Bursalı arkadaşlara selam olsuuun :)

SELAMMMM hemşerileriiimmm
naber bakalım kimler burada

Iyiyiz cok sukur.
Sen neler yapiyorsun?
Buldun mu iyi bir doktor:)

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...

ÇOK KARARSIZIM bide ramazan oruç tutuyoruz en iyisi ramazandan sonra gitmek sanırım eski doktoruma gidicem

Siz hamile misiniz yoksa gebelik öncesi için mi gideceksiniz :) gittikten sonra dusuncelerinizi paylaşabilirsiniz çok sevinirim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Zuhal hanim:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:
Kesinlikle tavsiye ederim.
Cok rahatladim cok sevecen ilgili bir doktor.

Yaklaşık 6 yıl once düğün hazırlıklarım sırasında üye olmuştum siteye. O zamandan beri de ara ara fikir almam gereken konularda goz atıyorum başlıklara. Deneyimlerden faydalanmaya çalışıyorum.
4 yıllık birliktelik + 5 yıllık evliliğin ardından artık bebek sahibi olmayı düşünmeye başladık biz de...😊 Bu ay ilk denemelerimizi gerçekleştirdik, ama sanırım başarılı olamadık... Zira her an regl olacakmışım gibi bir his içerisindeyim. BAT''a 2 gun var daha ama sanki hafif de bir pembelik basladi...😒 Neyse, nasılsa 1-2 güne ne olduğunu göreceğiz...
Bu ay hamile degilsem önümüzdeki ay icin yumurta takibi yaptırmayı planlıyorum. Fakat Dr ve hastane konusunda emin değilim. Daha once genel kontrol amaçlı farklı birkac doktora gitmiştim. Çekirge Doruk'ta Evrim hanım, herkesin aksine ben kendisinden pek hoşlanmadım. Ayrıca hastanenin de devlet hastanesinden pek bir farkı yoktu. Rentip'ta adını bile hatirlamadigim bir bayan doktora gitmiştim ve kavga edip, çıktım 😄 özel hastanelerdeki mükemmel deneyimlerinin ardından son olarak da gecen yaz sonu gibi Sevket Yılmaz'da Reşat beye gittim. Kendisi oldukca ilgili, konusuna hakim, beyefendi biri. Ama hamilelik durumunda oraya gidip uzun saatler bekleyebilecek, o karmaşayı çekebilecek durumda olabileceğimi düşünmüyorum açıkcası. O yuzden Konur yada Rentip'ta bir dr dusunuyorum. Fikirlerinizi, önerilerinizi, yorumlarınızı bekliyorum.
Sevgiyle...😘💕

Zuhal hanim:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:
Kesinlikle tavsiye ederim.
Cok rahatladim cok sevecen ilgili bir doktor.

Zuhal hanımın muayene ücreti ne kadar acaba ?

Merhabalar,
Ben rentıpta Selim Akgün'e gidiyorum hamilelik takibi için çok memnunum, hamilelik öncesi nasıl bi yol izliyor bilmiyorum ama rahatlatan bi doktor ve kesinlikle rentıptaki en iyi kadın doğumcu..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Doruktaki mi?
Neden fark var? Diger muayenelerde mi o fiyata?

Evet dorukta. Diğer muayene ücretleride 43 tl sadece gizem hanımı 65tl yapmışlar çok talep oldu diye galiba

Selam bayanlar bende mudanyada oturuyorum is yerim besevlerde 10 haftalık hamileyim allahim isteyen herkese versin bende senelerce ugrastim diş gebelik sonra doğum sonra bir günlük bebegimmi kaybettim ve simdi yine o muthis duygu bunları iki sene arayla yasadim hepsi asilama allahim hepimize hayirli saglikli evlat versin herşeyin bir zamani vardır mevlam neylerse güzel eyler

merhaba bayanlar bende bursada yıldırımda oturuyorum iki yıllık evliyim ve çocuk sahibi olmak istiyorum yaklaşık sekiz ay oldu ama prolaktinim yüksek çıktığından hamile kalamıyorum üç aydır ilaç tedavisi görüyorum genelde ilaçtedavisinden sonra hamile kalınıyormuş ben de sabırla o günü bekliyorum artık her ay adet döneminde adet kanamasını gördüğümde hıçkıra hıçkıra ağlıyorum eşimde bu duruma çok üzülüyor ama yapacak birşey yok bende çekirge doruk nihan benderli hanıma gittim tecrübeli biri benim hoşuma gitti ama umudum gittikçe tükeniyor ne yapsam bilmiyorum

Merhaba arkadaşlar bnde sinandedeyim 4 aylık hamileyim ziya çetin e gidyorum çok memnunum tavsiye ediyorum☺️

Teşekkür ediyorum tavsiyeniz icin, sanırım ben de Selim beye gideceğim. Muayene ücretleri hakkında davbilgi verebilir mısınız acaba?

Teşekkür ediyorum tavsiyeniz icin, sanırım ben de Selim beye gideceğim. Muayene ücretleri hakkında davbilgi verebilir mısınız acaba?

Muayene için 48 lira alıyorlar, testler filan da jimere kıyasla epey uygun.. Ben en geç Pazartesi Selim beyle doğum tecrübesini de yaşamış olacağım umarım her şey yolunda gider 😊

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…