Bursali anne adaylari :)

Oh çok şükür ya sevindim vlla:) hatta dha iyi kilo almak istiyodum ben ztn :) hem istahimz artar ne güzel olur :)
Insallah canim bebeklerimiz saglikli olsun da Allah'in izniyke kilo falan sorun degil:) sen keseyi gordun mu bu arada :)

Ayse hanım a4 kağıdına basıp verdi keseyi :) ziya Çetin de hepside kartpostal gibiydi Osmangazi de fiyat 70 dedi sanırım dogumu da sorucam gidince bilgi veririm sana da cnm
Ben de simdiye kadar uc kere gittim ayse hanima sanirim iki de olabilir tam hatirlamiyorum sadece bir kere a4 kagidinda alabildim ben de digerlerinde ekranin fotografini cektim:) dorukta goruntuler cok iyi geldi bana da sanirim neriman hanimla kemal beyin cihazlari da farkli kemal beyinkinde kirmizi mavi isiklar vardi goruntude neriman hanimda yoktu sanirim cihaz da onemli gebelik takibinde

Cnm fiyatını hatırlamıyorum ama arayınca soyluyorlar onceden randevu alıyorsun ben bir ay önce almıştım renkli renkli bırsuru foto verdı doktor hatta kime benziyor diye bile söyledi :) hem sıze hem eşinize benziyor ortaya karışık dedi :) gercekten Öyle kızım

Kesinlikle Öyle ziya beyin Üstüne yok sanırım biz uc sene önce 100 lira veriyorduk ama degdı gercekten cok guzel resimleri var kızımın ayağının ne bileyim burnunun ayrı ayrı var

Amin cnm . Yok daha görmedim ya perşembe çağırdı doktor zamanda geçmiyor :)
Insallah hayirlisiyla gorursun canim sonra da kalp atisini duymaya gidersin :) bulantilar genelde kalp atisiyla beraber basliyormus benim de oyle olmustu:)

Insallah hayirlisiyla gorursun canim sonra da kalp atisini duymaya gidersin :) bulantilar genelde kalp atisiyla beraber basliyormus benim de oyle olmustu:)
Inşallah cnm ilk ultrosanda karındanmi bakıyorlar cnm:) ay hiç başlamasa keske demi:)

Bende yıldırım doruka çok yakınım ama 2 hafta once gorumcem orda doğum yaptı hiç memnun kalmadi bende yanında kaldım bide şuan bebeği üniversitede yoğun bakımda doktorun yüzünden :-(
Demek o yüzden ucuz doğum ücretleri orada. Ben orada kaçıncıya duyuyorum böyle sorunlar. Ben yıldırımda şevket yılmazın yakınında oturuyorum. Muayeneye çekirge doruğa gidiyorum. Teyzem çalışıyor orada o tavsiye etti doktoru.çok ilgili bir doktor. Sürekli takipte. Doğumada kendisi giriyor. Uzakta olsa bence değer gitmeye. Ben devlet istememin sebebi. Tamamıyla doğum üzerine olmayan hastahaneler herhangi bir sorunda sevk veriyor o yüzden devlet diye diretiyorum. Hem zaman kaybı olmaz sorun olduğunda. Hem oradaki ebeler daha çok hastayla karşılaşıyor ve daha bilgililer bence. Benim halam ebe ondan. Doruk çekirgede muayene ücreti gökçe hanımda 75 veya 80 di. Doğum ücreti 2300 normal
Sezeryan 2500
Epidural iğne 300 tl dediler. Doktorum gecede olsa geliyormuş sordum. Bazı hastahanelerde örneğin jimerde acilde doğum doktor olmuyor.bazı hastahanelerdede doktor gece gelmiyor.

Birde suni sancı anne için çok sancılı diye biliyorum. Ve kafalarına göre suni sancı veriyorlar. Ben herşeyiyle normal bir süreç olsun istiyorum. Sonuçta evde doğum yapılabilse onu bile isterim.en azından hastahane mikrobu kapmaz. Hastahe mikrobu kapan müşterimin çocuğu vardı. Aylarca yoğun bakımda yattı.Çok zor bu doğum işleri napcaz bilmiyorum.

Inşallah cnm ilk ultrosanda karındanmi bakıyorlar cnm:) ay hiç başlamasa keske demi:)
Ben ilk ogrendigimde sevket yilmaz aciline gittim kan testi verdim adet gunumdu tam ya da bir gun gecmisti hamile oldugumu ogrenince ertesi gun gene sevket yilmazda poliklinige gittim karindan gorundu hemen sonra doruka gittim neriman hanima neriman hanim alttan bakti keseye.kalp atisina da neriman hanima gitmistim karindan bakti ilk sonra kesin olsun iyice gorelim dedi alttan bakti tekrar.ondan sonra tum muayenelerimde karindan bakildi hep

Karından bakıyorlar ilkinde Ama 6 cı haftada git. Sabredebilirsen :) . Kalp atışı 6 veya 7 inci.haftada duyulmaya başlanıyor. Bulantıma benim leblebi ile özellikle mandalina yerdim kilo kilo çok iyi gelirdi.yada ye ekşiyi çıkar ayşeyii olayı olmuşta olabilir. Ama gaviskonda kullandım oda iyi geliyor.

Anladım cnm bende artık alttan baktırmak istemiyorm senelerce alttan bakıldığı için

Sabredemem malesf cnn ztn benm tüp bebek ya onun için doktor randevu verdi gideyim bi goreym için rahatlasn:) gaviscon bende var midem için vermişti doktor bi zararı olmazsa bende içerim ozman

Sabredemem malesf cnn ztn benm tüp bebek ya onun için doktor randevu verdi gideyim bi goreym için rahatlasn:) gaviscon bende var midem için vermişti doktor bi zararı olmazsa bende içerim ozman
Sabredemezsen alttan baktirman gerekebilir canim cunku bazen karindan gorunmeyip alttan bakinca gorunebiliyormus.ama zayif olunca direk karinda gorunmesi daha rahat oluyormus oyle soylemisti doktor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…