bursalılar merinos parkında buluşuyorrrrrr:)))

Hayırlı olsun canım yeni topiğinSaat olarak 13 30, 40 değil neyse 10 dk dan bişey olmaz

10dakkada ben szii bulcam ondan pınarım

Ben geliyorummmmmmmmmm hatta komşumla geliyodum ya 2 komşumla geliyorum eşim salmama ihtimaline karşı komşularımı 2ye çıkardım can arkadaşlarım komşularım benim çok iyiler

defalarca yazılmış aynı mesaj...
gelenin gelmeyenin gözüne sokar gibi olmuş

Ben geliyorummmmmmmmmm hatta komşumla geliyodum ya 2 komşumla geliyorum eşim salmama ihtimaline karşı komşularımı 2ye çıkardım can arkadaşlarım komşularım benim çok iyiler
iyi canım sen gelde sorun değil iki komşu üç komşu hatta mahalleEşin bıraksın izin versin yeterki
Selam kızlar.Pınarcım buldum sonunda topiği
Bende varım buluşmada kısmetse

A.s canım hoşgeldin Aylinciğim bulduğuna sevindim ve gelmenede ayrıca sevindim heykelden otobüs var canım boşuna taksiyle gelme.Metroylada gelebilirsin fomaranın ordan
Bizim asıl topiğimiz http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/483902-bursalilar-sohbete-buyrun-kaynasalim-251.
Burayada bekleriz kib canım

kesin geliyorummmmmmmmmmmmmmmmmm çaylar bendennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bardakalrı şekeri felan getiririm evim yakın ya termoso koyarım yuii yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiii gelicem valla gerekirse polis memurlarıyla gelecem gene gelicem çok kararlıyım allahın izniyle ölmez sağ kalırsam geliyorummmmmmmmmmmmmmmmmm

ee hanımlar kekler kurabiler ne yapıyosunuz bakalım

ben kekte yaparım kurabiyede belki bakalım ayy heycanlandımki ben nedense

Arkadaşlar merhaba...

Bende geleceğim nasipse....Fakat bişeyler yapalım demişsiniz benim bebeğim var evde bişeyler yapamam ne isterseniz hazır bişeyler alırım...Anlayışınız için teşekkürler...

Arkadaşlar merhaba...

Bende geleceğim nasipse....Fakat bişeyler yapalım demişsiniz benim bebeğim var evde bişeyler yapamam ne isterseniz hazır bişeyler alırım...Anlayışınız için teşekkürler...

biraz kendini tanıt istersen canım yaşın felan ne kadarlık evliisn adın nerde oturuyosun buluşmada yardımcı olmak için bana nonuda atabilirsin özelden

bu arada bebeşinle gel bişi getirme canım sen orda buluşunca içicek alırız istersen o zman katkıda bulunursun sen gel yeter biz yaparızz

Canım merhaba...Ben 2,5 yıllık evli 24 yaşında 9 aylık bebeği olan bir hatunum hamitlerde oturuyorum...Teşekkür ederim bende bişeyler ayarlarım zaten...Bebişle geleceğim canım nasipse...

Canım merhaba...Ben 2,5 yıllık evli 24 yaşında 9 aylık bebeği olan bir hatunum hamitlerde oturuyorum...Teşekkür ederim bende bişeyler ayarlarım zaten...Bebişle geleceğim canım nasipse...

masallah canım bende özge 23 yasındayım 5 yıllık evliyim merinosta oturuyorum parka cok yakın:)) hamitler tokide ablam oturuyo 31 a bizim buraya geliyo haberin olsun kız mı erkek mi bebişin ismin ne bide:)) muhtemelen balık hafızalıyım unuturum ama sen yinede söle:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…