masallah canım bende özge 23 yasındayım 5 yıllık evliyim merinosta oturuyorum parka cok yakın:)) hamitler tokide ablam oturuyo 31 a bizim buraya geliyo haberin olsunkız mı erkek mi bebişin ismin ne bide:)) muhtemelen balık hafızalıyım unuturum ama sen yinede söle:))
Memnun oldum özge bende tokilerdeyim ablan 1. etaptamı 2.etaptamı? taksiyle veya kendi aracımla gelirim canım ben emreyle otobüs vs pek kullanmıyorum...Bebeğim erkek adıda emre...
Arkadaşlar merhaba...
Bende geleceğim nasipse....Fakat bişeyler yapalım demişsiniz benim bebeğim var evde bişeyler yapamam ne isterseniz hazır bişeyler alırım...Anlayışınız için teşekkürler...
f 4 canım bilmiyorumki kaçıncı etapta:):44: evden cami market saglık oca görnüyo hemen önünde parkı var f4 bilge ablamın adıablamıda al gel arabayla gelceksen ablamında küçük çocugu varda beraber gelseniz süper olur cidden ayıp olmazsa
Hoşgeldin canım aramıza canın sağolsun hiç sorun değil.Bende dukan diyetindeyim ve hamur işi vs yasak.Bende birşeyler getiririm ama yiyemem malesef:18:Saf protein günündeyim çünkü.Ama çay vs içerim ona bişey yokSenin içinden ne geliyorsa onu getir burda sen şunu bunu getir olmaz canım.Anlayışlıdır bizim topik
Çok yakınız canım ablanla..Canım eşimle görüştüm arabayı cumartesi muayeneye götürecekmiş ben bırakırım seni dedi(onun aracı tek kişilik)o yüzden üzgünüm kusura bakmazsın umarım...
diyette allah kolaylık versin sana canım...Tamam ayarlarım ben bişeyler...
Çok yakınız canım ablanla..Canım eşimle görüştüm arabayı cumartesi muayeneye götürecekmiş ben bırakırım seni dedi(onun aracı tek kişilik)o yüzden üzgünüm kusura bakmazsın umarım...
.
Arkadaşlar merhaba...
Bende geleceğim nasipse....Fakat bişeyler yapalım demişsiniz benim bebeğim var evde bişeyler yapamam ne isterseniz hazır bişeyler alırım...Anlayışınız için teşekkürler...
kızlar selammmm bende gelicemmmmm 26 yaşındayım bahar tanıyor beni zaten ayağım daha iyi eşimde istersen götüriyim dedi yuppiiii çok mutlu oldummmmmm :)
Ayyy canım çok sevindim gelmene iyi olur tabiki tanışmış oluruz kader arkadaşımkızlar selammmm bende gelicemmmmm 26 yaşındayım bahar tanıyor beni zaten ayağım daha iyi eşimde istersen götüriyim dedi yuppiiii çok mutlu oldummmmmm :)
:2:hapşuuuuuuuuuuuuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?