Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de bursalıyım ama Gaziantep’te yaşıyorumİyi geceleeeer
Fahri hemsehriniz olabilirim bak. Gaziantepliyim ama Bursa'da yaşıyorum.
Bu terslikte bir iş varBen de bursalıyım ama Gaziantep’te yaşıyorum
Hoş buldum.Hele hele hele antepli gel yanımıza dili datlım
hoşgeldin canım
İyiyim sizler nasılsınızHoş buldum.
Merhaba.
Nasılsınız
İyiyim teşekkür ederim Genelde diyet takimindayim.Bursa' da görev gereği yaşıyorum.İyiyim sizler nasılsınız
Allah razı olsun siz de çok mutlu olunBu terslikte bir iş var
Mutlu olun inşallah.
Görev icabı mi buradasınız tesekkur ederim.Allah razı olsun siz de çok mutlu olun
Oda iyimişİyiyim teşekkür ederim Genelde diyet takimindayim.Bursa' da görev gereği yaşıyorum.
Evet Antep’e atandım Siz peki Bursa’da mı görev yapıyorsunuzGörev icabı mi buradasınız tesekkur ederim.
İnşallah merkezdesiniz. Dört yıldır Gemlik'teyim. İsteğe bağlı tayinle geldik buraya.Evet Antep’e atandım Siz peki Bursa’da mı görev yapıyorsunuz
Evet merkezdeyim . Gemlik güzeldir merkeze uzak ama sakin güzel bir yer. Her şey gönlünüzce olsunİnşallah merkezdesiniz. Dört yıldır Gemlik'teyim. İsteğe bağlı tayinle geldik buraya.
merhaba, ben de bursadayım ama aslen bursalı değilim. Beni de alın aranıza :)Bir bursalı olarak bursalı arkadasları buraya bekliyorum
Hoşgeldinmerhaba, ben de bursadayım ama aslen bursalı değilim. Beni de alın aranıza :)