- 7 Nisan 2010
- 248
- 0
-
- Konu Sahibi BenJademin
ayy şimdiki aklım olsa bi gram bile heyecanlanıp korkmazdım
çok kolay bi ameliyat aklinialirimsmile
umarım herkes kolay bi şekilde atlatıp güzel sonuçlarla karşılaşır yerimseniben
T-Filiz canım sanki beni anlatmışsın...Bende aynı psikolojideyim...Ameliyattanda sonrasındanda ve sonuçlarındanda korkuyorum....ışin kötüsüde bu korkuları nasıl yeneceğimi ve ne yapmam gerektiğinide bilmiyorum....
ooo hastahanedeki zaman geçmmiyor tekkk ben o yeşil amlyt önlügünü giyerken acaba vazgeçsemmi diyordum içimdennnn....incanın canı ne tatlı demii..halbuki inan ben daha agır grip oluyorummm bundaki agrı sızıda hiç bşy yok..sositosositoFilizcim ya cidden boşuna üzüyosunuz kendinizi ben apar topar olmuştum
son gece Allahım nasıl heyecanlıyım anlatamam bide hayatımda hiiç dikiş bile attırmamış insanım yanii
bide benim ameliyatım tee akşamın bi saatiydi gün geçmek bilmedi ya şöle olursa ya böle olursa diyeama şimdi düşünüyorumda hiiiç bişey yokmuş enden okadar kasmışım :)
bide ben locak +sedasyonla oldum bazıları ameliyatta uyanıyomuş falan dediler Allahım öldüm öldüm dirildim. anestezi doktoru ile konuşurken bir uyumuşum odaya alındığımı ewe geldiğimi falan hiç hatırlamıyorum.
İlk 3 gün korkudan ağrı kesici içtim ağrırsa diye ama bi baktım ilacı içmeyi unutmuşum ne ağrı var ne sızı totalde 6 tane ağrı kesici içtim
özellikle kendine iyi bakarsan hiiç bişicekler hissetmezsin
kaydirigubbakcemile5
canim burda birbirimizi desteklememiz gerek... ameliyat öncesi ameliyat sonrasi, gercekden hicde fena olmaz.... oske nin yazdigi seyler insani biraz motive ediyor misal....ama su an düsündüm yine ameliyati....kalbim hizlandi...aman Allah'im bu neeeee....delikafadulden