• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursalı arkadaşlara selam olsuuun :)

Muayene için 48 lira alıyorlar, testler filan da jimere kıyasla epey uygun.. Ben en geç Pazartesi Selim beyle doğum tecrübesini de yaşamış olacağım umarım her şey yolunda gider 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Umarım her sey beklediğin gibi olur... Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini..😊 tecrubelerini merakla bekliyor olacağım 😉

Yaklaşık 6 yıl once düğün hazırlıklarım sırasında üye olmuştum siteye. O zamandan beri de ara ara fikir almam gereken konularda goz atıyorum başlıklara. Deneyimlerden faydalanmaya çalışıyorum.
4 yıllık birliktelik + 5 yıllık evliliğin ardından artık bebek sahibi olmayı düşünmeye başladık biz de...😊 Bu ay ilk denemelerimizi gerçekleştirdik, ama sanırım başarılı olamadık... Zira her an regl olacakmışım gibi bir his içerisindeyim. BAT''a 2 gun var daha ama sanki hafif de bir pembelik basladi...😒 Neyse, nasılsa 1-2 güne ne olduğunu göreceğiz...
Bu ay hamile degilsem önümüzdeki ay icin yumurta takibi yaptırmayı planlıyorum. Fakat Dr ve hastane konusunda emin değilim. Daha once genel kontrol amaçlı farklı birkac doktora gitmiştim. Çekirge Doruk'ta Evrim hanım, herkesin aksine ben kendisinden pek hoşlanmadım. Ayrıca hastanenin de devlet hastanesinden pek bir farkı yoktu. Rentip'ta adını bile hatirlamadigim bir bayan doktora gitmiştim ve kavga edip, çıktım 😄 özel hastanelerdeki mükemmel deneyimlerinin ardından son olarak da gecen yaz sonu gibi Sevket Yılmaz'da Reşat beye gittim. Kendisi oldukca ilgili, konusuna hakim, beyefendi biri. Ama hamilelik durumunda oraya gidip uzun saatler bekleyebilecek, o karmaşayı çekebilecek durumda olabileceğimi düşünmüyorum açıkcası. O yuzden Konur yada Rentip'ta bir dr dusunuyorum. Fikirlerinizi, önerilerinizi, yorumlarınızı bekliyorum.
Sevgiyle...😘💕

canım ben dorukla ilgili pek iyi şeyler duymadım o yuzden kafamdan attım o hastaneyi kaç kişinin bebeği düşmüş falan ...
rentıpda jasmin karpuzoğlu çok iyiymiş konuru bilmiyorum bende esentepe tıpda demet hanıma gidiyorum şimdilik memnunum :16:

Zuhal hanim:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:
Kesinlikle tavsiye ederim.
Cok rahatladim cok sevecen ilgili bir doktor.

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...

yaaa onamı alsaydım acaba randevu :26::26::26::26:

Selam bayanlar bende mudanyada oturuyorum is yerim besevlerde 10 haftalık hamileyim allahim isteyen herkese versin bende senelerce ugrastim diş gebelik sonra doğum sonra bir günlük bebegimmi kaybettim ve simdi yine o muthis duygu bunları iki sene arayla yasadim hepsi asilama allahim hepimize hayirli saglikli evlat versin herşeyin bir zamani vardır mevlam neylerse güzel eyler

tatlım tedaviyle mi kaldın? MEMNUN OLDUM BU ARADA:3::3::3: doktorun kimdi peki ?

merhaba bayanlar bende bursada yıldırımda oturuyorum iki yıllık evliyim ve çocuk sahibi olmak istiyorum yaklaşık sekiz ay oldu ama prolaktinim yüksek çıktığından hamile kalamıyorum üç aydır ilaç tedavisi görüyorum genelde ilaçtedavisinden sonra hamile kalınıyormuş ben de sabırla o günü bekliyorum artık her ay adet döneminde adet kanamasını gördüğümde hıçkıra hıçkıra ağlıyorum eşimde bu duruma çok üzülüyor ama yapacak birşey yok bende çekirge doruk nihan benderli hanıma gittim tecrübeli biri benim hoşuma gitti ama umudum gittikçe tükeniyor ne yapsam bilmiyorum:(

SELAAAM CANIM MEMNUN OLDUM :3: Bende yıldırımda oturuyorummmm neresindesin ? aynı durumdayızzzzzzbenim 2 sene oluyo bakalım perşenbe tekrar doktora gidicemmmmm ALLAH yardımcımız olsuuun:emir_bebek:

Merhaba arkadaşlar bnde sinandedeyim 4 aylık hamileyim ziya çetin e gidyorum çok memnunum tavsiye ediyorum☺️

selam canım memnun oldum :3: ziya beyin muayne ücreti ne kadar acaba ?

selaaam canım memnun oldum :3: Bende yıldırımda oturuyorummmm neresindesin ? Aynı durumdayızzzzzzbenim 2 sene oluyo bakalım perşenbe tekrar doktora gidicemmmmm allah yardımcımız olsuuun:emir_bebek:

uludag unv. Gittim barıs beydi doktorum fakat barıs bey istanbula gitti biz hala görüşüyoruz ama suanda ahmet yılmaza gidiyorum fsmde yerı var medikalın doktoru

uludag unv. Gittim barıs beydi doktorum fakat barıs bey istanbula gitti biz hala görüşüyoruz ama suanda ahmet yılmaza gidiyorum fsmde yerı var medikalın doktoru

HIMMM Ahmet beyi biliyorum canım bende bi ara medicale gidiyordum yasemin hanıma memnun kalmadım ama ahmet bey iyiymiş benim eşim malesef erkek doktora izin vermiyo:50:

gittin mi doktora canım? güllük mahallesindeyim ben ankara yoluna yakın

selam tatlım bende duaçınardayım buraları çok iyi bilmiyom 2 sene oldu ama evleneli osmangaziden gelin geldim doktor randevum persenbe günü bakalım

selam tatlım bende duaçınardayım buraları çok iyi bilmiyom 2 sene oldu ama evleneli osmangaziden gelin geldim doktor randevum persenbe günü bakalım

yakınız yani:) hangi doktora gidecektin ? ne sorun tam olarak:? benim prolaktin hormonum yüksek çıkıyor :( o yüzden bebiş olmuyor ilaç
tedavisi görüyorum şuan.

slmlar ben yildirim akçaglayandan aranizdaym. Dr. Kemal Köroglu eski Şevket Yilmazin doktoru sanirim yasliyms ama isinde cok iyi ddiler ozel muayenesine gtcem cok onerdiler. bende de polikistikower war ondan dolayi olmuyor

yakınız yani:) hangi doktora gidecektin ? ne sorun tam olarak:? benim prolaktin hormonum yüksek çıkıyor :( o yüzden bebiş olmuyor ilaç
tedavisi görüyorum şuan.
canım bende de pko var o yuzden yumurtam tembel esentepeye demet hanıma gidicem genede kararsızım ama neyse

slmlar ben yildirim akçaglayandan aranizdaym. Dr. Kemal Köroglu eski Şevket Yilmazin doktoru sanirim yasliyms ama isinde cok iyi ddiler ozel muayenesine gtcem cok onerdiler. bende de polikistikower war ondan dolayi olmuyor
selam canım bendede aynı sorun var :( sanırım o dr. bende duydum ama erkek doktora eşim izin vermiyo bende yarın gidicem tekrar doktora bakalım hiç tedavi gördün mü ? ne kadardır istiyorsun ?

Muayene için 48 lira alıyorlar, testler filan da jimere kıyasla epey uygun.. Ben en geç Pazartesi Selim beyle doğum tecrübesini de yaşamış olacağım umarım her şey yolunda gider 😊

selam canım bişey sorucam ?
rentıpdan memnun musun senden acil cevap bekliyorummmm ;)

Memnunum canım bi sorun yaşamadım şimdiye dek bakalım bugün neler yaşayacağım
TATLIMMM selam gittin mi rentıpa ya ben orada jasmin hanıma gidecektim ayrılmış çok iyi doktormuş şimdi songül yapıcı var ona gitsemi ? yarın mecbur gitmem lazım bana yardımcı olur musun ? ya senceii bi doktor mu duydun mu ?

kızlar benim yarın medicabil de randevum var ama daha önce gitmedim tam yerini bilmiyorum metro da hangi durakda inmem lazım yardımcı olur musunuz ?

Back