CANIM arkadaşın tek yumurtalığı vardı ona gitti hamile kaldı tavsiye ettiklerinin hepsi hamile ama gidersin sen memnun kalmazsın bilemem sadece söylüyorummm birbirimize destek olmalıyız sonuçta hepimizin amacı aynı ANNE OLABİLMEKKK
haklısın canım.bakalım haziranda düşünüyorum doktor konusunu çok teşekkür ederim.inşallah seninde doktora gerek kalmadan olur..
Bursalıııııı arkadaşlar neerelerdesinizzzz
burdayız cnm sevket yılmaz murat kadıoglu yogun ama ılgılı bı doktor bu ay 15 ınde orada hastasını unutmuyoda bnm ıkı ablamda onda hamıle kaldı
kuzum erkek doktora eşim pek sıcak bakmıyor birde özele gitmek istiyorum şevket bana yakın ama çoook yoğuun
bn ozele cok gttm 3 yıllık ewlıyım ama sevket ıı ılgılenıo doktrum cok ii tavsıye ederım bı gt danıs yanı alltn bakmıo kadın baska doktr var o bakıo daha once ılac kullandınmı
kullandım canım klomen ile çatlama iğnesi vuruldum
bnde kısmet olursa haziran esentepe tıpı istiyorum.şansıma doktorlar orda kalır inşallah :)
aynn bnde kullandım ama olmadı bişi 3 ay ara vermıstım sımdı tekrr klomene basladım bakalım yumurta takıbım var 15 ınde ordayım rabbım nasıp ederse bakalım nolck
aynen bende senin gibi cnm bakalım adetime 7 gün var bu ayda olmazsa tekrar gidicem ama bu sefer femara ilacını isticem
aynen bende senin gibi cnm bakalım adetime 7 gün var bu ayda olmazsa tekrar gidicem ama bu sefer femara ilacını isticem
femara ilacı nedr canım.bn serophene kullandım bir kez birde ovitrelle geçen ay
o ne ılacı cnm sen nereye gtmeyı dusunuosun
femara daha önce meme kanseri hastaları için kullanılıyormuş daha sonra yumurtalıkları büyüttüğü geliştirdiği ortaya çıkmış suan gebelik tedavisinde kullanılıyor arkadaş onunla gebe kaldı tek yumurtalığı var Esentepe demete gidiyodu çok arkadasıda kalamayan demete gitti
femara daha önce meme kanseri hastaları için kullanılıyormuş daha sonra yumurtalıkları büyüttüğü geliştirdiği ortaya çıkmış suan gebelik tedavisinde kullanılıyor arkadaş onunla gebe kaldı tek yumurtalığı var Esentepe demete gidiyodu çok arkadasıda kalamayan demete gitti
hımm anladım cnm ıyıse bu ay bı cıksın baaklım bnde ona bı bakarım bnde baktım netten meme kanserı hastalarında kullanılıomus cok net bısı yasmıo ama gttmde sorarım doktora
demet hanımın tedavisi farklımı yani yumurta geliştiriciden sonra bu ilacımı vriyo.bnm yumurtam çatlıyo ama başka bi sorun var sanıım.
tedavisi farklımı bilmiyorum ki canım her doktor başka işteee ama çok iyi motive ediyo ve güleryüzlü rahim filmi falan çektiler mi canımm ?
tedavisi farklımı bilmiyorum ki canım her doktor başka işteee ama çok iyi motive ediyo ve güleryüzlü rahim filmi falan çektiler mi canımm ?
Yk daha cekinmedim canim.1yil olmadi daha evlendgm.olmazsa 2.yilda cektiririm.nasip olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?