Memnunsun yani canm esim istiyor oralardan ama bana uzak gibi geldi sanki metro falan yokya o yuzden yuz altmisa falan var cunku oralarda3 yıl oldu Bursa ya geleli. Geldiğimden beri ucevlerde oturuyorum. Cok seviyorum burayı. Sessiz,sakin. Sehir Merkezi'de uzak gelmiyor. Bindiniz mı 6/f ye heryer kolay. Etrafımız market,saglık Ocağı'na yürüyorum. O yonden iyi ama ev fiyatları uçmuş burda da biraz. En son baktığım 3+1 ev 230 bindi.
Hamitler iyi mi sizce ? Fikir almak icin soruyorum cunku oralarada yeni siteler oluyorHamitler toki evleri olabilir. oralarda 3+1 evler 140 civarı. Evler ferah. D blok olarak geçiyor. Oturanlar genelde memur. Açıkçası Dblokları gördükten sonra diğer evleri hiç beğenmeyeceksiniz. İçleri kaliteli malzeme değil . Ama evler çok kullanışlı. O ayardaki evler en az 200 bin tl dir.
Memnunsun yani canm esim istiyor oralardan ama bana uzak gibi geldi sanki metro falan yokya o yuzden yuz altmisa falan var cunku
oralarda
Canim mudanya uzak kaliyor annemler osmangazide yildirimda cevremiz hep buralarda
evet canım öyle kayınvalidemler alacak oradan bi kaç sene sonrao semtlerde 170000 falan en düşük fiyat
ALDIK SONUNDA CANIM NİLÜFERDE FETHİYEDENSlm lar ben bursaya geleli 2,5 sene oldu ev almak buzamanda zor böyle bir işe giriştiyseniz çok iyi karar verin herşeyden önce insanları çok önemli bu durumda kesinle şehrin batısını hedef alın derim ben :)
aaaa çok sevindim canım sağlıkla huzurla mutlulukla oturun inş sıfır dairemiALDIK SONUNDA CANIM NİLÜFERDE FETHİYEDEN
Amiiin canım çok sağol Rabbim olmayan herkeze versinn evet sıfıraaaa çok sevindim canım sağlıkla huzurla mutlulukla oturun inş sıfır dairemi
nerde oturuyorsun canımaminnnnn inş günün birinde benimde o taraftan olur şimdiki evimizde kendimizin ama bunu satıp o taraftan olabilse keşke zaman lazım bana daha
HIMM EVET CANIM orada çok uygun evler memnun olanda var olmayanda Allah gönlüne göre versiin inş.Demirtaş canım kuzeyde kalıyorum.insanlarını pek sevmiyorum açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?