Buruk bir Dügündü...

Amin pinarim:Saruboceq: sagol tatlim duan ve dilekklerin icin allah senden razi olsun:Saruboceq:
Blog yazindada okumustum canim cok zor cok üzüldüm inan cok aci bir durum ama hersey bizler icin bu dünyaya imtahan icin geldik hepimiz birseylerle imtahan oluyoruz:teselli:
Elbette Anne ve Babaninda kendilerince hakli sebepleri varmistir mutlaka ama bundan en cok sizler etkilendiniz cocuklugunuz Anne Baba özlemi ile gecmis:teselli: ama hayat devam ediyor canim hepimiz farkli acilar yasiyoruz dört dörtlük kimse yoktur herhalde.
rabbim kimsey böyle acilar yasatmasin:Saruboceq:
sanada esinle biricik yavrunla birlikte saglikli uzun mutlu bir hayat versin canim gülen yüzün hic solmasi cok mutlu ol insallah:Saruboceq:a.s.

Ctesi istemeye geliyorlar beni ne benim nede sevgilimin annesi hayatta değil..Biz tammutlu olamıycaz içimiz hep buruk..
Çok iyi anlıyorum çokk

Tatlim cok üzüldüm inan ikinizinde basiniz sagolsun allah rahmet eglesin Annelerinizin mekani cennet olsun:Saruboceq:
Allah sizlere sabirlar versin canim:Saruboceq:
hersey alin yazisi kader kismet herseye ragmen hayat devam edyior canim:teselli:
Insallah cok mutlu olursunuz Annesizligin tesellisini güzel mutlu bir yuvayla tamamlarsiniz canim:teselli:a.s.

canim basiniz sagolsun allah sabirlar versin:teselli:
Teyzenin mekani cennet olsun allah rahmet eylesin:Saruboceq:
cok zor bir durum insallah evlendigi kisi iyi birisidir onlara iyi bir anne olur elbette hickimse gercek annenin yerini tutamaz ama:çok üzgünüm:
Amin canim rabbim kimseyi böyle acilarla sinamasin kimsenin evladini kimseye birakmasin:Saruboceq:
gözlerim doldu kendimi tutamadim inan cok üzüldüm canim allah sizlere sabirlar versin:teselli:

gercektende cok buruk bir geceymiş.allah kimseyi evladından ayırmasın...

Amin canim:Saruboceq: evet cok buruk bir geceydi ilk defa böyle bir dügün yaptik.,
dügünlerde hep gülen yüzler olur ama bu dügünde her tebessümün ardinda bir burukluk vardi salondaki herkes gülmekle aglamanin arasindaydi ama gencin mutlu günü oradaki Annenin bakislarindan gülümsemeye zorladik kendimizi:çok üzgünüm:
rabbim kimseye yasatmasin yasayanlarada sabirlar versin:Saruboceq:

sanırım 5 sene önceydi.ilk okuldan tanıdıgım bir arkadasımın annesi vefat etmişti.yani en az 15 senelik bir arkadaslıgımız var.annesi vefat ettikten 1 sene sonra ablasının dügünü oldu.o kadar acı bir dügündüki anlatamam size.gelin buruk bir şekilde salona girdi.neyse bir kac oyundan sonra gelinin babasını cagırdılar hanı adettir ya gelin anne babasıyla mutlaka oynatılır bizim oralarda.babası kalktı.kızının karşısına gecti ve inananın sadece 1 dk sürmedi gelın ve babası birbirine sarıldı hüngür hüngür dakikalarca agladılar.ve tabi tüm yakınlar aglamaya basladı.anlatırken bile içim sızlıyor.daha sonra baba yerıne oturdu ınanın dügün bitene kadar adam rakı şişesi önünde hem içiyor hem aglıyor.cok acıydı ya.
aradan 6 ay gecti....
bir acı daha arkadasımın evlenen ablasının ögretmen olan eşi 6 ay sonra vefat etti.
aynı acıları tekrar tekrar yasadılar.
allahım kimseyi sevdıklerınden ayırmasın.bizleri birbirimize bagıslasın...
mafoldumben

senağlamasenağlamacanim inan gözyaslarimi tutamadim sanki okurken o ani yasadim ne büyük bir aci allahim sabir versin:Saruboceq:
arkadasinin Annesine allah rahmet eylesin mekani cennet olsun:Saruboceq:
Rabbim kimsenin evladini boynu bükük koymasi böyle acilar yasatmasin:Saruboceq:
kiyamam yazik birde esini kaybetmis ne büyük cilesi varmis Rabbim esininde mekanini cennet etsin:Saruboceq:
dayanmak cok zor ama hayat bu kimisine böyle cok acimasiz oluyor:çok üzgünüm:
Amin canim allahim evlatlari ailelerine aileleride evlatlarina bagislasin:Saruboceq:

:ecrin_bebek:
amin ablacım aminn.allah kimseye böyle acılar yaşatmasın.birde sanki derlerya bir acı geldımı dıgerlerıde ard arda gelir bazı ınsanlar için gercektende öyle.ben cok şükür allahıma böyle bir acı yaşamadım ve allahımda yaşatmasın bana.dayanamam senağlama

Amin canim Allah kimselere yasatmasin insallah:Saruboceq:Rabbim kimselere evlat Ana Baba acisi yasatmasin ölüm acisi cok zor:1hug:

evet canım bunun ne demek olduğunu çok iyi biliyorum bizde 4 kardeşiz annemizi kaybettiğimizde en küçüğümüz 12 yaşındaydı hiç birimizin mürüvetini göremedi en küçüğümüz hariç hepimiz çoluk çocuğa karıştık düğünlerimizin hepsinde de bu burukluk vardı ALLAH MEKANLARINI CENNET ETSİN bak işte yine kendimi tutamayıp ağladım ALLAH hiç bir anneyi evladından evladıda anasından ayırmasın yaşım 33 bende anneyim ama annenin boşluğu hiçbir zaman dolmuyo hayatın her döneminde ihtiyaç duyuluyo

canim gercekten cok zor bir durum:teselli:
hersey nasip kismet canim sizin oraya gitmemenizde kismet olmamis gidememissiniz:teselli:
Allahtan kizi iyi bir evlilik yapmis erken olmus ama Allah mutlu mesut etsin insallah yuvasini kurmus.
insallah oglanlarda güzel bir evlilik yaparlar:Saruboceq:
elbette kimse kimsenin yerine Annelik yapamaz Allah kimsenin evladini kimselere birakmasin:Saruboceq:
üveycilik cok zor rahmetli dedem derdi düsmanina bile üveycilik yasa diye beddua etmeyin derdi demekki acisini yasamiski öyle derdi ölecegi zaman rahmetli Annannemin yanina gömülmek istedi ikinci esi bozuldu ama mecbur kabul etti.
teyzeninde mekani cennet olsun insallah canim:Saruboceq:

Basin sagolsun canim Allah rahmet eylesin Annenin mekani cennet olsun:Saruboceq:
inanirim canim öyle durumda nasil dügün yapildigini gördüm gercekten cok zor bir durum:çok üzgünüm:
allah sabir versin canim Allah sizleri evlatlarinizin basindan eksik etmesin:Saruboceq:
Bu dünyaya imtahan olmaya geldik hepimiz farkli imtahan oluyoruz sizin kaderinizde böyleymis:teselli:

ryhuna bende bi fahiha okudum allah kabul etsin allah rahmet eylesin topragı bol olsun boğazım düyümlendi okurken allah vakiitsiz ölüm vermesin aminn

okuyunca başımın sol kısmı ve sol omuzumun uyuştuğunu hissettim...
ne yazmalıyım?yazmadanda geçmek istemedim annesizlik ne demek bilirim küçük yaşta o güzellikten mahrum olmak ne demek bilirim her acıda tatlıda her daim onu aramanın ne olduğunu bilirim bu duygular hiç yabancı değil bana benneyaptımki
ne kadar çabalarsan çabala boşluğu dolmayacak özel varlklar vardır.ne mutlu ki ALLAH ın rahmeti üzerine olsun o anneye ardında hayırlı evlatlar bırakmış o gelen hanımdanda ALLAH razı olsun herkeze öylesi denk gelmez o emek vermiş çocukta nankörlük etmemiş ondanda ALLAH razı olsun.evet yeri dolmıycak boslukları var ıclerınde RABBİM en azına indirsin acılarını boşluklarını yuvasını kurmuş ALLAH ım bir an bile işman etmesin bir ömür mutlu olurlar inşallah ve kardeşide inşallah ALLAH ın izniyle gönlüne göre onuda sarıp sarmalayacak bir eş bulur kendisine .ALLAH yar ve yardımcıları olsun .hepsini takdir ettim :Saruboceq: sevgiler

o dügünde degildim ama yazını okudugumda ordaymıs gibi oldum beni bile aglattın...
allah o genci mutlu mestud etsin annesinin mekanı cennet olsun ve ona bunca yıl annelik eden kadından allah razı olsun

cok uzuldum gozlerim yasrdi.aradn 11 yil gecmis ama buruk bir dugun olmus.benim annemin gencecik kuzeni trafik kazasinda vefat etti ama kizlari ayi dolmadan dugunlere gidip fellik fellik oynaidlar onlari gordukce ben utandim neyse ...

çok duyugulandım.annenin mekanı cennet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…