- Emoji Skoru
- 1
- Puanlar
- 156
- Konu Sahibi gullerdiyari
gülüm yüreğim sızladı..
bazı şeyler yerine koyulan şey ne kadar iyi ve güzel olursa olsun boşluğu doldurulmazdır..
annelik gibi babalık gibi kardeşlik gibi şeyler..
bunların boşluğunu doldurmak imkansız..
ben 7 yaşımdayken annem ve babam ayrıldıklarında,olanların epeyce farkında olmasam bile..
o günlerde en net hatırladığım şey..
hafta sonlarında annemi ziyarete gittiğimdeki hislerimdir..
babam bizi otobüse bindirdiği anda babamı özlemeye başlardım..
7 yaşımda hissettiğim bu acı geçmişe takılmış bir insan olmamama rağmen..
o an ki yakıcılığı ile hala canımdadır...
annem babama geri yolladığında ise bu defa anneme aynı özlemi duyardım...
bu dünyada ya da öbür dünyada rabbim kimseye ayrılık acısını yaşatmasın...
öncelikle 2. anneden allah razı olsun diyorum..bu genç çiftede tüm acılarını unutturacak kadar mutluluklar ve huzurlu güzel bir yuva diliyorum..sağlıkla geçirilecek güzel bir hayat diliyorum..anneciğinde yattığı yerler nur olsun inşallah..
Amin pinarim:Saruboceq: sagol tatlim duan ve dilekklerin icin allah senden razi olsun:Saruboceq:
Blog yazindada okumustum canim cok zor cok üzüldüm inan cok aci bir durum ama hersey bizler icin bu dünyaya imtahan icin geldik hepimiz birseylerle imtahan oluyoruz:teselli:
Elbette Anne ve Babaninda kendilerince hakli sebepleri varmistir mutlaka ama bundan en cok sizler etkilendiniz cocuklugunuz Anne Baba özlemi ile gecmis:teselli: ama hayat devam ediyor canim hepimiz farkli acilar yasiyoruz dört dörtlük kimse yoktur herhalde.
rabbim kimsey böyle acilar yasatmasin:Saruboceq:
sanada esinle biricik yavrunla birlikte saglikli uzun mutlu bir hayat versin canim gülen yüzün hic solmasi cok mutlu ol insallah:Saruboceq:a.s.