• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursalı arkadaşlara selam olsuuun :)

ya cnm bnm ekmegı kes bı dılıme dusur corba salata yemklerde 3 kasık tatlı yok yesılcay sıksık

yeşil çay içemiyorum canım bebek istediğimiz için düşük yaptırıyor ama bol su içmeye başladım :8::8::8::8::8:

yeşil çay içemiyorum canım bebek istediğimiz için düşük yaptırıyor ama bol su içmeye başladım :8::8::8::8::8:

oda olabılır cnm bn sımdı bı arkadas ugradı hykelde carsıda bı şifacı varmıs lokman hekım gbı ot falan yapıolarmıs arkdas soledı orayada gtcm bn bebek ıcın bu ay olmassa tabı ıns olur yah

canım ben klomen kullandım çatlama iğneside oldum ama fayda etmedi fazla umutlanma derim ben sana ikiz gebelik şansı çok düşük ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN İNŞALLAH Zübeyde kadar berbat bi hast.yok köpek gibi davranıyolarmış

evet anım aynen öyle rabbim hayırlısını göstersin inşallah peki kaç ay denedin çatlatmayı?şimdi bi yontem deniyor musun?

oda olabılır cnm bn sımdı bı arkadas ugradı hykelde carsıda bı şifacı varmıs lokman hekım gbı ot falan yapıolarmıs arkdas soledı orayada gtcm bn bebek ıcın bu ay olmassa tabı ıns olur yah

CANIM gittinmi aktara :31:

evet anım aynen öyle rabbim hayırlısını göstersin inşallah peki kaç ay denedin çatlatmayı?şimdi bi yontem deniyor musun?

1 ay denedim ara ver dedi arkadaşlar verdim ama olmadı bu ayda olmazsa gidicem tekrar canımm :10::10:

bnde geldim :)..yumurtlama günleri boşa geçti çalışamadık hiç .((( umudumuz bir dahaki aya

cok sukur iiz cnm sen napıon bakalım

bnde geldim :)..yumurtlama günleri boşa geçti çalışamadık hiç .((( umudumuz bir dahaki aya

aynn cnm sendemı :D nerde otruyon kac yılllık ewlısın kac yasındasın beebk varmı :)))
yarısmacı arkadaslara basarılar :)))))
;))) demietastayum 2 yillik evliyim bebegim yok 24 yasindayim filifalan ;D sen nerdensin bursada yas evlulik ne durumda ;))))

Back