• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursalı arkadaşlara selam olsuuun :)

Bugun gittim Evrim hanima. Cok sevecen bir doktor. Tavsiye ederim ama cok yogun oldugu icin 1 ay sonrasina felan randevu veriyorlarmis. Cagri merkezinden bana verdikleri randevu saati doluymus negerse. Randevusuz gorundugum icin cok bekledim.

samsung

evrim hanım özel hastanede değil miydi canım ya nasıl okadar uzun süreye veriyolar ki tekrar randevuyu :19:

Bende kismetse ona gidicem Arkadasimda çok memnun kaldı gerçekten doğumdan hiç korkutmuyor dedi bi abla gibi davrandı moral verdi dedi

sende gittikten sonra düşüncelerini paylaşırsın bize canım sen hamiş misin?

merhaba kızlar ; ben forma yeni üyeyim , Bursada oturuyorum bir yıllık evliyim bebek özlemiyle yanıp tutuşuyorum ama maalesef o gebelik testine bakıp hamileyiiiimmmmmmm diye havalara uçma duygusunu yaşayamadım sizden bana önerebileceğiniz kadın doğum doktor isimleri istiyorum:42: hem bu vesileyle tanışırızzzz YORUMLARINIZ BEKLİYORUMMMM

canım bebişin hayırlı olsun;)
bursa da en iyi jinekolog kemal köroğlu'dur.
yurtdışı ve şehir dışından hastaları bile var :46:

evrim hanım özel hastanede değil miydi canım ya nasıl okadar uzun süreye veriyolar ki tekrar randevuyu :19:

Ozel hastane ama Evrim hanimin cok hastasi var. Sekreter bugun alsaniz 1 ay sonraya randevu verebiliriz dedi. O kadar yogunmus. Cagri merkezininde haberi yok sanirim bu durumdan kafalarina gore randevu veriyolar.

samsung

evrim hanım özel hastanede değil miydi canım ya nasıl okadar uzun süreye veriyolar ki tekrar randevuyu

Bursada suan zaten bahar doruk bu hastanelerde randevu almak çok zorlasti hele baharda duyduğuma göre 40 günde bi randevu denk geliyomus

Bursada suan zaten bahar doruk bu hastanelerde randevu almak çok zorlasti hele baharda duyduğuma göre 40 günde bi randevu denk geliyomus

Anladım canım çekirge doruk demi muayne ücreti ne kadar peki ? tahlillerdende ücret alıyorlar mı ?

canım bebişin hayırlı olsun;)
bursa da en iyi jinekolog kemal köroğlu'dur.
yurtdışı ve şehir dışından hastaları bile var :46:

canımmm hamile değilim kalabilmek için doktor arıyorummm yumurta tembelliği varda :/

Anladım canım çekirge doruk demi muayne ücreti ne kadar peki ? tahlillerdende ücret alıyorlar mı ?

Bildiğim kadar 45 tl muayene ben en son gittiğimde tahlile par verdim baya bi ama şu son değişiklikten sonra nedir bilmiyorum yani hormonları baktığı için doktorlar yine bi 55 tl falan alıyorlardı

Slm kizlar bende bursada iyi bir bayan jinekolog ariyorum tavsiyelerinizi bekyorum...l

Slm kizlar bende bursada iyi bir bayan jinekolog ariyorum tavsiyelerinizi bekyorum...l

canım neresinde oturuyorsun şuana kadar en çok önerilen çekirge doruk evrim hanım Esentepe tıpda demet hanım var onuda çok beğeniyorlar :31:

canım neresinde oturuyorsun şuana kadar en çok önerilen çekirge doruk evrim hanım Esentepe tıpda demet hanım var onuda çok beğeniyorlar :31:

Demirtasdayim cnm valla ben o ikisinede gityim bnm kistimi bilemediler en son fakultede buldular sorunun ne olduguni ama surekli de randevu alinamiyo daha ameliyat eden dr uma ulasamadim fakultede o yusden sehir icinde bi dr ariyorum...

Demirtasdayim cnm valla ben o ikisinede gityim bnm kistimi bilemediler en son fakultede buldular sorunun ne olduguni ama surekli de randevu alinamiyo daha ameliyat eden dr uma ulasamadim fakultede o yusden sehir icinde bi dr ariyorum...

hmm canım sayfada önerilen doktorlara bakabilrsin ben ziya çetini de çok duydum bursanın en iyi doktoru diyorlar çekirgede muaynanesi var sonra medicalde Ahmet bey var medicabilde oktay bey :34:

hmm canım sayfada önerilen doktorlara bakabilrsin ben ziya çetini de çok duydum bursanın en iyi doktoru diyorlar çekirgede muaynanesi var sonra medicalde Ahmet bey var medicabilde oktay bey :34:

Hmm bakalim arastirnaya devam ;)))cok sahol cnm bnm ya

Bursamiz icin hayirlisi olacagona inaniyorum...haydi akp ileriiiiiiiii

ben Recep Altepeyi beğeniyorum canım gerçekten çalışıyo ben yıldırımda oturuyordum özden keskin vardı akp ama hiç bişi yapmadı yıldırım için hayırlısı kimse bizim için o kazansın :72:

Back