• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursalı arkadaşlara selam olsuuun :)

selam sadece konunun basini okudum nasil ilerledi bilmiyorum hala dr ariyorsan osmangazi tip merkezine hic bulasma drlar bi felaket..

MEMNUN kalan çok duymuştum ama memnun kalmayan ilk duyuyorum kızlar ben zübeydeye gitmeye karar verdim birde devleti denemek lazımmm o_O

Cnm klomen ve catlatma ignesi asamalarini gectiysen bosver devleti.asilamaya gec.devlette klomen vercek.1 bucuk yildir klomen ovitrelle baska bisey yok.

SELAM CANIM hoşgeldin bende ocakda fakulteye gitmeyi karar verdim orayı önerdiler tüp bebek mi yaptırdın canım
Fakültede 2 tane tüp bebek yaptırmıştım bende canım, evet tüpçülerdenim:KK56: Randevuyu aldınmı peki fakülteden, malum orada işlemler geç işliyor..

Fakültede 2 tane tüp bebek yaptırmıştım bende canım, evet tüpçülerdenim:KK56: Randevuyu aldınmı peki fakülteden, malum orada işlemler geç işliyor..
aldım canım osman develioğlu varmış orada çok iyi bi doktormuş 22 yaşındayım aşılama yaparlarmı :KK17:

Gürkan Uncu vardı en son öyle biliyorum. Yaşın çok gençmiş, muhtemelen öncesinde yumurta kontrollerin olur, sonra aşılamaya geçilir. Zaten bu zaman sürecinde yaşında 23-24 e gelmiş olur. Hakkında hayırlısı olsun canım.

Gürkan Uncu vardı en son öyle biliyorum. Yaşın çok gençmiş, muhtemelen öncesinde yumurta kontrollerin olur, sonra aşılamaya geçilir. Zaten bu zaman sürecinde yaşında 23-24 e gelmiş olur. Hakkında hayırlısı olsun canım.
yumurta takibi yaptırdım canım özelde klomen kullandım çatlama iğnesi oldum femara kullandım sonrası iğne falan ama malesef PKOO:KK43:

Back