Bursalı arkadaşlar bi bakabilir misiniz😊

Mysticless

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2016
79
42
38
37
Arkadaşlar tayin sebebiyle Bursa’ya taşınacağız.bursayı hiç bilmemekle beraber akrabamız vs de yok😞 öncelikli olarak ev sorunumuz var nerden bakmalıyız kira olacak ve eşim osmangazide çalışıyor olacak metro ulaşım alanlarına yakın ailenin rahat yaşayacağı semtler nereler? Nilüfer önerileri aldık ama internette baktığımız kadarıyla kira fiyatları fazla geldi Nilüfer’de daha uygun fiyatlı olabilecek semtler var mıdır?
Bursalı arkadaşlar öneri ve fikirlerinize açığım nerelerden uzak duralım nerelere bakalım neye dikkat edelim🤗

Fomara'da mahalle içlerine bakmanızı öneririm,benim arkadaşım kalıyordu ve kirası da uygundu evler biraz eski ama çok merkezi ve eşinizin işine de yakın olur çünkü direkt Osmangaziye bağlı. Şehreküstü istasyonuna da 5 dakika mesafede. Şimdilerde toki inşaat yapmış sanirim o tarafa

En rahat yaşayacağınız yer nilüfer..Ama evet epey pahalı kiralar çünkü nezih bi semt.Eskiden çarşamba,fomara falan derdim ama şimdi oralar suriye de bi semt gibi oldu.Gõkdereye bakabilirsiniz.Gürsu ve kestel de güzel ama osmangazi uzak kalıyor biraz

En rahat yaşayacağınız yer nilüfer..Ama evet epey pahalı kiralar çünkü nezih bi semt.Eskiden çarşamba,fomara falan derdim ama şimdi oralar suriye de bi semt gibi oldu.Gõkdereye bakabilirsiniz.Gürsu ve kestel de güzel ama osmangazi uzak kalıyor biraz
Çok teşekkür ederim sanırım Bursa da biraz ev bulabilme sıkıntısı da var boş kiralık ev ilanı vs de baya az gördük

Fomara'da mahalle içlerine bakmanızı öneririm,benim arkadaşım kalıyordu ve kirası da uygundu evler biraz eski ama çok merkezi ve eşinizin işine de yakın olur çünkü direkt Osmangaziye bağlı. Şehreküstü istasyonuna da 5 dakika mesafede. Şimdilerde toki inşaat yapmış sanirim o tarafa
Teşekkür ederim bakılacak semtlere eklendi:)

Nilüfer de fethiye ye bakabilirsiniz bir nebze daha uygundur kiralar ama evler bitisik duzen ve metroya ulasimi yok.

Esiniz osmangazi nin neresinde? Osmangazi buyuk bir ilce ona gore daha net cevaplar alırsınız.

Aman çarşambadan uzak dur pislik yuvası nilüfer beşevler ataevler Özlüce Ertuğrul kent yüzüncü Yıl bide yıldırımda millet mahallesi var buralar güzel. Yer nezih sakın yerler zaten tren olduğu için heryere yakın

Eşim heykel tarafında çalışacak işin diğer kısmı bi kaç ay içinde bnde tayinle geleceğim nereye geleceğim belli olmadığı için evi ulaşım ağının metro otobüs vs sık olduğu yerden tutmamız gerekiyor :( herkes Nilüfer dediği için çıkamadık işin içinden

Aman çarşambadan uzak dur pislik yuvası nilüfer beşevler ataevler Özlüce Ertuğrul kent yüzüncü Yıl bide yıldırımda millet mahallesi var buralar güzel. Yer nezih sakın yerler zaten tren olduğu için heryere yakın
Çarşambayı duymamıştım teşekkür ederim iyi oldu belirtmeniz..

Heykeldeyse iş yeri heykeldede evler var ama kalabalık. Heykel merkez zaten ama trene yakın olan yer nilüfer fsm sirameseler besevler merinos besevler güzel yer bende besevlerde oturuyorum

Back
X