Bursa'lı arkadaşlar!!! Tekrar ne zaman buluşuyorsunuz??? (Beyaz Melek, Tahinpekmez..)

nisansu

Mahkum bir hayat...
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2007
473
0
96
Diğer
Kızlar tekrar ne zaman buluşuyorsunuz???

Hiç sesiniz çıkmıyor bu ara...Bende katılmak istiyorum sizlere....

yaaa çk şeker buluştunuzmu hiç . ben daha yeni üye oldum bu siteye.buluşmaya bende varım

kızlar bende yeni katıldım aranıza izmir'dn gelin geldim ben buraya hiç arkadaşım yok çok yalnızım banada haser verin olmazmı

uzun zamandır girmiyordum nete..
bu iş hayatı bitirdi bütün sosyal yaşantımı -tatlicadiarzu-
ama buluşma falan olursa haberim olur zaten seherimden veya beyazmelekten ..
ve mutlaka katılırım arkadaşlar..hihoyyyt

hello mıllet benıde cagırıınn benıdee bende geleyım öpuyoruummmm bursalılarr muck muckkkk

bende varım yeterki zamanı belirleyin :lepi: kaydirigubbakcemile5

kızlar bende varım demekle olmuyor.bende varım ama hadi bi yer kararlaştıralım.koru parkta çocuklar içinde çok güzel faaliyetler var.oyun sahası,yunusların gösterileri.ayrıca carrfursa da var.çocuklar için oyun sahası.sizinde yakınlarınızdaysa bi yer kararlaştıralım.çocuklarla gelinecekse.benden bu kadar.karar verin hafta sonu buluşalım.

buluşmada benim için kestane şekeri de yeyin lütfen öfff şu açlık ne maraz bir durum nick bileme artık bir hoş gözüküyo gözüme Tahinpekmez :))

hadi bakalımmm, bende gelirim arkadaşlar ama pazar günü olabilirse. çok istiyorum burdaki arkadaşları tanımayı.

Bursalılar Canlanın BURSALI bayanlar, nerdesiniz? başlığı altında buluşuyoruz, sizleri de bekleriz...

Arkadaşlar kk bursa gurubu yarın bana geliyor gelmek isteyenler buyursun hepinizi beklerim gelmek isteyen özelden ulaşabilir banaolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…