Bursalı genç bayanlar

ben daha oncekı buluşmalara katıldım ınanılaz guzel arkadaşlıklar oluyor
sızlerı de tanımak ısterım
topık sahıpınım kuçuk bebişi olduğundan pek aktıf değil galıba bız aramızda karar verelım buluşma gunu için

sehercım gemlık çok uzak değil artık bursaya her 20 dak bır araç var
gonuller bır olsun yeter kı

İnş bakalım bende sabırsızlıkla bekliyorum ilk olacak benim..Merak ediyorum valla

kızlar hepinize merhabalar nasılsınız yine bensiz bir muhabbet yaaaaaaaaaamafoldumben
ben günde 2 3 kere uğruyorum ama kimse olmuyo neyse bende arkadan takip ediyorum msjları topik sahibi olarak okuyorum yani hepsini

şimdilik bu kadar hihoyyyt
Bu arada buluşma için bende fikrimi söyliyim hafta sonu olursa yani cumartesi falan daha iyi olur sanki herkes daha rahat gelebilir gibi nedersiniz.bu cumartesi olsunmu mesela

Son düzenleme:
canım hepımızın bebişlerı var hafta sonları dışarlar daha kalabalık oluyor
zaten d çocuklar küçük olduğu için kapalı mekan tercıh etmek gereklı
ama çoğunluk ne derse .....

C.tesi benim içinde daha iyi olurdu hafta içi nasıl çıkarım bilmiyorum..

Buluşma mekanı neresi olsun kızlar?

kızlar hepinize merhabalar nasılsınız yine bensiz bir muhabbet yaaaaaaaaaamafoldumben
ben günde 2 3 kere uğruyorum ama kimse olmuyo neyse bende arkadan takip ediyorum msjları topik sahibi olarak okuyorum yani hepsini

Denk gelmiyosun hilalcım ya ama sağlık olsun..

hafta sonları gelemem , hafta içi perşembe gunu olursa gelemem, ama olar dışında bi gun olursa bende katılmak isterim arkadaşlar..

eee ne yapalım o zaman arkadaşlar cuma ya nedersiniz ayarlayın artık bişeyler:dance:

buluşma yerlerine ne diyosunuz alışveriş merkezi konusunda herkes hem fikirse ona göre bakalım

arkadaşlar yada siz kendinize göre ayarlayın yaa ben cumada gelemem o akşam eşimin akrabaları yemeğe gelcek ogun butun gun yemek le uğraşmamgerek benm.. (

çoğunluk cumartesi diyo sanırım öyle olsun ozaman bu cumartesi olsun.alışveriş yerleri olsun tabi bebişler var sıcak mekanlar olsun.zafer plazaya ne dersiniz kızlarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…