- Emoji Skoru
- 1
- Puanlar
- 156
- Konu Sahibi gullerdiyari
-
Zor bir durum ama ölüm bizler icin.. Allah annelik yapan bayandan razi olsun.. Genclerede bir omur yuwalarinda mutlu olmalarini diliyorum..
yine cok duygulandim
gözyaslarima hakim olamiyorum suan
bu tarz yasanmisliklar beni taaa 2005de kizimin dogumuna alip götürüyo
malum ölümden döndüm ve o dönemki piskolojik bozuklugumla ya ben hayatta olmasaydim diye hep düsündüm dururdum
kizima nolurdu
kim bakardi
ve simdide böyle seyleri duyup okudummu yine aklima gelir
o annenin topragi bol mekani cennet olsun
ne mutlu onaki hayirli evlatlar yetistirip brakmis arkasinda
ve ne mutlu evlatlara ki gelen anne üveylik etmemis demekki kendi evlatlari gibi bakmis onlara
tüylerim diken diken oldu yengem okurken
anneleride allahin sevgili kuluymus demekki
hayirli bir günde vefaat etmis
ruhuna bir fatiha okicam rabbim kabul eder insallah
allahim kimseyi annasiz babasiz brakmasin insallah
seninde o güzel yüregine saglik ifade edisin cok güzeldi
gec ciftede ömür boyu mutluluklar dilerim
Gercekten cok zor bır durum Allahım kımsenin başına vermesin okurken cok ıcım sızladı..bu durumda ne nedır ne yapılır gercekten kitlendim şu an Allah sabır versin..kimsenin yavrusunu ayırmasın anasından babasından :Saruboceq:senağlama
çok üzülerek okudum satırlarınızı içim acıdı resmen rabbim kimselere böyle acılar tattırmasın
annesinin mekanını cennet eylesin
o çiftlerede mutluluk huzur vesin:Saruboceq:
diğer annedende allah razı olsun senağlama
evet çok zor bir durum ama ne varki hayat devam ediyor,bırakılan yavrular şöyle yada böyle büyüyüp bir yuva sahibi oluyor.dilerimki hiç bir anne baba yavrusunu öksüz yetim bırakmasın.allah onlara uzun sağlıklı mutlu ömürler versin.
ölüm bizim için er veya gec tadılacak.allah hayırlı ölümler nasip etsin,ve sıralı ölümler tabii.
kimselerinde boynu bükük kalmasın canım.
bende babamı hiç tanımamış biri olarak çok dokunur bu gibi durumlar bana.ama naparsınki kader işte.elimizde olmayan olayları yaşıyoruz ister istemez.
toprağı bol olsun arkadaşın,mekanı cennet olsun canım.
çocuklara mutluluklar dilerim. a.s.
Allah çiftleri mutlu etsin,anneyede rahmet diliyorum
benimde annem 13-14 yaşındayken annesini kaybetmiş
o zamanlar teyzem 1-2 yaşındaymış.anneannem, teyzem daha bebek olduğu için,çocuğu olmayan bi akrabasına vermiş.eltisi olabilir,çok hatırlayamayacağım.
teyzem zengin bir yerde büyümesine rağmen beni neden verdiniz demiş hep,sorunlar oldu.ama 2.anneannem(dedemin 2.eşi) keşke vermeseydiniz ben bakardım,ne varki demiş.annemle çok iyi anlaşmışlar.hatta ikisi ağlarmış hep,şimdi bile dertleşirler
ben arada üveylik olduğunu hiç anlamadım bile öğreninceye kadar.
ama yıllar önce,annemi anneler gününde ağlarken görürdüm hep
daha da üzüleceğini sanırdım,kutlayamazdım
bende ağlardım.bilmiyorum annesiz kalmak çok kötü,kendimi annemin yerine koyuyorumda dayanamazdım sanırım.ama annem sabrıyla hayat görüşüyle üstesinden gelmiş,fakat hep bi kolu kanadı kırıktır.
uzatmışım çok...
annemizin babamızın ömrünü rabbim hayırlı,uzun eylesin.sağlıklı olsunlar :Saruboceq: amin
ölenlere de sabır versin,çok zor...mekanları cennet olur inş :Saruboceq:
aynısında ben de yaşadım gecen yıl arkadaşım öldü kızını ben kendi elimle hazırladım kınasını her şeyiyle ilgilendim ama annesinin yerini kimse tutmazzz yerine gelen anne hiç tutmaz hislerinizi anlaıyorummmm güllerdıyarı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?