yarın da unutmazsam yeni fotoğraf çeker eklerim 10. aydan :) isterseniz değişimi görebilirsiniz :)

merhaba, öncelikle geçmiş olsun :) sorularınıza gelince hepsi çok normal şeyler, olması gereken süreçten geçiyorsunuz. ben ameliyat olalı 10 ay bitti, hala daha burun kanatlar ve burun ucum sert mesela, hala geçmedi, çok sabırlı olmanız gerekiyor onu söyleyeyim :) mesela ilk 5 ay gülemiyordum bile ben, çok tuhaf oluyordu şeklim şemalim gülünce. 5. ayda çekilen fotolara bakarken fark ettim gülüşümün düzeldiğini :KK70: burda açtığım konum da var, son aylarda foto koyamadım ama ilk 7 ay için her ay güncel fotoğrafım var, yarın da unutmazsam yeni fotoğraf çeker eklerim 10. aydan :) isterseniz değişimi görebilirsiniz :)

özelden yazdım bakabilir misiniz

Arkadaşlar merhabalar, rinoplasti ameliyatı olalı 2 ay bir hafta oldu.. En az 6 ay bekleyin burnun asıl şekli 6 ayda netleşir deniyor. Bu konuda ozellikle 6 ay- 1 yılı bulmuş arkadaşlardan yorum yapıp aydinlatmalarini rica ediyorum. Gercekten 2 aylik burun daha cok degisecek mi, degisimler nasıl seyrediyor ?

Arkadaşlar merhabalar, rinoplasti ameliyatı olalı 2 ay bir hafta oldu.. En az 6 ay bekleyin burnun asıl şekli 6 ayda netleşir deniyor. Bu konuda ozellikle 6 ay- 1 yılı bulmuş arkadaşlardan yorum yapıp aydinlatmalarini rica ediyorum. Gercekten 2 aylik burun daha cok degisecek mi, degisimler nasıl seyrediyor ?
ben de çok merak ediyorum inanın

Tabiki de çooooook değişecek. Ben ameliyat olalı 10.5 ay oldu senesi geliyor yani ama daha hala gitmeyen ödemler sert burun ucu ve burun kanatlarım var (kalın deriliyim bu arada bizde 2 seneyi bile buluyormuş tam oturması). 2.Ayda mesela daha duduaklarımdaki ödem bile geçmemişti gülemiyordum bile gülmeye çalışsam yaratığa benziyodum resmen:D

Pwki
Tabiki de çooooook değişecek. Ben ameliyat olalı 10.5 ay oldu senesi geliyor yani ama daha hala gitmeyen ödemler sert burun ucu ve burun kanatlarım var (kalın deriliyim bu arada bizde 2 seneyi bile buluyormuş tam oturması). 2.Ayda mesela daha duduaklarımdaki ödem bile geçmemişti gülemiyordum bile gülmeye çalışsam yaratığa benziyodum resmen:KK70:
Peki ne gibi degisimler oluyor odemler gittikce biraz daha kisaliyormu yoksa ödemler gittigi icin zariflesip daha uzunumsu mu görünüyor :KK17:

Back