Burun ameliyat öncesi korkuyu yenmek!

ayy bide ben odada bekliyorum biri ağlıyor Allahım dedim kesin ameliyatta uyand hissetti falan dedim komplo teorileri üretmeye başlamıştımki anestezici geldi "anestezi filmi gerçek değildi dimi" diyalogu geçti :)

bide serseri çok tatlı bi adamdı ööle ben yattım elime kelebği taktı geyik yaparken aa bi bakmışım ewdeyim sabah olmuş :)

kız iyiki o anestesi flimi gerçek deilllsositosositokeşke izlemeseydim aklımda iz kaldı valla o flimkaydirigubbakcemile3benim amlyt maceram malesef kötüydüü şimdi anlatıpta konuyu bolmek istemiyomkaydirigubbakcemile3

kız iyiki o anestesi flimi gerçek deilllsositosositokeşke izlemeseydim aklımda iz kaldı valla o flimkaydirigubbakcemile3benim amlyt maceram malesef kötüydüü şimdi anlatıpta konuyu bolmek istemiyomkaydirigubbakcemile3

ne olduki ameliyat esnasinda nemcim?

Canım tabii destekleyelim birbirimizi...Ameliyat olmak, ameliyata karar vermekten inan daha kolay...Bugüne kadar okuduğum yorumlardanda bunu anladım zaten...Önemli olan doktora karar vermek...Gerisi çorap söküğü gibi gelecektir zaten...Önümüzdeki haftalarda görüşmeyi düşünüyorum artık....

Katiliyorum Ferhunde sana sonuna kadar:) önemli olan karar verebilmek.
Ben eskiden cok korkuyordum, endiseliydim ama su yeni teknik dr yakup avsarin uyguladigi beni cok rahatlatti (kirma yok), gorustum kendisiylen ve bana acaip guven geldi.:):nazar:

@ T-Filiz cok guzel olmus yeni form acman, inan kafam karisti o diger formumlari okurken.

Bana mesaj yollamissin cnm ama cvp veremiyorum mes. sayim 31:KK43: 50 olmasi gerekiyormus. Soruna burda cevap versem olur mu?

Valla öyle , en sancılı aşama hangi doktor sorusuna karar verebilmek . Ameliyat tarihini aldıktan sonra da hop diye bitiveriyor herşey

Katiliyorum Ferhunde sana sonuna kadar:) önemli olan karar verebilmek.
Ben eskiden cok korkuyordum, endiseliydim ama su yeni teknik dr yakup avsarin uyguladigi beni cok rahatlatti (kirma yok), gorustum kendisiylen ve bana acaip guven geldi.:):nazar:

@ T-Filiz cok guzel olmus yeni form acman, inan kafam karisti o diger formumlari okurken.

Bana mesaj yollamissin cnm ama cvp veremiyorum mes. sayim 31:KK43: 50 olmasi gerekiyormus. Soruna burda cevap versem olur mu?

selam melde tabi ki burda vecaplayabilirsin sorun degil canim..

selam melde tabi ki burda vecaplayabilirsin sorun degil canim..

Cnm ben daha henuz randevu alamadim, mayis haziran gibi dusunuyorum. Ne guzel olur seninle orda gorusebilirsek :-) Ben daha kardesimi ikna etmeye calisiyorum, gelir ama benimle 7 gun kalmaz gibi gorunuyor:KK43:
Sen almanyanin neresindesin? Benim icinde guzel olur orda gorusmemiz kendimi yanliz hissetmem:)

Cnm ben daha henuz randevu alamadim, mayis haziran gibi dusunuyorum. Ne guzel olur seninle orda gorusebilirsek :-) Ben daha kardesimi ikna etmeye calisiyorum, gelir ama benimle 7 gun kalmaz gibi gorunuyor:KK43:
Sen almanyanin neresindesin? Benim icinde guzel olur orda gorusmemiz kendimi yanliz hissetmem:)

canim ben stuttgart'dan....benimde ya annem yada kardesim gelir diye düsünüyordum ama zaten tatil zamani diye (agustos ayinda zaten onlar izmire gidecekleri icin) iki kez giderlermi türkiyeye bilemiyorum....ikna etmem gerek....
olmazsa ...istanbulda bulusabilsek gercekden iyi olur istanbulda ben yanliz korkuyorum nedense...ve ilk kez gidecegim icin oraya....eyvahedigeldismile

canim ben stuttgart'dan....benimde ya annem yada kardesim gelir diye düsünüyordum ama zaten tatil zamani diye (agustos ayinda zaten onlar izmire gidecekleri icin) iki kez giderlermi türkiyeye bilemiyorum....ikna etmem gerek....
olmazsa ...istanbulda bulusabilsek gercekden iyi olur istanbulda ben yanliz korkuyorum nedense...ve ilk kez gidecegim icin oraya....eyvahedigeldismile

Tamam cnm, ben is geregi cok sik gidiyordum istanbula ama hic yanliz gitmedim.

Sen ameliyati agustosta mi olmayi dusunuyorsun? Yakup bey bana yazdan once olsun diye demisti 2 ay gunese cikmamak gerekiyor diye hatirliyorum sanki.

Sen gelirsen ne kadar kalmayi dusunuyorsun?
Iyi olur Filiz bulusalim istanbulda birbirimize destek oluruz.
Ben istanbulda (avrupa yakasinda) yolumu kaybetmem:)
Taksimden levente dr yakup avsarin offisine metroylan gitmistik yakin mesafe

t-filiz tek korkan sen deilsin emin ol mesela ben:) bu arada sutttgartdanmisssin eyy gidi gunler ey :) aklima mazi eldi neysem bende mannheimden soyle o belcikadaki arkadasida alsak kararlassak ve beraber bulussak istanbulda bende hic gitmedim ve korkuyorum

ohoooo ben sizin bu yazdıklarınızı okurken bile heyecanlanıyorum kalbim hızlı hızlııı çarpıyooo :-) naapııcaam beeennn.ben canım acır falan diye korkmuyorum aslnda ama dşünüorum bazen gözümü kapıorum hayal ediorum hastanede odadayım ve önlüğümü giyiyorum,dr geliyo gidioruz diyo ve ben sedyedeyim.aman allahım daha bunları düşünürken heyecandan kalbim ağzımda atıyooo :O:O ameliyat günündne korkuyorum ben,öncesi-ameliyat-uyanmakdan fla.yoksa amelyat snrası çok şişerim morarrırım meselesi değill.

ohoooo ben sizin bu yazdıklarınızı okurken bile heyecanlanıyorum kalbim hızlı hızlııı çarpıyooo :-) naapııcaam beeennn.ben canım acır falan diye korkmuyorum aslnda ama dşünüorum bazen gözümü kapıorum hayal ediorum hastanede odadayım ve önlüğümü giyiyorum,dr geliyo gidioruz diyo ve ben sedyedeyim.aman allahım daha bunları düşünürken heyecandan kalbim ağzımda atıyooo :O:O ameliyat günündne korkuyorum ben,öncesi-ameliyat-uyanmakdan fla.yoksa amelyat snrası çok şişerim morarrırım meselesi değill.

hannatos yemin ederim sanki beni anlattin ya basen yatarkene diyorumki ya ne olur sanki gozumu acdigimda ameliyat olmus bitmis olsa diyee ama nerdeee:KK43:( bende ameliya oncesinden korkuyorum nasil önük giyincem dr odama nasil gelicek ya bayilamasam o heyecan öldürüyo ben iste:KK43: benim aplamin kizarkadainin kizi taa burdan istanbula ucup gecen hafta olmus bile ameliyatinii:KK43:( bende korkak gibi sineye cekiomm yaaaa

hannatos yemin ederim sanki beni anlattin ya basen yatarkene diyorumki ya ne olur sanki gozumu acdigimda ameliyat olmus bitmis olsa diyee ama nerdeee:KK43:( bende ameliya oncesinden korkuyorum nasil önük giyincem dr odama nasil gelicek ya bayilamasam o heyecan öldürüyo ben iste:KK43: benim aplamin kizarkadainin kizi taa burdan istanbula ucup gecen hafta olmus bile ameliyatinii:KK43:( bende korkak gibi sineye cekiomm yaaaa

Canım senden alıntı yapiyorum ancak Hannatos içinde yazmıs olayım :) Inanın ben bu ameliyatı olduysam herkes olabilir..Anestezi korkum inanılmazdı anesteziyi dusundukce bende bayılacak gibi olurdum, ustune ustluk cok allerjik bir bunyem var ameliyata girerken koluma takılan banda liste halinde yazdılar neredeyse ona bile sıgmadı:)) yani ben riski goze alarak girdim bu ameliyata narkozdanda cok etkilendim ancak bu tamamen bünye meselesi:) inanın bu ameliyata karar verdiyseniz simdi olmazdanız 5 sene 10 sene sonra yine olmak isteyeceksiniz, neden erken olupta kendinizi daha erken mutlu etmeyesiniz
? güvenilir bir doktora kendinizi teslim ettikten sonra korkacak hiçbirsey yok, tek yapmanız gereken bolca arastırmak ve kendinizi ameliyat onluguyle hayal etmeyi bir kenara bırakmak:)) Ben kendimi hep mavi düz ameliyat onluguyle hayal ederken karsıma mavi cicekli allı güllü bir önlük cıktı mesela:))) umarım korkularınızdan sıyrılıp gönül rahatlığıyla ameliyatınızı olursunuz, çünkü inanın ameliyat oncesi sonrasından daha zor, cok konustum:))) kolay gelsin ikinizede:):1hug:

denedm ve gördüm korkulacak hiç bir şey yok arkadaşlar gayet rahat geçti benm dua ederek girdim baktım sonra uyanmsıım hiç bişi anlamadım yani :)

Kuzum bende cok korkuyordum ama babamın motivesiyle ameliyata girdim...........burundan kemik alındı deliklerim büyütüldü.........ameliyat 5.5 saat sürdü.sonra o tamponlar üc gün durdu ama ne üç günnnnnnnnn beni mahvetti......ameliyattan cıktıktan sonra o gün içinde yüzüm morardı gelen gecen hastalar refakatçılar bana bakıp duruyordu....kaza yaptıgımı saanıyorlardı....o kötü .morarmış çirkin yüzümden cok utanmıştım...gecelerim gündüz olmuyor.........cok canım yanıyordu.tamponlar cıkarılırken cok canım yandı ama inan bana ben 5 gün içersinde saglıgıma kavustum.allahım sifa versin.insallah cabuk atlatırsın burun rahatsızlıgını.....

ben tamponlardan rahatsızlık duymuorum ama sanki grip gibi hissediyorum kendmi ama hepsi 1 haftaya düzelir heralde ben daha dün oldum ameliyatı ee tabi hafif baş ağrım falanda var ama çok hafif öle çekilmicek gibi değil iyi yani şuanda ama gercekten korkulcak hiç bişey yokmus bunu rahatlıkla söyeleyebilirsm..

X