bursalılar merinos parkında buluşuyorrrrrr:)))

masallah canım bende özge 23 yasındayım 5 yıllık evliyim merinosta oturuyorum parka cok yakın:)) hamitler tokide ablam oturuyo 31 a bizim buraya geliyo haberin olsun:34: kız mı erkek mi bebişin ismin ne bide:)) muhtemelen balık hafızalıyım unuturum ama sen yinede söle:))

Memnun oldum özge bende tokilerdeyim ablan 1. etaptamı 2.etaptamı? taksiyle veya kendi aracımla gelirim canım ben emreyle otobüs vs pek kullanmıyorum...Bebeğim erkek adıda emre...

Memnun oldum özge bende tokilerdeyim ablan 1. etaptamı 2.etaptamı? taksiyle veya kendi aracımla gelirim canım ben emreyle otobüs vs pek kullanmıyorum...Bebeğim erkek adıda emre...

f 4 canım bilmiyorumki kaçıncı etapta:):44: evden cami market saglık oca görnüyo hemen önünde parkı var f4 bilge ablamın adı:16: ablamıda al gel arabayla gelceksen:1: ablamında küçük çocugu varda beraber gelseniz süper olur cidden:17:ayıp olmazsa:1::1::1:

Arkadaşlar merhaba...

Bende geleceğim nasipse....Fakat bişeyler yapalım demişsiniz benim bebeğim var evde bişeyler yapamam ne isterseniz hazır bişeyler alırım...Anlayışınız için teşekkürler...

Hoşgeldin canım aramıza canın sağolsun hiç sorun değil.Bende dukan diyetindeyim ve hamur işi vs yasak.Bende birşeyler getiririm ama yiyemem malesef:18:Saf protein günündeyim çünkü.Ama çay vs içerim ona bişey yok:1:Senin içinden ne geliyorsa onu getir burda sen şunu bunu getir olmaz canım.Anlayışlıdır bizim topik:46::34:

f 4 canım bilmiyorumki kaçıncı etapta:):44: evden cami market saglık oca görnüyo hemen önünde parkı var f4 bilge ablamın adı:16: ablamıda al gel arabayla gelceksen:1: ablamında küçük çocugu varda beraber gelseniz süper olur cidden:17:ayıp olmazsa:1::1::1:

Çok yakınız canım ablanla..Canım eşimle görüştüm arabayı cumartesi muayeneye götürecekmiş ben bırakırım seni dedi(onun aracı tek kişilik)o yüzden üzgünüm kusura bakmazsın umarım...

Hoşgeldin canım aramıza canın sağolsun hiç sorun değil.Bende dukan diyetindeyim ve hamur işi vs yasak.Bende birşeyler getiririm ama yiyemem malesef:18:Saf protein günündeyim çünkü.Ama çay vs içerim ona bişey yok:1:Senin içinden ne geliyorsa onu getir burda sen şunu bunu getir olmaz canım.Anlayışlıdır bizim topik:46::34:

diyette allah kolaylık versin sana canım...Tamam ayarlarım ben bişeyler...

Çok yakınız canım ablanla..Canım eşimle görüştüm arabayı cumartesi muayeneye götürecekmiş ben bırakırım seni dedi(onun aracı tek kişilik)o yüzden üzgünüm kusura bakmazsın umarım...

diyette allah kolaylık versin sana canım...Tamam ayarlarım ben bişeyler...

Teşekkürler canım sağol:34:

.

:1:şaka yaptım kızz :1::1:

kızlar selammmm bende gelicemmmmm 26 yaşındayım bahar tanıyor beni zaten ayağım daha iyi eşimde istersen götüriyim dedi yuppiiii çok mutlu oldummmmmm :)

kızlar selammmm bende gelicemmmmm 26 yaşındayım bahar tanıyor beni zaten ayağım daha iyi eşimde istersen götüriyim dedi yuppiiii çok mutlu oldummmmmm :)

yupiiiiiii gelde tanışalımm:1::1:

Arkadaşlar günaydın hava bozuk yağacak gibi gözüküyor benim bebeğim var malum gelemeyeceğim bilginize...

büyük buluşmaya bi saat kaldı yupiiiiiiiiiiiiiiiii:32::32::32:

ya halatı ipi topu olan getirsin kızalrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:21::21::8::8:oynayalım:55:

:56::56::56:neler var neler şimdiden acıktım sabah beri bişi yemedim hepsini yicemm:56::56::56:

namazı kılıp cıkıcam ben:23:

:51:kkdaşlarım harikasınız iyki sizi tanımışım umduğumdan daha güzel bi gündü hepiniz çoktatlı güzelsiniz:12::12: bua rada kimse yaşını göstermiyo fıstık gibiydiniz yani:34::54:

şimdi tek tek adlarınızı sayardım ama neyseeeee saymım:18:

:1::1::1::1::1:hepini ben cok sevdimm:17:hemde cok:31::31:

inşallah burda kalmaz hep görüşürüz

harikaydı bugün maşalllah hepinize:nazar::nazar::nazar:

Back