- 30 Ocak 2014
- 257
- 23
- 118
Hayirli olsun canm o zaman darisi benim basima resimlerime ne diyeceksiniz benim icin onemli olan o kizin halinden en cok kiz anlar :))))
hadi merakla bekliyoruz:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirli olsun canm o zaman darisi benim basima resimlerime ne diyeceksiniz benim icin onemli olan o kizin halinden en cok kiz anlar :))))
işte benim patates
işte benim patates
işte benim patates
valla hafof odemle beraber sertlik de hissediyoeum. Kemikte de odem oluyormus tek tesellim. Etrafimda ameliyat olanlar da acele karar vermemmemi beklememi soyluyorlar ama nerdeyse 1 ay olucak emsallere bakiyorum gayet hos burunlari olanlar varcanm kemerli olan yere dokununca ödemi hissediyomusun? yada sert bişeymi gelio eline nasıl bişe?
valla hafof odemle beraber sertlik de hissediyoeum. Kemikte de odem oluyormus tek tesellim. Etrafimda ameliyat olanlar da acele karar vermemmemi beklememi soyluyorlar ama nerdeyse 1 ay olucak emsallere bakiyorum gayet hos burunlari olanlar var
Kimisi 20. Gunde kimisi 1 ayda burnu cok iyi kimisinin de cok kotu ve inmesini bekliyor 6 ay ile teselli buluyor benim gibi. Peki bu bunye meselesi mi yoksa burunda uygulanan islem ya da deriyle mi alakali mutlaka bilimsel bir aciklamasi vardir. Cnku burnunu begenmeyipte bi sene sonra begenen bile var. Offf cok karmasik bir durum ancak beklicez ve ben cok sabrsizlaniyorum.
canım çıktımı bandajlarr![]()
resimler başlangıçtan bugun 19. güne kadar olan ama yanaklarım şiş hala birde ucu da öyle iner herhalde önden olan bandajlı resme bir bakın kaş aram çok kalın ama o da iner herhalde offf ne bilim ilk defa dün açtım baktım zaman gectıkce guzel geldi yıne bantladım en son halım o ufak bantlı halım :)çıktı çıktı resim göndericem değişiklik oluyor burnumda her hafta bi değişik oluyo şişlikler iniyo resim koyma yollarına bakıcam şimdi
resimler başlangıçtan bugun 19. güne kadar olan ama yanaklarım şiş hala birde ucu da öyle iner herhalde önden olan bandajlı resme bir bakın kaş aram çok kalın ama o da iner herhalde offf ne bilim ilk defa dün açtım baktım zaman gectıkce guzel geldi yıne bantladım en son halım o ufak bantlı halım :)
walla çok beğendim beklediğimdende çok iyimiş:)) kaş aranda fazla yok bence şişlik.benim kaş aram bayaaa bi şişti ama günden güne farkedio işte görceksin sendekalkıklığı kavisi filan güzel bence şişliğide normalden daha iyi gibi duruyo bencee
![]()
teşekkür ederim wegacım ama hala ufak bandı çıkaramıyorum. ama dedikleri gibiymiş gercektende değişiyor şişlikleri iniyormuş. bekliyorum senın fotoları da :)
nasıl foto atılıo bilmiyorum beennnn![]()
1. resim 10. günüm
2. resim 12.günüm
3. resim alçının çıktığı gün yani 8di galiba
4. resim 20 . gün filandı
5.resim 1. ayıma 1 gün kala:)
ya doğal istedim ben ama sonra biraz pişman oldum biraz daha kaldırsamıydım önünü diye![]()
bence gayet iyi benimkinden güzel benim kaş aram hala geniş. avatar gibi :)
şuan aslında burnumu geçtim aşk acısı çekiyorum. hersey üstüste geldi. dayanacak gibi değilim kızlar.
offff