- Emoji Skoru
- 1
- Puanlar
- 156
- Konu Sahibi gullerdiyari
-
gülüm yüreğim sızladı..
bazı şeyler yerine koyulan şey ne kadar iyi ve güzel olursa olsun boşluğu doldurulmazdır..
annelik gibi babalık gibi kardeşlik gibi şeyler..
bunların boşluğunu doldurmak imkansız..
ben 7 yaşımdayken annem ve babam ayrıldıklarında,olanların epeyce farkında olmasam bile..
o günlerde en net hatırladığım şey..
hafta sonlarında annemi ziyarete gittiğimdeki hislerimdir..
babam bizi otobüse bindirdiği anda babamı özlemeye başlardım..
7 yaşımda hissettiğim bu acı geçmişe takılmış bir insan olmamama rağmen..
o an ki yakıcılığı ile hala canımdadır...
annem babama geri yolladığında ise bu defa anneme aynı özlemi duyardım...
bu dünyada ya da öbür dünyada rabbim kimseye ayrılık acısını yaşatmasın...
öncelikle 2. anneden allah razı olsun diyorum..bu genç çiftede tüm acılarını unutturacak kadar mutluluklar ve huzurlu güzel bir yuva diliyorum..sağlıkla geçirilecek güzel bir hayat diliyorum..anneciğinde yattığı yerler nur olsun inşallah..
Ctesi istemeye geliyorlar beni ne benim nede sevgilimin annesi hayatta değil..Biz tammutlu olamıycaz içimiz hep buruk..
Çok iyi anlıyorum çokk
benimde aklıma teyzem geldi,7 aylık hamileydi trafik kazasında öldüğünde,bebeğiyle gömdüler önce açıp baktılar
bebek yaşıyomu diye sonra yerine koydular öldüğünü anlayınca.
çok acı,3 çocuk bıraktı geride 6 yaşındaydı en küçüğü,eniştem sırf o çocuk anne demek istiyor diye
6 ay sonra evlendi ve anne dedi kuzenim,ama yinede zorlandı çok o dönem.
çok acı gerçekten geride kalan için..
kimse yavrusunu bırakmasın,yavrusuyla sınanmasın innşallah..
gercektende cok buruk bir geceymiş.allah kimseyi evladından ayırmasın...
Amin canim:Saruboceq: evet cok buruk bir geceydi ilk defa böyle bir dügün yaptik.,
dügünlerde hep gülen yüzler olur ama bu dügünde her tebessümün ardinda bir burukluk vardi salondaki herkes gülmekle aglamanin arasindaydi ama gencin mutlu günü oradaki Annenin bakislarindan gülümsemeye zorladik kendimizi:çok üzgünüm:
rabbim kimseye yasatmasin yasayanlarada sabirlar versin:Saruboceq:
sanırım 5 sene önceydi.ilk okuldan tanıdıgım bir arkadasımın annesi vefat etmişti.yani en az 15 senelik bir arkadaslıgımız var.annesi vefat ettikten 1 sene sonra ablasının dügünü oldu.o kadar acı bir dügündüki anlatamam size.gelin buruk bir şekilde salona girdi.neyse bir kac oyundan sonra gelinin babasını cagırdılar hanı adettir ya gelin anne babasıyla mutlaka oynatılır bizim oralarda.babası kalktı.kızının karşısına gecti ve inananın sadece 1 dk sürmedi gelın ve babası birbirine sarıldı hüngür hüngür dakikalarca agladılar.ve tabi tüm yakınlar aglamaya basladı.anlatırken bile içim sızlıyor.daha sonra baba yerıne oturdu ınanın dügün bitene kadar adam rakı şişesi önünde hem içiyor hem aglıyor.cok acıydı ya.
aradan 6 ay gecti....
bir acı daha arkadasımın evlenen ablasının ögretmen olan eşi 6 ay sonra vefat etti.
aynı acıları tekrar tekrar yasadılar.
allahım kimseyi sevdıklerınden ayırmasın.bizleri birbirimize bagıslasın...
mafoldumben
senağlamasenağlamacanim inan gözyaslarimi tutamadim sanki okurken o ani yasadim ne büyük bir aci allahim sabir versin:Saruboceq:
arkadasinin Annesine allah rahmet eylesin mekani cennet olsun:Saruboceq:
Rabbim kimsenin evladini boynu bükük koymasi böyle acilar yasatmasin:Saruboceq:
kiyamam yazik birde esini kaybetmis ne büyük cilesi varmis Rabbim esininde mekanini cennet etsin:Saruboceq:
dayanmak cok zor ama hayat bu kimisine böyle cok acimasiz oluyor:çok üzgünüm:
Amin canim allahim evlatlari ailelerine aileleride evlatlarina bagislasin:Saruboceq:
:ecrin_bebek:
amin ablacım aminn.allah kimseye böyle acılar yaşatmasın.birde sanki derlerya bir acı geldımı dıgerlerıde ard arda gelir bazı ınsanlar için gercektende öyle.ben cok şükür allahıma böyle bir acı yaşamadım ve allahımda yaşatmasın bana.dayanamam senağlama
Amin canim Allah kimselere yasatmasin insallah:Saruboceq:Rabbim kimselere evlat Ana Baba acisi yasatmasin ölüm acisi cok zor:1hug:
canim gercekten cok zor bir durum:teselli:sağol cnm,13 sene falan oldu,ama unutmadık teyzemi çok severdik onu,o güldükçe güller
açan yüzünü hiç unutmadım.ölmeden 1 gün önce ablamla beni çağırmıştı evine,annemler ordaydı
üşenip gitmemiştik düşün pişmanlığımızı.
ve o kazada arabada bitek o öldü vede oda bebek yukarı çıkıp annenin nefesini kestiği için.
kader ne diyelim verende allah alanda.
valla evlendiği kadın çok bilmiyorum tabi ama öyle aman aman bi annelik yapmamış,kız vardı evde mesela
onu erkenden yaşı geçkin biriyle evlendirmek istemiş,geçinememişler kızla,büyük oğlanlada
aynı şekilde.allahtan eniştem çocuklarına çok düşkün,ii bi babaydı,ezdirmedi çocuklarını
hiçbişekilde.ama kız 17sinde evlendi,iide bi evlilik yaptı,ii yere gitti,3 tane kızı var şimdi.
erkekler evde bakalım onlarda evlenir inşallah.
bağımızı koparmadık görüşüyoruz ama teyzem olsaydı herşey çok daha farklı güzel olurdu tabi.
kız okadar erken evlenmezdi,oğlanlar evlenirdi şimdiye.
hepsi yetişkin şimdi.en küçük askerde.
bitek o anne dedi o kadına.
evet canım bunun ne demek olduğunu çok iyi biliyorum bizde 4 kardeşiz annemizi kaybettiğimizde en küçüğümüz 12 yaşındaydı hiç birimizin mürüvetini göremedi en küçüğümüz hariç hepimiz çoluk çocuğa karıştık düğünlerimizin hepsinde de bu burukluk vardı ALLAH MEKANLARINI CENNET ETSİN bak işte yine kendimi tutamayıp ağladım ALLAH hiç bir anneyi evladından evladıda anasından ayırmasın yaşım 33 bende anneyim ama annenin boşluğu hiçbir zaman dolmuyo hayatın her döneminde ihtiyaç duyuluyo
zor bi durummmm her iki taraf içindee..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?