Bursalı arkadaşlara selam olsuuun :)

Umarım her sey beklediğin gibi olur... Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini..😊 tecrubelerini merakla bekliyor olacağım 😉

canım ben dorukla ilgili pek iyi şeyler duymadım o yuzden kafamdan attım o hastaneyi kaç kişinin bebeği düşmüş falan ...
rentıpda jasmin karpuzoğlu çok iyiymiş konuru bilmiyorum bende esentepe tıpda demet hanıma gidiyorum şimdilik memnunum

Zuhal hanim:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:
Kesinlikle tavsiye ederim.
Cok rahatladim cok sevecen ilgili bir doktor.

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...

yaaa onamı alsaydım acaba randevu :26::26::26::26:

tatlım tedaviyle mi kaldın? MEMNUN OLDUM BU ARADA doktorun kimdi peki ?

SELAAAM CANIM MEMNUN OLDUM Bende yıldırımda oturuyorummmm neresindesin ? aynı durumdayızzzzzzbenim 2 sene oluyo bakalım perşenbe tekrar doktora gidicemmmmm ALLAH yardımcımız olsuuun

Merhaba arkadaşlar bnde sinandedeyim 4 aylık hamileyim ziya çetin e gidyorum çok memnunum tavsiye ediyorum☺️

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

selam canım memnun oldum ziya beyin muayne ücreti ne kadar acaba ?

selaaam canım memnun oldum Bende yıldırımda oturuyorummmm neresindesin ? Aynı durumdayızzzzzzbenim 2 sene oluyo bakalım perşenbe tekrar doktora gidicemmmmm allah yardımcımız olsuuun

uludag unv. Gittim barıs beydi doktorum fakat barıs bey istanbula gitti biz hala görüşüyoruz ama suanda ahmet yılmaza gidiyorum fsmde yerı var medikalın doktoru

uludag unv. Gittim barıs beydi doktorum fakat barıs bey istanbula gitti biz hala görüşüyoruz ama suanda ahmet yılmaza gidiyorum fsmde yerı var medikalın doktoru

HIMMM Ahmet beyi biliyorum canım bende bi ara medicale gidiyordum yasemin hanıma memnun kalmadım ama ahmet bey iyiymiş benim eşim malesef erkek doktora izin vermiyo

gittin mi doktora canım? güllük mahallesindeyim ben ankara yoluna yakın

selam tatlım bende duaçınardayım buraları çok iyi bilmiyom 2 sene oldu ama evleneli osmangaziden gelin geldim doktor randevum persenbe günü bakalım

selam tatlım bende duaçınardayım buraları çok iyi bilmiyom 2 sene oldu ama evleneli osmangaziden gelin geldim doktor randevum persenbe günü bakalım

yakınız yani:) hangi doktora gidecektin ? ne sorun tam olarak:? benim prolaktin hormonum yüksek çıkıyor o yüzden bebiş olmuyor ilaç
tedavisi görüyorum şuan.

slmlar ben yildirim akçaglayandan aranizdaym. Dr. Kemal Köroglu eski Şevket Yilmazin doktoru sanirim yasliyms ama isinde cok iyi ddiler ozel muayenesine gtcem cok onerdiler. bende de polikistikower war ondan dolayi olmuyor

yakınız yani:) hangi doktora gidecektin ? ne sorun tam olarak:? benim prolaktin hormonum yüksek çıkıyor o yüzden bebiş olmuyor ilaç
tedavisi görüyorum şuan.
canım bende de pko var o yuzden yumurtam tembel esentepeye demet hanıma gidicem genede kararsızım ama neyse

slmlar ben yildirim akçaglayandan aranizdaym. Dr. Kemal Köroglu eski Şevket Yilmazin doktoru sanirim yasliyms ama isinde cok iyi ddiler ozel muayenesine gtcem cok onerdiler. bende de polikistikower war ondan dolayi olmuyor
selam canım bendede aynı sorun var sanırım o dr. bende duydum ama erkek doktora eşim izin vermiyo bende yarın gidicem tekrar doktora bakalım hiç tedavi gördün mü ? ne kadardır istiyorsun ?

selam canım bişey sorucam ?
rentıpdan memnun musun senden acil cevap bekliyorummmm

Memnunum canım bi sorun yaşamadım şimdiye dek bakalım bugün neler yaşayacağım
TATLIMMM selam gittin mi rentıpa ya ben orada jasmin hanıma gidecektim ayrılmış çok iyi doktormuş şimdi songül yapıcı var ona gitsemi ? yarın mecbur gitmem lazım bana yardımcı olur musun ? ya senceii bi doktor mu duydun mu ?

kızlar benim yarın medicabil de randevum var ama daha önce gitmedim tam yerini bilmiyorum metro da hangi durakda inmem lazım yardımcı olur musunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…