Bursa’yı bilenlere bir sorum var

Benim akrabalarımın yarısı Bursada.
Bi yerde İskender yemiştik ama yok böyle bişey. Ömrü hayatımda yediğim en iyi İskenderdi. Ne adını biliyorum ne sanını. Tek hatırladığım çok ama epey çok sıra beklediğimizdi ve mavili bi yerdi. Orayı bi hatırlasam bende tavsiye vereceğim. :KK70:
;) mavili yerse merkez Iskenderdir o.

Bursa'da mısın ki şu an? Yerinde olsam 5 dk bile düşünmem. Erken gidersen oturacak yer bulmak daha kolay olur.

1,5 yee, benim için. Yanına şıra, ilerleyen saatlerde Bağdat hurmasııı...off off.

Bebişin parası çıktı mı bu arada? :KK66:

Yok ben evde sağlıksız menü takılıcam. Birkaç haftaya bursa planı var, darkmore darkmore ısmarlar bana iskender, ben de dondurma ısmarlarım karşılığında :)))))
Gelsene

Yok bebiş değil dana olan, çıkmadı bugün :kusmuk:

Bursa'da mısın ki şu an? Yerinde olsam 5 dk bile düşünmem. Erken gidersen oturacak yer bulmak daha kolay olur.

1,5 yee, benim için. Yanına şıra, ilerleyen saatlerde Bağdat hurmasııı...off off.

Bebişin parası çıktı mı bu arada? :KK66:
Ben varim bursada sadece ;) tek basima bekliyorum yaz gelse de millet toplansa diye

Yok ben evde sağlıksız menü takılıcam. Birkaç haftaya bursa planı var, darkmore darkmore ısmarlar bana iskender, ben de dondurma ısmarlarım karşılığında :)))))
Gelsene

Yok bebiş değil dana olan, çıkmadı bugün :kusmuk:
Afiyet olsun yaa. Ne güzel, gezin tozun, yiyin bol bol. Böyle seyahate çıkınca diyet hesabı yapılmaz. Bir daha arasan da bulamayacaksın bu tatları. Denemediysen mutlaka bağdat hurması ye...hatta alın, o dereye bakan simit sarayında çay eşliğinde yiyin.

Yavru kuşa tez şifalar. Bursaya getirmesin sakın o 25 centi :D

M

Benim akrabalarımın yarısı Bursada.
Bi yerde İskender yemiştik ama yok böyle bişey. Ömrü hayatımda yediğim en iyi İskenderdi. Ne adını biliyorum ne sanını. Tek hatırladığım çok ama epey çok sıra beklediğimizdi ve mavili bi yerdi. Orayı bi hatırlasam bende tavsiye vereceğim. :KK70:
Maviköse..ulucaminin ilerisinde hemen :)

Back
X