Bursali anne adaylari :)

Bursa da iki tane perinatolog buldum arkadaslar ikisi de profesor biri acıbadem de 1370 lira ücreti sgk kapsam dısında sadece özel sıgortalar gecerli.bırı de doktorumun tavsiye ettiği amerika da perinatoloji egitimi gormus ve işinin en iyisi diye anılan bir prof ismi yalçın kimya muayene ucreti 800 lira.baya onceden randevu almak gerekebiliyor.ben yalçın kimya ya gideceğim doktorum sonuna kadar guvenebilirsiniz dedi.4lü testim riskli cikti insallah detayli ultrasonda bir sorun cikmaz saglikla alirim bebegimi kucagima:)

Bna da yalçın kimya ve ultramed i tavsiye etmişti dr.um..Ben nifty test yaptırdığım için içim biraz daha rahattı..o yüzden fiyat daha uygun diye ultramed i tercih ettik..2 hafta önce yaptırdık, 380 TL ücreti

Doktorumla uzun uzun konustum basta ben de nifty yaptirmak istedim ama yalanci negatif yalanci pozitif olma durumlari varmis onun da bir olasilik oldugunu dusununce korktum acikcasi 100 de 100 sonuc alacagimiz bir yol da yok malesef.amniyosentezi de goze alamiyorum.su an detayli usgye odaklandim.Rabbim yuzumuzu guldurur insallah.sakincasi yoksa sizin riskiniz kacti detayli usg de bir sorun cikmadi deil mi

ikili test,üçlü test vb.hiç yaptırmadım..ense kalınlığı iyi çıkmıştı..ama 35 yaş üstü olduğum için tarama testlerinden risk çıkabilir, direk nifty yaptır dedi dr...%99 sonuç diyor nifty de..o testte de risk çıkmadı..çok şükür detaylıda da sorun çıkmadı..detaylıdan sonra rahatladım..21 haftalık oldum ben de bugun:)
Amniyosentezte risk var tabi, ben de göze alamazdım..işallah bir sıkıntı yoktur siz de de..detaylıda herşey inceleniyor zaten.

Insallah ben de oyle umut ediyorum dua edin lutfen benim icin.rutin kontrollerde kime gidiyorsunuz ultramedde kimi tavsiye etmislerdi size

içini ferah tut..işallah sorunsuz atlatırsın..cenk aşkalli ye gidiyorum ben..ultramed de de radyolog bakıyor, 1 kişi var ztn..illa perinatolog olsun istiyorum dersen yalçın kimya ya git derim tabi..

içini ferah tut..işallah sorunsuz atlatırsın..cenk aşkalli ye gidiyorum ben..ultramed de de radyolog bakıyor, 1 kişi var ztn..illa perinatolog olsun istiyorum dersen yalçın kimya ya git derim tabi..
Yalcin kimyayi doktorum onerdi kemal koroglu doktorum.kesinlikle guvenebilirsiniz isinin en iyisi dedi ben de ona gidicem rapor yaziyor ama cd vermiyormus.bir de cd veren bir yere daha gitmek istiyorum goruntuleri olsun elimde diye gerci bebegim saglikli olduktan sonra gozum hicbir sey gormez ama belki buyuyunce gosteririm ona :)

Son düzenleme:
Aynen benim dr umda önerdi onu...
Cd ye takılma bence, bana cd verdiler..içinde ayrıntılı sırasında ultrasonda bakarken gördüğün fotoğraflar ve 5/6 saniyelik görüntüler var..bir de daha çok teknik açıdan baktıkları için bazı görüntüler birşey ifade etmiyor..ben de gitmeden cd verilecek deyince gözümde büyütmüştüm baya, hayal kırıklığına uğradım sonra..
ki aynı gün biz kendi dr umuza gittik..inan orda kızım:) daha güzel fotoğraflar verdi, yüzünü gösterdi baya..hatta eşim ultrasonla bakılırken telefon ile videosunu çekti..ayrıntılıda verilen cd den çok daha güzel ileride gösterilecek fotolardı:)
yani yalçın kimya ya gidersen sırf cd için başka yere gitmene inanki değmez..

Oyle mi ben de cdyi baya buyutmusum sanirim bildigimiz tum goruntuleri saniyorum ben slayt gibi oyleyse gerek yok hic baska yere gitmeme cok tesekkur ederim bu bilgi icin

hiç gerek yok... tabi ayrıntılı da bebeğin herşeyine bakılıyor, yapılması şart..ama cd için bir daha boşuna harcama paranı yazık:)
rica ederim..yaptırdıktan sonra güzel haberlerini yazarsın

hiç gerek yok... tabi ayrıntılı da bebeğin herşeyine bakılıyor, yapılması şart..ama cd için bir daha boşuna harcama paranı yazık:)
rica ederim..yaptırdıktan sonra güzel haberlerini yazarsın
Insallah guzel haberler alicam yazarim mutlaka:)

kızlar ayrıntılı ultrason için önereceğiniz neresi var acaba

kızlar ayrıntılı ultrason için önereceğiniz neresi var acaba
Canim ben baya bi arastirdim en iyisi yalcin kimya diye bir profesor var perinatolog oymus.Baska sehirlerden istanbuldan falan gelenler var.Doktorum da onu tavsiye etti ona gidecegim ben.Burtom ultramed ve doruk da da var ama onlar radyologmus buralarin fiyati yalcin kimyaya gore daha uygundu canim hatirladigim kadariyla

sağol cnm önerin için arastırayım bı arkd burtoma gıttı de perınatolog muydu dedım radyologdu dedı ondan kafam karıştı benım de
yalçın kimyaya bakıım bı cnm fıyat ne kadar öğrendinmi

Yalcin Kimya 800 tl canim.fiyati fazla ama ustune yok diyor herkes

Yalcin Kimya 800 tl canim.fiyati fazla ama ustune yok diyor herkes
okudum şimdi önceki msjları:)
bnm 2li test güzel cıktı sadece saglık durumu ıyı mı öğrenmek amacım fiyat baya varmış
bakalım ankaraya gıtme durumum var bellkı orda yaptırım her ıkı yerden de ısımler aklımda olsun da
sağol cnm

Kizlar dogum icin hastaneye karar verdiniz mi tavsiye edebiliceginiz hastane var mi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…