• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun ameliyat sonrası ödem, ağrı

xMerida

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2025
15
3
1
27
Kızlar özellikle ameliyat olmuş arkadaşlar fikir belirtirse sevinirim. Ben ameliyat olalı 13 gün oldu. Eklediğim görsel ameliyat sonrası ve alçıların çıktığı 7. güne ait. Burnumun kök kısmından alnıma ve gözlerimin altına kadar uzanan bir ödemim var. Ağrı fazla olmuyor dediler ama 3. günün gecesi ve 4. gün ağrıdan duramadım yerimde. Şu an avatar filmindeki kadının burnu gibi geniş duruyor burnum. Özellikle sağ tarafta daha fazla ödem var ve o kısma dokunduğum zaman çok ağrım oluyor. Burnumda kırık ve sağa yamukluk vardı ameliyat öncesi. Hala burnumda bantlar var, perşembe çıkacak. Ama bant altından bile anlaşılıyor, şişlikte en ufak bi azalma yok. Doktorum, kontrole gittiğimde dokundu içe çöktü şişlik balon gibi. Ama burun yanlarından göz altıma uzanan şişliğe kendim dokunuyorum kemikleşmiş gibi sert. Ayrıca doktorum kalçadan vurulan bi ödem iğnesi yaptırdı. 10 güne kaba şişi çekilir dedi ama bilmiyorum canım çok sıkkın, aşırı kalın derili de değilim orta kalın bir derim var. Ameliyat sonrası bu durumu yaşayan var mı?

Eklentiler

• IMG_2230.webp
    IMG_2230.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 16
  • IMG_2233.webp
    IMG_2233.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 12
Son düzenleme:
Merhabalar. Bu kadarcık ödem normal diye biliyorum ameliyat olmuş arkadaşlarımdan.
Bu arada doktorunuzun adını öğrenebilir miyim. Burnunuz muhteşem olmuş çünkü maşallah diyelim

Merhabalar. Bu kadarcık ödem normal diye biliyorum ameliyat olmuş arkadaşlarımdan.
Bu arada doktorunuzun adını öğrenebilir miyim. Burnunuz muhteşem olmuş çünkü maşallah diyelim
Sinan Köyceğiz’e oldum. Ben de ameliyat sonrası şeklinden aşırı memnunum açıkçası çok sevdim. Ama şu an şişten burun sırtım hem havada hem de yamuk duruyor. Perşembe bantlar çıkacak hazır değilim hiç 🥺

Sinan Köyceğiz’e oldum. Ben de ameliyat sonrası şeklinden aşırı memnunum açıkçası çok sevdim. Ama şu an şişten burun sırtım hem havada hem de yamuk duruyor. Perşembe bantlar çıkacak hazır değilim hiç 🥺

Çok çok doğal olmuş 🧿 Lütfen kendinize kuruntu yapmayın ödem geçer. Benim arkadaşımın ödeminin geçmesi 6 ayı bulmuştu, sizinki henüz çok yeni. Rahatlayın lütfen ve zamana bırakın

bazılarında burun yanlarındaki ödem kalıcı olmuş, o yüzden gözüm korktu sanırım 🥺

Back