Bursali anne adaylari :)

Sabredemem malesf cnn ztn benm tüp bebek ya onun için doktor randevu verdi gideyim bi goreym için rahatlasn:) gaviscon bende var midem için vermişti doktor bi zararı olmazsa bende içerim ozman
Bir zararı olmuyor ben 3 ayrı doktora sordum :) bekleyince sabredemiyor insan. daha erken karından bakmaz ozaman aşağıdan bakar. Duyamaz çünkü. Hayırlı sağlıklı ve güzel evladın olsun inşallah.

Bir zararı olmuyor ben 3 ayrı doktora sordum :) bekleyince sabredemiyor insan. daha erken karından bakmaz ozaman aşağıdan bakar. Duyamaz çünkü. Hayırlı sağlıklı ve güzel evladın olsun inşallah.
He iyi ozman aklmda bulunsun sagoln:) kalp atışını değil sadce keseyi görmek için bakcak herlde cnm kalp atışı icon dha sonra cagrir. Amin hepimizn insallah

Canm ben gizem hanıma gitmek istedim randevu için geç kalmıştım,sıra yoktu.Neriman hanımı önerdi arkadaşlarım çok.Gittim memnun kaldım.Bir bak istersen.Ben şubatta gittim nisan sonu devam edeceğim.Ama burda şeker yüklemesi yaptırdım sonucumu attım whatsapptan cevapladı.Hafif enfeksiyon çıktı sordum ilaçları cevapladı.Sevdim ben

Kemal beyle odalari karsi karsiya gizem hanimin.beklerken gordum o kadar cok hastasi var ki o yogunlukta herkes isyandaydi bi bayan gelmisti 3 saattir bekliyorum falan demisti.ben de cok duydum adini iyi bir doktor ama cok yogun gizem hanim.neriman hanim daha sakin ona gore

Evet çok kalabalık.10 gün önceden randevu bulamadım.Gidip de odasının önünü görünce de şok oldum

Aaa iyimiş araştırıyım bakıyım bende. Teşekkür ederim.

Iyi dedim bugün öksürmeye başladım oksururken içim aciyor ya
Usuttun mu canim ilik bir seyler ic bogazin kuru kalmasin ben de gecen yataktan hizla kalkinca karnimda bir anda bi bicak saplanir gibi oldu anlik bir seydi gecti simdi oksurmeye hapsurmaya bile korkuyorum

Usuttun mu canim ilik bir seyler ic bogazin kuru kalmasin ben de gecen yataktan hizla kalkinca karnimda bir anda bi bicak saplanir gibi oldu anlik bir seydi gecti simdi oksurmeye hapsurmaya bile korkuyorum
Okadarda dikkat ettim ya nasl oldu anlamadim cnm ballı süt içiyorum inşllah iyi gelir bende korkyrm inşllah bisey olmaz ya :-( sende anı hareketler yapma cnm

Okadarda dikkat ettim ya nasl oldu anlamadim cnm ballı süt içiyorum inşllah iyi gelir bende korkyrm inşllah bisey olmaz ya :-( sende anı hareketler yapma cnm
Dikkat ediyorum canim :) sen de korkma canim eger atesin cok olmazsa bir sey olmaz Allah'in izniyle.Kasim anneleri topiginde de bir kac arkadas usutmustu ates cok yuksek degilse sorun olmuyormus

Hanimlar detayli ultrason icin tavsiyeniz var mi hastane perinatolog muayenehane hepsi olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…