- 16 Mart 2014
- 3.356
- 1.106
- 148
Hmm bakalim arastirnaya devam))cok sahol cnm bnm ya
bişi değil tatlım ama ziya beyi araştır derim
![KK66 ;) ;)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hmm bakalim arastirnaya devam))cok sahol cnm bnm ya
Hosgeldin. Bende yildirimda oturuyorum. Cuma gunu cekirge doruk' taki Evrim Hanima gidecegim. Iyi bir doktor oldugunu duydum.
samsung
Ben de iyi bir dr. oldugunu duyarak,arkadaşımın tavsıyesı uzerıne gıtmıştım.Bende evime hem yakin olduğu için evrim hanıma gitmeyi düşünüyorum bebek dusunuyoruz ama pko var o yüzden bir doktorla ilerlemek istiyorum doğuma kadar
ARKADAŞIM kadınlar siyaset konuşamaz diye bisey mi var onların beyni yokmu şuan biraz formu takip edersen ana konuyu görürsün !![]()
Ben de iyi bir dr. oldugunu duyarak,arkadaşımın tavsıyesı uzerıne gıtmıştım.
pko var bende de.
sorunum olmasına rağmen 1 yıl bekleyelım demıştı.doğum konusunda uzman olabılır, evet cok canayakın anlayışlı ama infertelite konusunda uzman degıl sanırım. uzman oldugunu düşündugum başka bır dr. bulup ona gıttım. beklemeye hiç gerek yok dedı. ve hemen tedavıye başladı.
eğer sorununuz varsa infertelite konusunda uzman birini bulmanız daha faydalı olur kızlar, sadece guleryuzlu dr.olması yetmıyor.
Tam 5 dr.değiştirdim. Doğruyu bulana kadar 3 yıl oyalandık ama sonunda bebegımıze 2.tüp bebek denememizde kavuştuk.bende pko eşimde varıkosel vardı. 2 aşılama, 2 tüp denedık.Gerçekten herkezin beklentileri farklı doktordan canım hıım şaşırdım şimdi bende evrime gitsemmi diye düşünüyordum bebek tedavisi için peki hangi doktora gittin tatlım ?
![]()
Tam 5 dr.değiştirdim. Doğruyu bulana kadar 3 yıl oyalandık ama sonunda bebegımıze 2.tüp bebek denememizde kavuştuk.bende pko eşimde varıkosel vardı. 2 aşılama, 2 tüp denedık.
ilk tüp denememizi acıbademde yaptık. 2.denememizi Doç dr.Murat Arslan'la denedik. Bir hastaneye bağlı degıl, özel muayehanesi var. Sayesinde herşey cok guzel oldu
Tam 5 dr.değiştirdim. Doğruyu bulana kadar 3 yıl oyalandık ama sonunda bebegımıze 2.tüp bebek denememizde kavuştuk.bende pko eşimde varıkosel vardı. 2 aşılama, 2 tüp denedık.
ilk tüp denememizi acıbademde yaptık. 2.denememizi Doç dr.Murat Arslan'la denedik. Bir hastaneye bağlı degıl, özel muayehanesi var. Sayesinde herşey cok guzel oldu
mrb arkadaşlar bahar hastnesinde nagihan hnm var.nasıl bi doktor infirtilite konusunda bakıyormu.bilenler yardımcı olurmusunuz lütfeeenn.
canım nagihan hanıma iyi bi doktor diyorlar ama memnun olmayanlarda var olanlar kadar fakat bahar hastanesi çok kalabalık devletten farkı yokk![]()
hadi ya. randevuda yarın.bu doktor bu konuya bakıomu peki.bilgin varmı.
o kadarını bilemiyorum canımama hamile olup çok giden var arkadaşın bahar hastanesinde ilgisizlikten rahimi parçalanmış çok memnun olanda var nagihan hanımın çok hastası var bir ayda falan sıra geliyormuş galiba ...
![]()
Valla hanimlar bahara gidene kadar yildirim doruga gidin orada ismi ya dr.gizem ..yada gamze bayrak ti.. ..siddetle tavsiye ederim bnm ciko kistimi ilk o bildi sonrainanmadim da 10 tane dr gezdim son olarak fakultede prof amelyat etti tuplerimi acti yumurtalik torsion olmus oni duzeltti.ve 4 aydir hamdolsun iyiyim.o cektigim acilar eritti beni..yani o iki dr cok iyi tavsiyemdir...
şimdi bakıorum.çok teşekkür ederim tavsiyeniz için
Yok tatlim kapali bir bayan soy adi bayrak ti yada bayram diye bak bakalimgizem yıldırım olabilirmi.biraz japona benziyo doğru kişimi
Yok tatlim kapali bir bayan soy adi bayrak ti yada bayram diye bak bakalim