ahh bu aşkkk... insanı yerin dibinede sokar bulutların üzerinede:))
ahh be ahh ne yapıcam bılemıorum. boguluyorum sankı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahh bu aşkkk... insanı yerin dibinede sokar bulutların üzerinede:))
ahh be ahh ne yapıcam bılemıorum. boguluyorum sankı![]()
ayrılma mı yoksa platonik filanmı![]()
2 senelik ilişkim nişan düşünüyorduk. geçen pazar ayrıldık.
ilk 9 ay kavga nedir bilmezdik. sonra ne olduysa ufak bir sorunda bile bocaladık.
ve oyle süregeldi. sonunda olmuyo uyuşmuyoruz diye bitirdik. ağladım ettim inan bana eskisi gibi kendim olucam dedim
ilk inanmıyorum artık dedi. sonra diretince birz ayrı kalalım zamana bırakalım dedi. bilmiyorum ne olacak.
sonra arabaya bindim bağıra bağıra yollarda çığlık ata ata müziğide açtım eve gittim. sesim hala kısık. bogazlarım da agrıyor.
nasıl bağırdıysam artık![]()
Kızlar benim de mandal burun gibi çıktı alci bugün alındı. Ucu daraltilmisti ve de kanatlar.ama suan kanatlar eskisinden buyuk duruo.acaba şişliktenmidir? ? Ama ucu hic şiş degil cok garip degilmi?? Lütfen yardimmmm!!!
canm geçmiş olsun:) canm onlar şiştir bak göreceksin nasıl inecek hiç inanası gelmiyo insanın bu nasıl iner hep böyle kalacak diye düşünüyosun ama günden güne farkı göreceksin:) benmde burun deliklerim alçıdayken çok genişti günden güne küçüldü alçıdan çıktıktan sonraları dahada küçüldü.demekki doktor kanatlarınla daha çok uğraşmış bu yüzden ödem en çok orda toplanmış olabilir tam emin değilim ama yorum yapmak için çok erken hiç moralini bozma yeni burnunun tadını çıkarama istersen foto atta bi bakalım
Cok tesekkur ederim ya siz boyle dyince rahatliyorum walla. Yok bence atmiyim korkmayın. :)) Cidden cok şiş.bide benim kalin yağlı derili.baya bi beklicem ozaman inmesini ben.
Oyle yapiorum zaten.peki arada buz koyuyimmi gozlerime.yyzum soguk olursa belki iner:) birde sey sorucam goz kalemi falan surebilirmiyim artik 8gun oldu.yda kapatici.?? Bide bana temizleme falan vermedi hic.siz bantlar cikinca temizledinizmi dışını? Yada icini? Icine sadece okyanus suyu sık dedi bana.rahat ol inecek:) evetya kalın derili olunca daha geç iniyomuş e sende fazla öne eğilme ağır kaldırma zorlama kendini daha erken iner ozman![]()
Oyle yapiorum zaten.peki arada buz koyuyimmi gozlerime.yyzum soguk olursa belki iner:) birde sey sorucam goz kalemi falan surebilirmiyim artik 8gun oldu.yda kapatici.?? Bide bana temizleme falan vermedi hic.siz bantlar cikinca temizledinizmi dışını? Yada icini? Icine sadece okyanus suyu sık dedi bana.
buza bence gerek yok benim doktorum ameliyattan cıktığım gece 4 saat boyunca buz uygulattı sadece. simdi burnunuza temas eder veya sogugu dokunur bilemicem bence buz koymayın doktorunuza sorun ya da.
göz kalemi far kapatıcı ben sürdüm 10. günde. bantlarım cıktıktan sonra doktor hafif hafif temizleyebilirsin jelle veya temizleme sütüyle fin demişti ama yavas sil bastırmadan sil burnunu. içini doktora sorman gerek ben günde 1-2 kere kulak çubuguyla temizliyorum arada hala okyanus suyu sıkıyorum ama dikkat etmek gerekiyor burun icinde dikis vardır kulak cubugu takılabilir dün hafif taktım hatta ben ama allahtan bisey olmadı zorlanmadı. doktoruna sor muhakkak iç temizliği. kulak cubuguyla temizlemek cok da doğru olmayabilir doktorum dikkat et temizlerken kurcalama temizlicem diye zorlama dedi
Bana zaten daha icini temizleme dedi.tamam bakalim.cok tesekkur ederim bilgiler icinnnn :))
Oyle yapiorum zaten.peki arada buz koyuyimmi gozlerime.yyzum soguk olursa belki iner:) birde sey sorucam goz kalemi falan surebilirmiyim artik 8gun oldu.yda kapatici.?? Bide bana temizleme falan vermedi hic.siz bantlar cikinca temizledinizmi dışını? Yada icini? Icine sadece okyanus suyu sık dedi bana.
merhaba arkadaşlar,
bugun 12. günüm ve hala bandajlıyım. 4 gün önce açtırdığımda burnum önden odun gibi çok genişti.
gözler arası açık ve burun yan duvarları yanaklarımla aynı hizadaydı. gecen gun yıne bakayım dedim biraz inmiş ama şekil yine öyleydi.
ortasındaki sırt zarif ve ince olur diye hayal etmiştim. doktora ise cok güvenmiştim. önceki burnumun yüksekliği fazlaydı. ve doktor bana gecen gittiğimde senin ameliyatından cok ümitliyim dedi. o şiş haline bakmadı bile. yine bandajla kalmamı ve haftaya gelip masaj vereceğini söyledi. henüz masajta vermedi. ve doktora gitmeme 4 gün kaldı. o zaman gördüğünde kesin ödem var şişliklerdendir diyecektir. ama ben böyle yass bir burunun şişliklerden olabileceğine ihtimal veremiyorum. az çok şekli bellidir nihayetinde. napıcaz ya. resim koyucam 4 gün sonra acılsın ilk hali ve 15 gun sonraki hali diye resimlerime bakarsınız gün ve gün paylaşıcam. şimdi koyarsam ilk açıldıgı halini şok olursunuz. AVATAR gibiydi kısacası ama bandajlıyken daha guzel duruyor. boyle birsey yasayıp daha sonra değişen var mı bi teselli lutfen![]()
1 ay evden dışarı çıkmamıştm:)
valla ben alçım çıktığı gibi duramadım :) bu arada seninde burnun çok güzelmiş![]()
Lütfennn yardimmmm!!!!Yenı sorunbantlarım çıktı. Ama ust kemık geniş duruyo?? Doktorum geçici dedı ama ben gene panık yaptım.boyle durum yaşayan varmı???
Hic boyle olan yokmu yaa??Yenı sorunbantlarım çıktı. Ama ust kemık geniş duruyo?? Doktorum geçici dedı ama ben gene panık yaptım.boyle durum yaşayan varmı???
Hic boyle olan yokmu yaa??