Insallah canim bebeklerimiz saglikli olsun da Allah'in izniyke kilo falan sorun degil:) sen keseyi gordun mu bu arada :)Oh çok şükür ya sevindim vlla:) hatta dha iyi kilo almak istiyodum ben ztn :) hem istahimz artar ne güzel olur :)
Ben de simdiye kadar uc kere gittim ayse hanima sanirim iki de olabilir tam hatirlamiyorum sadece bir kere a4 kagidinda alabildim ben de digerlerinde ekranin fotografini cektim:) dorukta goruntuler cok iyi geldi bana da sanirim neriman hanimla kemal beyin cihazlari da farkli kemal beyinkinde kirmizi mavi isiklar vardi goruntude neriman hanimda yoktu sanirim cihaz da onemli gebelik takibindeAyse hanım a4 kağıdına basıp verdi keseyi :) ziya Çetin de hepside kartpostal gibiydi Osmangazi de fiyat 70 dedi sanırım dogumu da sorucam gidince bilgi veririm sana da cnm
Kesinlikle Öyle ziya beyin Üstüne yok sanırım biz uc sene önce 100 lira veriyorduk ama degdı gercekten cok guzel resimleri var kızımın ayağının ne bileyim burnunun ayrı ayrı varBen de simdiye kadar uc kere gittim ayse hanima sanirim iki de olabilir tam hatirlamiyorum sadece bir kere a4 kagidinda alabildim ben de digerlerinde ekranin fotografini cektim:) dorukta goruntuler cok iyi geldi bana da sanirim neriman hanimla kemal beyin cihazlari da farkli kemal beyinkinde kirmizi mavi isiklar vardi goruntude neriman hanimda yoktu sanirim cihaz da onemli gebelik takibinde
Masallah canim Allah bagislasin kizini:)Kesinlikle Öyle ziya beyin Üstüne yok sanırım biz uc sene önce 100 lira veriyorduk ama degdı gercekten cok guzel resimleri var kızımın ayağının ne bileyim burnunun ayrı ayrı var
:) tamam cnm sağol senin bulantın yok demi:)Ayse hanım a4 kağıdına basıp verdi keseyi :) ziya Çetin de hepside kartpostal gibiydi Osmangazi de fiyat 70 dedi sanırım dogumu da sorucam gidince bilgi veririm sana da cnm
Amin hepsini inşallah :)Masallah canim Allah bagislasin kizini:)
Amin cnm . Yok daha görmedim ya perşembe çağırdı doktor zamanda geçmiyor :)Insallah canim bebeklerimiz saglikli olsun da Allah'in izniyke kilo falan sorun degil:) sen keseyi gordun mu bu arada :)
Arada yokluyor :) inş olmaz diye umut ediyorum kızımda cok cektım yataktan kalkmadan leblebi yada kraker yiyorum işe yarıyor inş olmaz:) tamam cnm sağol senin bulantın yok demi:)
Insallah hayirlisiyla gorursun canim sonra da kalp atisini duymaya gidersin :) bulantilar genelde kalp atisiyla beraber basliyormus benim de oyle olmustu:)Amin cnm . Yok daha görmedim ya perşembe çağırdı doktor zamanda geçmiyor :)
Insallah canim :)Amin hepsini inşallah :)
Inşallah olmaz ya en korktuğum şey benmde.Arada yokluyor :) inş olmaz diye umut ediyorum kızımda cok cektım yataktan kalkmadan leblebi yada kraker yiyorum işe yarıyor inş olmaz
Inşallah cnm ilk ultrosanda karındanmi bakıyorlar cnm:) ay hiç başlamasa keske demi:)Insallah hayirlisiyla gorursun canim sonra da kalp atisini duymaya gidersin :) bulantilar genelde kalp atisiyla beraber basliyormus benim de oyle olmustu:)
Demek o yüzden ucuz doğum ücretleri orada. Ben orada kaçıncıya duyuyorum böyle sorunlar. Ben yıldırımda şevket yılmazın yakınında oturuyorum. Muayeneye çekirge doruğa gidiyorum. Teyzem çalışıyor orada o tavsiye etti doktoru.çok ilgili bir doktor. Sürekli takipte. Doğumada kendisi giriyor. Uzakta olsa bence değer gitmeye. Ben devlet istememin sebebi. Tamamıyla doğum üzerine olmayan hastahaneler herhangi bir sorunda sevk veriyor o yüzden devlet diye diretiyorum. Hem zaman kaybı olmaz sorun olduğunda. Hem oradaki ebeler daha çok hastayla karşılaşıyor ve daha bilgililer bence. Benim halam ebe ondan. Doruk çekirgede muayene ücreti gökçe hanımda 75 veya 80 di. Doğum ücreti 2300 normalBende yıldırım doruka çok yakınım ama 2 hafta once gorumcem orda doğum yaptı hiç memnun kalmadi bende yanında kaldım bide şuan bebeği üniversitede yoğun bakımda doktorun yüzünden :-(
Ben ilk ogrendigimde sevket yilmaz aciline gittim kan testi verdim adet gunumdu tam ya da bir gun gecmisti hamile oldugumu ogrenince ertesi gun gene sevket yilmazda poliklinige gittim karindan gorundu hemen sonra doruka gittim neriman hanima neriman hanim alttan bakti keseye.kalp atisina da neriman hanima gitmistim karindan bakti ilk sonra kesin olsun iyice gorelim dedi alttan bakti tekrar.ondan sonra tum muayenelerimde karindan bakildi hepInşallah cnm ilk ultrosanda karındanmi bakıyorlar cnm:) ay hiç başlamasa keske demi:)
Karından bakıyorlar ilkinde Ama 6 cı haftada git. Sabredebilirsen :) . Kalp atışı 6 veya 7 inci.haftada duyulmaya başlanıyor. Bulantıma benim leblebi ile özellikle mandalina yerdim kilo kilo çok iyi gelirdi.yada ye ekşiyi çıkar ayşeyii olayı olmuşta olabilir.Inşallah cnm ilk ultrosanda karındanmi bakıyorlar cnm:) ay hiç başlamasa keske demi:)
Anladım cnm bende artık alttan baktırmak istemiyorm senelerce alttan bakıldığı içinBen ilk ogrendigimde sevket yilmaz aciline gittim kan testi verdim adet gunumdu tam ya da bir gun gecmisti hamile oldugumu ogrenince ertesi gun gene sevket yilmazda poliklinige gittim karindan gorundu hemen sonra doruka gittim neriman hanima neriman hanim alttan bakti keseye.kalp atisina da neriman hanima gitmistim karindan bakti ilk sonra kesin olsun iyice gorelim dedi alttan bakti tekrar.ondan sonra tum muayenelerimde karindan bakildi hep
Sabredemem malesf cnn ztn benm tüp bebek ya onun için doktor randevu verdi gideyim bi goreym için rahatlasn:) gaviscon bende var midem için vermişti doktor bi zararı olmazsa bende içerim ozmanKarından bakıyorlar ilkinde Ama 6 cı haftada git. Sabredebilirsen :) . Kalp atışı 6 veya 7 inci.haftada duyulmaya başlanıyor. Bulantıma benim leblebi ile özellikle mandalina yerdim kilo kilo çok iyi gelirdi.yada ye ekşiyi çıkar ayşeyii olayı olmuşta olabilir.Ama gaviskonda kullandım oda iyi geliyor.
Sen istemedigini soylersen bakmazlar canim :)Anladım cnm bende artık alttan baktırmak istemiyorm senelerce alttan bakıldığı için
Sabredemezsen alttan baktirman gerekebilir canim cunku bazen karindan gorunmeyip alttan bakinca gorunebiliyormus.ama zayif olunca direk karinda gorunmesi daha rahat oluyormus oyle soylemisti doktor banaSabredemem malesf cnn ztn benm tüp bebek ya onun için doktor randevu verdi gideyim bi goreym için rahatlasn:) gaviscon bende var midem için vermişti doktor bi zararı olmazsa bende içerim ozman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?