BURSALI ARKADAŞLAR ÇOK ACİL YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR

Memnunsun yani canm esim istiyor oralardan ama bana uzak gibi geldi sanki metro falan yokya o yuzden yuz altmisa falan var cunku oralarda

Hamitler toki evleri olabilir. oralarda 3+1 evler 140 civarı. Evler ferah. D blok olarak geçiyor. Oturanlar genelde memur. Açıkçası Dblokları gördükten sonra diğer evleri hiç beğenmeyeceksiniz. İçleri kaliteli malzeme değil . Ama evler çok kullanışlı. O ayardaki evler en az 200 bin tl dir.

Hamitler iyi mi sizce ? Fikir almak icin soruyorum cunku oralarada yeni siteler oluyor

Memnunsun yani canm esim istiyor oralardan ama bana uzak gibi geldi sanki metro falan yokya o yuzden yuz altmisa falan var cunku
oralarda

Hiç uzak değil canım. Bazen hastaneye gideceğim zaman sanayi ye otobüs evimin önünden geçiyor biniyorum ona küçük sanayi ye gidiyorum ordan tren e. Alıştığım için belkide kolay geliyor. Ayrıca terminal otobüs ude geldi artık. İyice kolaylaştı heryer buralara.

Kuzenimle konuştum canım nilüfer de Yıldırım caddesinde bi sokak arkada sıfır ev aldılar 110 bin e 2+1

Ertuğrulkent gayet nezih ve uygun fiyatlıdır. Bir ihtimal ihsaniye fsm filanda olur ama Nilüfer dışında biryer düşünmeyin bile. Zaten iyi bir metro hattı var Bursa'nın merkeze Hertürlü ulaşırsınız yarım saatte ki işiniz orada değilse merkeze niye ulaşmak isteyesiniz bilmiyorum ucuza iyi tekstil ürünleri satmak dışında bir numarası yok merkezin.

Bir de Ertuğrulkentte metro yakınları pahalı geliyorsa durak yakınlarına bakın. 15 dakikada bir metroya ring yapan minik otobüsler var. Onları kullanırsınız.

KIZLARR milletdeki yeni sitelerde oturan varmı ? ortam falan nasıl ulaşım vs

Slm lar ben bursaya geleli 2,5 sene oldu ev almak buzamanda zor böyle bir işe giriştiyseniz çok iyi karar verin herşeyden önce insanları çok önemli bu durumda kesinle şehrin batısını hedef alın derim ben :)

Slm lar ben bursaya geleli 2,5 sene oldu ev almak buzamanda zor böyle bir işe giriştiyseniz çok iyi karar verin herşeyden önce insanları çok önemli bu durumda kesinle şehrin batısını hedef alın derim ben :)
ALDIK SONUNDA CANIM NİLÜFERDE FETHİYEDEN

aminnnnn inş günün birinde benimde o taraftan olur şimdiki evimizde kendimizin ama bunu satıp o taraftan olabilse keşke zaman lazım bana daha

Demirtaş canım kuzeyde kalıyorum.insanlarını pek sevmiyorum açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…