Bursalı bayanlar koşuunn :)

Bende Osmangazi cnm eee okul bitince yine yoğun bir ders seni bekliyor bu seferde yerleşmek var dimi :)
Bende Kemerçeşme. Evet asıl stres okulu bitirdikten sonra başlayacak Kpss belası malum :) Sen ne yapıyorsun peki, çalışıyormusun okuyor musun, evli misin bekar mısın ?

Bende Kemerçeşme. Evet asıl stres okulu bitirdikten sonra başlayacak Kpss belası malum :) Sen ne yapıyorsun peki, çalışıyormusun okuyor musun, evli misin bekar mısın ?
evliyim canım çalışmıyorum bende kendimi oyalamak için birşeyler bakıyorum şuan.birkaçgün sonra muhasebe kursuna başlıcam mesela öyle takılıyorum yani anlayacağın boş zaman çok :)

evliyim canım çalışmıyorum bende kendimi oyalamak için birşeyler bakıyorum şuan.birkaçgün sonra muhasebe kursuna başlıcam mesela öyle takılıyorum yani anlayacağın boş zaman çok :)
İnşallahh hayırlısı olur senin için :) Çocuk var mı peki ?

QUOTE="marcello, post: 38305095, member: 632539"]evet ilgiliyim. ve burda çok rağbet görmesede gerçekten çok kaliteli ve ufuk açan bi bölüm olarak görüyorum :) severim kendilerini :KK70:[/QUOTE]

Hedeflerin olmasi guzel ama is imkanlarinida goz onunde bulundur canim benim. Ve hedeflerini mumkun oldugunca buyuk tut :) İnsallah hayirlisi olur hakkinda.

QUOTE="marcello, post: 38305095, member: 632539"]evet ilgiliyim. ve burda çok rağbet görmesede gerçekten çok kaliteli ve ufuk açan bi bölüm olarak görüyorum :) severim kendilerini :KK70:

Hedeflerin olmasi guzel ama is imkanlarinida goz onunde bulundur canim benim. Ve hedeflerini mumkun oldugunca buyuk tut :) İnsallah hayirlisi olur hakkinda.[/QUOTE]
Tabi öyle ama , zaten kalıplaşmış meslekler dışında da ha denince iş bulunan bi bölüm yok. özellikle eşitağırlık için :) ama tabi sosyoloji diyorum ama başka şeylerde var aklımda ama başka bi bölüm okusamda sosyolojiyide daha sonrasında okuyacağıma çok eminim :) Amin hepimiz için hayırlısı olsun inşallah :)

X