bu arada sizinle bişey paylaşmak istiyorum kızlar bugün bizim evlilik yıldönümümüz 4.yılımız doldu artık birazdan çıkıp bişeyler alıcam pasta hediye gibi kutlayalım ama hakkımız öyle değil mi artık 5yıllık olucaz.YAŞLANMIŞIK AMA YAAdelikafadulden
merhaba bende bursadan...
24 yaşında ve erkek bebek bekleyen bir anne adayıyım.
benide alırmısınız aranıza :kedi:[/QUOT
hoşgeldın canım ne demek alırmıyız o kadar kocaman bır yureğe sahıbız kı herkeze yer var
allah hayırlısıyla kucağına almayı nasıp etsın yavrunu canım ne kadrlık hamılesın
benım de bır oğlum var 12 aylık
benide alırmısınız aranıza :kedi:
selam kızlar nerdesiniz güzel bi kutlamadan sonra geldim valla dün çıktım gezdim bu arada eşime hediye alıcaktım ama harika bi elbise gördüm dayanamadı onu aldım :lepi: ama emin olun bu elbiseyle ben daha güzel bi hediye oldum:)))))):kedi: Bu arada hepinizin YENİ YILI KUTLU OLSUNNNNNNNNNNNN............................NİCE SENELERE....................................
ALLAH İYİLİĞİNİ VERSİN İYİ OLMUŞ HOŞ OLMUŞ GÜZEL BİR EŞTEN İYİ BİR HEDİYE OLMAZ AMA BACIM EŞİNE DİYE CIKIP KENDİNE HEDİYE ALMAN KOPTUM BURDA sırnaşık şey:sm_cool:HELAL VALLA
benide alırmısınız aranıza :kedi:[/QUOT
hoşgeldın canım ne demek alırmıyız o kadar kocaman bır yureğe sahıbız kı herkeze yer var
allah hayırlısıyla kucağına almayı nasıp etsın yavrunu canım ne kadrlık hamılesın
benım de bır oğlum var 12 aylık[/QUa
amin canım çok sağol iyi dileklerin için. bugün 20+2 yiz. Allah bağışlasın senin paşanıda. Allah analı babalı büyütsün.
merhaba canım hoşgeldin hamilelik heyecanını bilirim ne kadarlık bebiş
slm kızlar bende 22 yaşındayım 3 yaşında kızım var bende gelmek istiyorum ama çalışıorum pazar günü olursa seve seve gelırımm
:Slm kızlar
Biraz aktifleştirsek bu topiği birbirimizi daha iyi tanır kaynaşırız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?