• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursalı arkadaşlara selam olsuuun :)

Arkadaslar merhaba
Hamile arkadaslar hayirli saglikli hamilelikler
Isteyenlere de hayirlisiyla en kisa zamanda Rabbimin vermesini diliyorum:)
Medicabilde zuhal saylik a giden veya bilgisi olan var mi?

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...

Zuhal hanıma dr aile dostum yavsiyesi için gitmiştim kistim vardı ve ben çok memnundum gayey bilgili ve ilgili bir dr. tavsiye ederim..

Arkadaslar merhaba

Bu arada telefonun azizliğine uğrayarak yazmış olduğum saçma kelimelerimi umarım anlamışsındır :)

Arkadaslar merhaba

CANIM MERHABA bende zuhal hanıma gitsemmi diye düşünüyorum bahar tıptan gelmiş iyi bir doktormuş fakat medicabilde birinin bebeği ölmüş ishalden neden öldüğünü anlayamamışlar müdahale edememişler diye duydum kafam karıştı :50:

Meraba canın bende bursa yıldırımdayım ve bende bi seneyi doldurcam yakinda...hastanenin evime yakinliginin oneminden dolayı Yıldırım doruk da gizem hanıma randevu aldım gidicem inşallah. Sen kistlerin icin soğan kürü denedin mi,??

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım içemedim midem çok bulandı ya :50::50: hastane evet banada yakın ama doruk tıpda en iyi sühendam hanımmış fakat oda çekirgede bana çok ters sen git bakalım gizeme çok merak ettim nasıl iyi bi doktor mu ? gidince haber ver mutlaka :54::54:

Tam dedim bir başlık açayım Bursa'da yaşayıp gebelik düşünen anne adayları diye bu başlığı buldum herkese merhaba kızlar aslen buralı değilim ama dört yıldır butada yaşıyorum :D

Aslen nerelisin canım bu arada hoşgeldiiiin :16::16::16::16: şuan bursanın neresindesin peki ?

merhaba hanimamlr ..

bursada hamilelik kontrolu için dr onerileriniz varmi acaba
3 aylikken cinsiyyet tahmininde basarili olabailecek bi dr ariyorum ben

su an 6 haftalik hamileyim, 10 gun sonra bursada olucam agistosun sonuna kadar ordayim,,ikinci ve uçuncu ay da kontrollerine gitmem lazim ordayken

aslinda yildirim olmasi sart deil

ayda bir den iki kere gididcem toplamda , bursanin her yeri olabilir yeterki iyi tecrubeli bi dr olsun

ayda bir den iki kere gididcem toplamda , bursanin her yeri olabilir yeterki iyi tecrubeli bi dr olsun

Selammm Canım hosgeldin suana kadar en cok onerilen doktor uzmanlik konusunda bana suhendam benderli cekirge dorukda yildirim dorukda gizem ve seyma hanim var jala gurler de iyimis cok muaynanesi var onun nurun dedigi gibi sena kuyucida baya eski doktorlardan ziya cetinde oyle

kistin düzeldimi canım ?:26:

Aslen nerelisin canım bu arada hoşgeldiiiin :16::16::16::16: şuan bursanın neresindesin peki ?

Hoşbulduk canım :) Aslen Antalyalıyım üniversite için geldim evlendim burada kaldım Nilüfer'de oturuyorum :) Kiste gelince ben zaten 7 yıl önce ameliyat olmuştum o zamandan beri hiç kist olmamıştı evlenmeden önce oldu tavsiye ile Zuhal hanıma gittim geçti sonra bir kez daha oldu o sırada da Zuhal hanım doğum iznindeydi Doruk çekirgede Hatice Taşlı'ya gittim doğum kontrol hapı kullandım 7 ay hem korunmak hem de önlemek amaçlı 8 ay oldu bırakalı Hamdolsun daha olmadı gebelik düşünüyorum basip olursa :)

canım içemedim midem çok bulandı ya :50::50: hastane evet banada yakın ama doruk tıpda en iyi sühendam hanımmış fakat oda çekirgede bana çok ters sen git bakalım gizeme çok merak ettim nasıl iyi bi doktor mu ? gidince haber ver mutlaka :54::54:

Benim yakın bi arkadaşım dorukta ebe hemşire o şiddetle gizem hanımı tavsiye etti sühendam hanım iyi bi doktor ama çok fazla hastası var bu yüzden ilgisizlik başlıyo ben çok hastası olan doktora gitmem şahsen :)

Aslında evine yakın bi hastane seçmek çok önemli canım benim fikrim bu yönde yani :) bende medicabile gitmeyi düşündüm ama ilerde doğum zamanı acil bişiy olsa bu trafikte Yıldırım'dan nilüfer e gitmek zulüm diye Yıldırım doruk u seçtim :)

Back