- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.171
- 798
- Konu Sahibi Yumurtalik
-
Gidek. Bir de tiyatronun araligindan uzun carsiya inerken kebapci huseyin abi var istersen. Orasi kadar guzel degil bana gore ama yine de cok meshur. Kapida kuyruk tabii var hahaha
Benim akrabalarımın yarısı Bursada.
Bi yerde İskender yemiştik ama yok böyle bişey. Ömrü hayatımda yediğim en iyi İskenderdi. Ne adını biliyorum ne sanını. Tek hatırladığım çok ama epey çok sıra beklediğimizdi ve mavili bi yerdi. Orayı bi hatırlasam bende tavsiye vereceğim.
Tiyatrocularla gittik en son 75 yasindaki adami bile kapida beklettiler laKuyruk neyse de başkalarıyla aynı masa olayı bazen güzel olsa da bazen rezil edebiliyor yemeği
Tiyatrocularla gittik en son 75 yasindaki adami bile kapida beklettiler la
mavili yerse merkez Iskenderdir o.
Bursa'da mısın ki şu an? Yerinde olsam 5 dk bile düşünmem. Erken gidersen oturacak yer bulmak daha kolay olur.Zaten çok açım şuan, gene diyetimi iç ettireceksiniz
Bursa'da mısın ki şu an? Yerinde olsam 5 dk bile düşünmem. Erken gidersen oturacak yer bulmak daha kolay olur.
1,5 yee, benim için. Yanına şıra, ilerleyen saatlerde Bağdat hurmasııı...off off.
Bebişin parası çıktı mı bu arada?
Ben varim bursada sadeceBursa'da mısın ki şu an? Yerinde olsam 5 dk bile düşünmem. Erken gidersen oturacak yer bulmak daha kolay olur.
1,5 yee, benim için. Yanına şıra, ilerleyen saatlerde Bağdat hurmasııı...off off.
Bebişin parası çıktı mı bu arada?
Aaa buluşuyor musunuz KK hatunlarıyla? Ben Bursa'lı değilim, ama sene de 1-2 mutlaka gidiyorum. Çok seviyorum. Şanslısınız yaaBen varim bursada sadecetek basima bekliyorum yaz gelse de millet toplansa diye
Gorusuyoruz evetAaa buluşuyor musunuz KK hatunlarıyla? Ben Bursa'lı değilim, ama sene de 1-2 mutlaka gidiyorum. Çok seviyorum. Şanslısınız yaa
Afiyet olsun yaa. Ne güzel, gezin tozun, yiyin bol bol. Böyle seyahate çıkınca diyet hesabı yapılmaz. Bir daha arasan da bulamayacaksın bu tatları. Denemediysen mutlaka bağdat hurması ye...hatta alın, o dereye bakan simit sarayında çay eşliğinde yiyin.Yok ben evde sağlıksız menü takılıcam. Birkaç haftaya bursa planı var,darkmore ısmarlar bana iskender, ben de dondurma ısmarlarım karşılığında :)))))
Gelsene
Yok bebiş değil dana olan, çıkmadı bugün
Aaa e yapariz sana bir guzellik. Bursalilar bulusmasi oluyor hatta
Neresinde yaşayacaksın belli mi?3 ay sonra yasamaya baslayacagim Bursada ama hic bir yer bilmiyorum.Anlatin anlatinn aklimda bulunsun bunlar :)
Yillardir bir kodaman kkci gelsin su bursaya diye bekledim sonunda hayallerim gercek olduChelzy bunu begendiSuper olur vallahi.Haberim olsun mutlaka.
Neresinde yaşayacaksın belli mi?
Yillardir bir kodaman kkci gelsin su bursaya diye bekledim sonunda hayallerim gercek oldu
Eminönü balikcisi balık seversenÇok teşekkür ederim. Sizi bulmuşken sorayım, yemek için de bir öneriniz olur mu? :) ya da gitmişken görmemi tavsiye edeceğiniz bir yer?
Heykelde ressamlar sokaginin basindaki orjinal iskender. Bir de su sonmezin arasindaki tarihi mekan onlarin. Diger subeler francising. Kendisi degil yani. Baska yok bebisim
He saat 22.00da acik olmuyor. Mutfak 21.30da kapaniyorsaatte ver saat aç kalmasın sonra millet
yüz yıl geçse unutmam unutturmam
He saat 22.00da acik olmuyor. Mutfak 21.30da kapaniyor
Insan gibi bir saatte gelmiyorlar sonra tiri viri
Maviköse..ulucaminin ilerisinde hemen :)
Benim akrabalarımın yarısı Bursada.
Bi yerde İskender yemiştik ama yok böyle bişey. Ömrü hayatımda yediğim en iyi İskenderdi. Ne adını biliyorum ne sanını. Tek hatırladığım çok ama epey çok sıra beklediğimizdi ve mavili bi yerdi. Orayı bi hatırlasam bende tavsiye vereceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?