Burun ameliyat öncesi korkuyu yenmek!

ay evet ya o grip hissi cok fenadır:)))) ama geciyor 3 gun içinde toparlarsın sefil gibi hissetmende normal bende aynı yollardan gectim valla:))))))))))))

ay cnmcım saaaaolasın ya içimi rahatlattın :) iyileşelimde hep beraber bulusalım kıslarrrr :):):) yakında görelim birbirmizi :)

ameliyat olduktan sonra amann bunun içinmi okadar korkmuşum diyeceğiniz kesin :)

benim iki kuzeniminde inanılmaz kemerli burunları vardı ve senelerce kafalarına takıp kendilerini mutsuz ediyorlardı öyle bir şevkle girdilerki hiç korkuymuş ağrıymış sızıymış falan takmadılar 2dkkalık işlem dediler
öylede oldu valla hiç acıma ağrı sızı yok hiçbirşey hissetmiyorsun zaten
tabi ameliyattan bir kaç gün sonra günlük işlerine devam edemiyorsun fazla şişlerin falan inmesi lazım
ama onun dışında canınızı sıkacak birşey yok bence büyütmeyin gözünüzde ve herşeyden önce rahat olun
sonraki görüntüyü hayal edin mesela :) :)

benim iki kuzeniminde inanılmaz kemerli burunları vardı ve senelerce kafalarına takıp kendilerini mutsuz ediyorlardı öyle bir şevkle girdilerki hiç korkuymuş ağrıymış sızıymış falan takmadılar 2dkkalık işlem dediler
öylede oldu valla hiç acıma ağrı sızı yok hiçbirşey hissetmiyorsun zaten
tabi ameliyattan bir kaç gün sonra günlük işlerine devam edemiyorsun fazla şişlerin falan inmesi lazım
ama onun dışında canınızı sıkacak birşey yok bence büyütmeyin gözünüzde ve herşeyden önce rahat olun
sonraki görüntüyü hayal edin mesela :) :)
kesinlikle katılıorum bu kdr kolay oclagı aklıma gelmesdi

t-filiz tek korkan sen deilsin emin ol mesela ben:) bu arada sutttgartdanmisssin eyy gidi gunler ey :) aklima mazi eldi neysem bende mannheimden soyle o belcikadaki arkadasida alsak kararlassak ve beraber bulussak istanbulda bende hic gitmedim ve korkuyorum

Haha ne guzel olur valla, ayarliyalim kizlar:) Ama ameliyat icin gidelim hep beraber:)

Ekledim seni acelya, tasarim resmime bakabilirsin.

Haha ne guzel olur valla, ayarliyalim kizlar:) Ama ameliyat icin gidelim hep beraber:)

Ekledim seni acelya, tasarim resmime bakabilirsin.

tamam kizlar hepimizin yolu istanbula düser....

melidecim sen ameliyata karar verirsen tarihini bildir istersen..bende ayni haftaya ön görüsme icin randevu alayim..

acelyacim ok hep beraber gidelim..ayrica bende universite zamaninda stuttgartda okudum, ama su an mannheimda calisiyorum...

melidecim sen ameliyata karar verirsen tarihini bildir istersen..bende ayni haftaya ön görüsme icin randevu alayim..

acelyacim ok hep beraber gidelim..ayrica bende universite zamaninda stuttgartda okudum, ama su an mannheimda calisiyorum...

Tamam Filizcim anlastik, seni haberdar edicem, ne guzel olur:)

tamam kizlar ama kontakda kalalinm filiz mannheimdasin demek görüselim ya yüz yüze fasla zaman gecmeden biseyler ayarlayalim

tamam kizlar ama kontakda kalalinm filiz mannheimdasin demek görüselim ya yüz yüze fasla zaman gecmeden biseyler ayarlayalim

Kizlar ameliyat tarihim kesinlesti 19 mayis 2010 insallah bir aksilik olmazsa randevumu aldim hastane rezervasyonu icin kapora gonderiyorum. Acelyam ve Filiz sizler naptiniz gelmek istermisiniz o tarihlerde? Ozel mesaj yazamiyorum kizlar yeterli degil daha.

Haberleriniz bekliyorum kizlar ben cooooook heycanliyim anlatamam valla

Kizlar ameliyat tarihim kesinlesti 19 mayis 2010 insallah bir aksilik olmazsa randevumu aldim hastane rezervasyonu icin kapora gonderiyorum. Acelyam ve Filiz sizler naptiniz gelmek istermisiniz o tarihlerde? Ozel mesaj yazamiyorum kizlar yeterli degil daha.

Haberleriniz bekliyorum kizlar ben cooooook heycanliyim anlatamam valla

melidecimm cok sevindim bitnem ya hakkinda hayirlisi olsunn... ben haziran basi yada bu ayin sonu ins gidicem bi aksilik cikmassa istanbula oraya gidersen tr numarani birak yada msn verim sana ozelden görüsebiliriz

X