Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende Kemerçeşme. Evet asıl stres okulu bitirdikten sonra başlayacak Kpss belası malum :) Sen ne yapıyorsun peki, çalışıyormusun okuyor musun, evli misin bekar mısın ?Bende Osmangazi cnm eee okul bitince yine yoğun bir ders seni bekliyor bu seferde yerleşmek var dimi :)
evliyim canım çalışmıyorum bende kendimi oyalamak için birşeyler bakıyorum şuan.birkaçgün sonra muhasebe kursuna başlıcam mesela öyle takılıyorum yani anlayacağın boş zaman çok :)Bende Kemerçeşme. Evet asıl stres okulu bitirdikten sonra başlayacak Kpss belası malum :) Sen ne yapıyorsun peki, çalışıyormusun okuyor musun, evli misin bekar mısın ?
İnşallahh hayırlısı olur senin için :) Çocuk var mı peki ?evliyim canım çalışmıyorum bende kendimi oyalamak için birşeyler bakıyorum şuan.birkaçgün sonra muhasebe kursuna başlıcam mesela öyle takılıyorum yani anlayacağın boş zaman çok :)
Kusura bakma canım benim ya dalgınlık, atlamışım herhalde Sen İnegöldensin demek peki ne yapar ne edersin :)Kızlaaarr bende burdayımmmm
Yok ne kusuru :)Kusura bakma canım benim ya dalgınlık, atlamışım herhalde Sen İnegöldensin demek peki ne yapar ne edersin :)
Üniversite sınavımı ?Yok ne kusuru :)
ben sınavlara hazırlanırım.. ikinci yılım öyleyani :)
Evet :/Üniversite sınavımı ?
İlgilimisin sosyolojiye. Neden sosyoloji ?sosyoloji istiyorum :)
evet ilgiliyim. ve burda çok rağbet görmesede gerçekten çok kaliteli ve ufuk açan bi bölüm olarak görüyorum :) severim kendileriniİlgilimisin sosyolojiye. Neden sosyoloji ?
QUOTE="marcello, post: 38305095, member: 632539"]evet ilgiliyim. ve burda çok rağbet görmesede gerçekten çok kaliteli ve ufuk açan bi bölüm olarak görüyorum :) severim kendilerini
A.s hosgeldinnselam kizlar