Yaklaşık 6 yıl once düğün hazırlıklarım sırasında üye olmuştum siteye. O zamandan beri de ara ara fikir almam gereken konularda goz atıyorum başlıklara. Deneyimlerden faydalanmaya çalışıyorum.
4 yıllık birliktelik + 5 yıllık evliliğin ardından artık bebek sahibi olmayı düşünmeye başladık biz de...😊 Bu ay ilk denemelerimizi gerçekleştirdik, ama sanırım başarılı olamadık... Zira her an regl olacakmışım gibi bir his içerisindeyim. BAT''a 2 gun var daha ama sanki hafif de bir pembelik basladi...😒 Neyse, nasılsa 1-2 güne ne olduğunu göreceğiz...
Bu ay hamile degilsem önümüzdeki ay icin yumurta takibi yaptırmayı planlıyorum. Fakat Dr ve hastane konusunda emin değilim. Daha once genel kontrol amaçlı farklı birkac doktora gitmiştim. Çekirge Doruk'ta Evrim hanım, herkesin aksine ben kendisinden pek hoşlanmadım. Ayrıca hastanenin de devlet hastanesinden pek bir farkı yoktu. Rentip'ta adını bile hatirlamadigim bir bayan doktora gitmiştim ve kavga edip, çıktım 😄 özel hastanelerdeki mükemmel deneyimlerinin ardından son olarak da gecen yaz sonu gibi Sevket Yılmaz'da Reşat beye gittim. Kendisi oldukca ilgili, konusuna hakim, beyefendi biri. Ama hamilelik durumunda oraya gidip uzun saatler bekleyebilecek, o karmaşayı çekebilecek durumda olabileceğimi düşünmüyorum açıkcası. O yuzden Konur yada Rentip'ta bir dr dusunuyorum. Fikirlerinizi, önerilerinizi, yorumlarınızı bekliyorum.
Sevgiyle...😘💕