• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursalı arkadaşlara selam olsuuun :)

diyceksiniz takdin sende ultrasona:))

ben cinsiyet ogrenmek istiyorum, alis veris yapmak için,tek sbeebim bu
1 oglum ve 1 kizim var zaten , alis veris disinda cinsiyet in onemi yok benim için, hayirlisi Allahtan
burda oradaki gibi guzel deil bebek takimlari battaniyler vs ..

erkek dr u benimkide istemioyor ayse

valla burda hastaneye gidiyorum kadin erkek kim varsa o bakiyor, dogururken sen git erkeksin diyememki ( devlet hasnatesine dpguma gidiyorum,çok iyi ilgileniyolar burda)
esime demiyorum dr erkek oldugunda,benim elimde deilki seçme $ansim yok oda benle gelmedigi için susmayi tercih ediyorum
TR de oda gelicek benimle o yuzden kadina gitmem lazim :)

erkek dr u benimkide istemioyor ayse

valla burda hastaneye gidiyorum kadin erkek kim varsa o bakiyor, dogururken sen git erkeksin diyememki ( devlet hasnatesine dpguma gidiyorum,çok iyi ilgileniyolar burda)
esime demiyorum dr erkek oldugunda,benim elimde deilki seçme $ansim yok oda benle gelmedigi için susmayi tercih ediyorum
TR de oda gelicek benimle o yuzden kadina gitmem lazim :)

sen nerdesin peki canım ? arkadasım doğum yapmak üzere oğlan dedilerkızı olacakmışş :9::9::9:

hayat hastanesinde nigar guler e giden var mi?

Gorelim mevla neyler, neylerse guzel eyler...

selam cankuş hoşgeldinnn :) :3:
Hiç tavsiye etmem bence çok deneyimsiz bi doktor arkadasa oğlun olacak demiş
9 aylık oldu doğumu olacak bi hafta sonra kızın olacak demiş :10: Tabi tercih senin

selam cankuş hoşgeldinnn :) :3:
Hiç tavsiye etmem bence çok deneyimsiz bi doktor arkadasa oğlun olacak demiş
9 aylık oldu doğumu olacak bi hafta sonra kızın olacak demiş :10: Tabi tercih senin

Hosbuldum da moralim bozuldu:(
Sadece yarinlik gidicem zaten ama genede ilgilenmezse...
Keseyi gorup rahatlamak istiyorum insallah..

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...

Ben 9 ay boyunca kendine Dr. Diyen gizeme gittim.hep suyumuz fazla olduğunu ve gelişiminin ilerde olduğunu söyledi.bunların da sorun olmadığını söyledi. Bebeğimi sezeryanla doğurdum.birkaç saat sonra nefes alamadı. Kuveze aldılar 2 gün sonra kalp sorunu olabilir dediler.bursada çocuk kalp doktoru zaten 3 tane varmış .1 ini getiren e kadar çok ugrastik.bebeğe cihazla bakıp birsürü sorunu nu var deyince dünya başımıza yıkıldı.Neyse çok uzatmayayım Bebeğimi kaybettim.O gizem Yıldırım olacak doktor bunların birini bile görmedi. Zaten dava edicem.size tavsiyem Dr un güler yüzüne bakmayın yapacağı işe bakın. Boşuna kapısında saatlerce beklemeyin.malesef bende çok bekledim.hiç Dr da değiştirmedim .keskeler hiç bitmiyor .Doruk Hastanesi sadece para tuzağı .

:((( çok üzüldüm canım hiç kolay değil yaşadıkların rabbim tekrarlatmasin :( şimdi ne durumdasin peki hangi doktora gidiyosun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar peki medicabil e zühal hanima gidip tavsiye eden var mı?

Kızlar peki medicabil e zühal hanima gidip tavsiye eden var mı?

Bende o kadar cok sorup duruyorum ki zuhal hanimi:)
Cevremden hep olumlu seyler dduydum. Aldim randevumu insallah:)

Bende o kadar cok sorup duruyorum ki zuhal hanimi:)
Cevremden hep olumlu seyler dduydum. Aldim randevumu insallah:)

Siz hamile misiniz yoksa gebelik öncesi için mi gideceksiniz :) gittikten sonra dusuncelerinizi paylaşabilirsiniz çok sevinirim :)

Siz hamile misiniz yoksa gebelik öncesi için mi gideceksiniz :) gittikten sonra dusuncelerinizi paylaşabilirsiniz çok sevinirim :)

Ben hamileyim. Kontrol icin gidecegim insallah.
Yazarim mutlaka;)

Back