Bursalı arkadaşlar bizde buluşalımmı nedersiniz?

bahar27

Guru
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2010
5.557
21
358
Arkadaşlar bu site her yönüyle çok iyi oldu bence.yeni arkadaşlıklar dostluklar kardeşlikler kurabiliriz.ben bursaya gelin geldim.benim gibi bursaya gelin gelen yada bursada yaşayan arkadaşlar varsa yazışalım konuşalım tanışıp güzel arkadaşlıklar kuralım.cevaplarınızı bekliyorum...:enbuyukkk:

kimse yokmu ya orlarda bursada yaşayan arkadaşlar sesiniz çıkmıyor...cevaplarınızı bekliyorum...

canım benim merhaba...Biz cuma günü buluştuk arkadaşlarla hepsi birbirinden dost canlısı arkadaşlar...Yarın benim evime davet ettim.Canlanın bursalı bayanlar adlı konudan takip et istersen biz oradan yazışıyoruz.Yarın arkadaşlar gelirse senide beklerim..Şeniz

canım benim merhaba...Biz cuma günü buluştuk arkadaşlarla hepsi birbirinden dost canlısı arkadaşlar...Yarın benim evime davet ettim.Canlanın bursalı bayanlar adlı konudan takip et istersen biz oradan yazışıyoruz.Yarın arkadaşlar gelirse senide beklerim..Şeniz

msjını okudum canım teşk ederim davetin için.dün işlerim vardı işllh müsait olursanız bigün görüşelim kib görüşmek ümidiyle ...

Back