Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ben bursa da yaşıyorum. Çekirge dorukta gökçe hanıma gidiyorum çok memnunum. Detaylı testi bugün yaptırdım. Bir sorun çıktı kardiyolojiye gönderdiler dört çelikten randevu alıcağım.özel numarasıda verdi ama 300 tl dedi çok yüksek fiyat. Detaylı test fiyatı 220 tl. Muayene ücreti 75 tl. ben aynı zamanda devlet hastahanesinede gidiyorum testler için. Doruk çekirgede doğum ücreti normal fiyatı 2300 dedi. Sezeryan 2800. Doruk yıldırımda 1500 veya 1300 olması lazım doğumun. Arkadaşımdan öğrendim,anlam veremedin neden okadar fark olduğunu. Ama doktorumu çok seviyorum ve doruk yıldırım bana çok yakım hatta yıldırımda oturmama rağmen oraya gitmiyorum. Epiduralle birini felç bıraktıklarını öğrendim yakın zamanda. Siz nereye gidiyorsunuz. Ücretleri nasıl.?
Merhaba:) Bursada yasayan anne adaylari burada toplanalim mi:)Doktorlar hastaneler testler alisverisler hakkinda birbirimizle fikir alisverisi yapmis oluruz hem :)
- 19 Mart 2017
- 5.859
- 6.269
- 148
- 33
Merhaba canim :) saglikla aliriz kucagimiza yavrularimizi umarim:)Ben de hem hayat hastanesine hem yildirim doruka gidiyorum.hayat hastanesinde ayse erola gidiyorum kendisi iyi bir doktor ama hastane hosuma gitmedi pek.dorukta neriman hanima gittim muayene ucreti 75 ti.en son kemal korogluna gittim 95 tl muayene ucreti ama cok iyi bir doktor ayni zamanda psikologa gitmissiniz gibi rahatlatiyor.henuz test yaptirmadim iki hafta sonra kemal beye gidicem tekrar yaptirmak icin ama fiyati ne kadardir bilmiyorum.dogum ucretlerini de konusmadim henuz.hayat hastanesine sordum ikili test ucretini devamli gittigim icin 150 tlmis normalde 200 dediler.ama sanirim doruka gidicem ikili test icin tekrar kemal beye cok guveniyorum.bir de forumdan bir arkadas medicabilde yaptirmis ikili testini recep beydi sanirim doktorum ismi 100 yl muayene ucreti 40 tl de testlere almislar.Dorukta dogum ucretleri doktora gore degisiyor sanirim belki fark o yuzdendir ama sanmiyorum yine de cok buyuk rakamlar oynayacagini sonucta ayni hastane benzer rakamlardir diye dusunuyorum :)
- 19 Mart 2017
- 5.859
- 6.269
- 148
- 33
- 19 Mart 2017
- 5.859
- 6.269
- 148
- 33
- 19 Mart 2017
- 5.859
- 6.269
- 148
- 33
Alintilayamadim canim bir turlu kusura bakma :)Ben bursa da yaşıyorum. Çekirge dorukta gökçe hanıma gidiyorum çok memnunum. Detaylı testi bugün yaptırdım. Bir sorun çıktı kardiyolojiye gönderdiler dört çelikten randevu alıcağım.özel numarasıda verdi ama 300 tl dedi çok yüksek fiyat. Detaylı test fiyatı 220 tl. Muayene ücreti 75 tl. ben aynı zamanda devlet hastahanesinede gidiyorum testler için. Doruk çekirgede doğum ücreti normal fiyatı 2300 dedi. Sezeryan 2800. Doruk yıldırımda 1500 veya 1300 olması lazım doğumun. Arkadaşımdan öğrendim,anlam veremedin neden okadar fark olduğunu. Ama doktorumu çok seviyorum ve doruk yıldırım bana çok yakım hatta yıldırımda oturmama rağmen oraya gitmiyorum. Epiduralle birini felç bıraktıklarını öğrendim yakın zamanda. Siz nereye gidiyorsunuz. Ücretleri nasıl.?
İkiliyi şevket yılmazda yaptırdım ben. Çok üstüne düşmedim açıkçası sebebi ise ne olursa olsun down sendromu olsa çocuğumu asla aldırmam. Karındayken down sendromuna müdahale edemiyorlar. 2li ve 3 lü testler sadece buna bakılıyor. Benim muhasebecimin down sendromlu oğlu var 6 aylıkta belli oldu. Şevkette yaptırdım geçtim açıkçası çok üstünde durmadımm. Kalpte olan bir delik var her bebekte olan ama benimki biraz daha geniş görünmüş. Ama tam net anlayamaz makineler diyip kardiyolojiye yönlendirdi. Gökçe hanım çok iyi doktor korkutmuyor hiç, çok güven veriyor. 2li testi bilmem ama ben hayata detaylı test sordum 200 demişti. Ben pek güvenemedim o hastahaneye iyikide güvenmemişim çünkkü detaylı ile 2 li fiyatı aynı olamaz. Ben doruğa doktora gittiim yüzünü kapatıyor diye 3 kere 1 er saat arayla girdim çıktım açmadı. 2 gün sonraya çağırdı çok uğraştı ama yine açmadı sağolsun küçük cimcimem :)Sizin bugun yaptirdiginiz detayli test farkli bir sey sanirim ben dikkatli okumamisim ikili test sandim ikili testi nerde yaptirdinjz dorukta mi yine ucreti ne kadardi.umarim onemli bi sknti yoktur bebeginizde icinizi ferah tutun
Yıldırım dorukla çekirge doruk arasında 1000 tl fark var gördüğüm kadarıyla. Ama bende gidip soracağım. İçinize sinen doktora gidin ben jimere gittim hiö sevmemiştim doktoru ki keza bana olması gerekenden fazla ilaç vermişti. diğer doktorlar şaşırdı baya nasıl verir diye. Resmen konuşamıyordum dilim dolaşıyordu. Aynı zamanda devletede git bana sorarsan zamanın varsa.kan tahlillerini devlette yaptırıp götürüyordum ben özele.hem daha fazla fikir almış oluyorsun. Kime güveniceğini anlıyorsun. inşallah evlatlarımızı sağlıkla kucağa alırız. :)
Ben hamileyken okadar çok araştırdımki gece gündüz mafoldum.gece uykularım yalan oldu bir ara :) her konu hakkında fikrim var şuan. Hatta ben hamile kalmadan önce arkadaşlarım ve abimib eşi yüzünden araştırdım herşeyi. Birde ben ailemle görüşmüyorum tek başına olacağım diye herşeyi öğrenmeye çalışıyorum. Her konu hakkında en ince ayrıntısına kadar araştıyorum.
Hatta ben bu haftadyım alıcak en fazla kendim için 2 parça falan eşyam kaldı. :)
Hatta ben bu haftadyım alıcak en fazla kendim için 2 parça falan eşyam kaldı. :)
- 19 Mart 2017
- 5.859
- 6.269
- 148
- 33
Kalpteki dekikler kapaniyor zamanla diye biliyorum canim insallah senin bebeginin de kapanacaktir.4 haftalik hamileyken ilk defa sevket yilmaza gitmistim odaya ayni anda 5 kisi aldi doktor neyse onemli deil nasila baska doktora da gidicem dedim ama birgun acile gitmek zorunda kaldim orada dogurmak uzere olan kadinlara bana yani hastaneye gelen ne kadar kadin varsa oyle kitu davrandilar ki afedersin kopege oyle davranilmaz kendimi cok kotu hissettim gitmedim bir daha belki sadece test yapilmaya gidilebilir.ama yone burda bi konuda konustuk bursali bi hamileyle o da ozele devam ediyormus sadece ikili test icin devlete gitmis doktor bu zamana kadar takibini nerde yaptirdiysan orda yaptir demis yapmamis.aslinda yapmak zorunda ama o an tartismak falan isler uzar gider en iyisi ozele gitmek kafa rahat.ama bu seferde insan gitmisken en iyisi olsun diye arayisa giriyor.zor gercektenİkiliyi şevket yılmazda yaptırdım ben. Çok üstüne düşmedim açıkçası sebebi ise ne olursa olsun down sendromu olsa çocuğumu asla aldırmam. Karındayken down sendromuna müdahale edemiyorlar. 2li ve 3 lü testler sadece buna bakılıyor. Benim muhasebecimin down sendromlu oğlu var 6 aylıkta belli oldu. Şevkette yaptırdım geçtim açıkçası çok üstünde durmadımm. Kalpte olan bir delik var her bebekte olan ama benimki biraz daha geniş görünmüş. Ama tam net anlayamaz makineler diyip kardiyolojiye yönlendirdi. Gökçe hanım çok iyi doktor korkutmuyor hiç, çok güven veriyor. 2li testi bilmem ama ben hayata detaylı test sordum 200 demişti. Ben pek güvenemedim o hastahaneye iyikide güvenmemişim çünkkü detaylı ile 2 li fiyatı aynı olamaz. Ben doruğa doktora gittiim yüzünü kapatıyor diye 3 kere 1 er saat arayla girdim çıktım açmadı. 2 gün sonraya çağırdı çok uğraştı ama yine açmadı sağolsun küçük cimcimem :)
Yıldırım dorukla çekirge doruk arasında 1000 tl fark var gördüğüm kadarıyla. Ama bende gidip soracağım. İçinize sinen doktora gidin ben jimere gittim hiö sevmemiştim doktoru ki keza bana olması gerekenden fazla ilaç vermişti. diğer doktorlar şaşırdı baya nasıl verir diye. Resmen konuşamıyordum dilim dolaşıyordu. Aynı zamanda devletede git bana sorarsan zamanın varsa.kan tahlillerini devlette yaptırıp götürüyordum ben özele.hem daha fazla fikir almış oluyorsun. Kime güveniceğini anlıyorsun. inşallah evlatlarımızı sağlıkla kucağa alırız. :)
- 19 Mart 2017
- 5.859
- 6.269
- 148
- 33
Iyi yapmissin canim tedbirli olmak her zaman cok iyi :) ben daha hicbir sey almadim :)Ben hamileyken okadar çok araştırdımki gece gündüz mafoldum.gece uykularım yalan oldu bir ara :) her konu hakkında fikrim var şuan. Hatta ben hamile kalmadan önce arkadaşlarım ve abimib eşi yüzünden araştırdım herşeyi. Birde ben ailemle görüşmüyorum tek başına olacağım diye herşeyi öğrenmeye çalışıyorum. Her konu hakkında en ince ayrıntısına kadar araştıyorum.
Bu konu hakkımda kesinlikle haklısınız ama en azından kan tahlili için gitmekte fayda var. Ben çözdüm devlet işini özele gidiyorum demiyorum. Allah korusun ani bir sıkıntıda doruk şevkete yönlendiriyor sevk ediyor. En azından girişiniz olsun. Ben kan tahlili için gittim. Şevkette hiç bir doktordan memnun kalmadım bende. Ultrson odasına bir kere falan gittim sadece. Reşat diye doktor var çok övdükleri ama bana sorarsan o bile kötü. akşam randevusu bulursan ki var içerde ultrson aletleri var odada kan tahlili yapıyorlar ve sonuçları alıp özele gidersin. Durumun iyise yinede sen bilirsin. Ben devlette doğurmak istiyorum. Ama dediğiniz gibi köpeğe davranır gibi davranıyor doktorlar. Ama doğumhanelerden memnunlar genelde. Birde teyzem var.tekli oda ayarlarım dedi o yüzden biraz da belki.Kalpteki dekikler kapaniyor zamanla diye biliyorum canim insallah senin bebeginin de kapanacaktir.4 haftalik hamileyken ilk defa sevket yilmaza gitmistim odaya ayni anda 5 kisi aldi doktor neyse onemli deil nasila baska doktora da gidicem dedim ama birgun acile gitmek zorunda kaldim orada dogurmak uzere olan kadinlara bana yani hastaneye gelen ne kadar kadin varsa oyle kitu davrandilar ki afedersin kopege oyle davranilmaz kendimi cok kotu hissettim gitmedim bir daha belki sadece test yapilmaya gidilebilir.ama yone burda bi konuda konustuk bursali bi hamileyle o da ozele devam ediyormus sadece ikili test icin devlete gitmis doktor bu zamana kadar takibini nerde yaptirdiysan orda yaptir demis yapmamis.aslinda yapmak zorunda ama o an tartismak falan isler uzar gider en iyisi ozele gitmek kafa rahat.ama bu seferde insan gitmisken en iyisi olsun diye arayisa giriyor.zor gercekten
- 19 Mart 2017
- 5.859
- 6.269
- 148
- 33
Aksam randevusu olabiliyor mu sevkette bilmiyordum.ben soylemem de sistemden görmezler mi ozele gittigimi acaba.ben de normal dogum olursa ozel de yaparim diyorum ama sezeryan olursa bir ihtimal devlette yapabilirim cunku bir ameliyat sonucta ve uyutuyorlar eger zorunlu sezeryan olursa tabi.normal doguma devlette cesaret edemiyorum o muameleyi gordukten sonra.eskiler ebeler dogurturken dövüyor diyolardi inanmiyordum ama dogru galiba o acildeki doktor suriywli bi kadin gelmisti dogurmak uzere oyle azarladi ki sadece o olsa iyi diger gorevliler de oyle sastim dedim bi de suriyeli nasilsa anlamiyor diye mi oyle yaptilar anlamadim.baska bi bayan daha vardi ona da hemen doguma dediler kadin esime soyliyim diyo sen dogumhaneye git biz esine seslenicez diyolar esim arabada duymaz seslenseniz bile diyo gelir biraz sonra nasilsa diyolar aglaya aglaya gitti kadin cok uzuldumBu konu hakkımda kesinlikle haklısınız ama en azından kan tahlili için gitmekte fayda var. Ben çözdüm devlet işini özele gidiyorum demiyorum. Allah korusun ani bir sıkıntıda doruk şevkete yönlendiriyor sevk ediyor. En azından girişiniz olsun. Ben kan tahlili için gittim. Şevkette hiç bir doktordan memnun kalmadım bende. Ultrson odasına bir kere falan gittim sadece. Reşat diye doktor var çok övdükleri ama bana sorarsan o bile kötü. akşam randevusu bulursan ki var içerde ultrson aletleri var odada kan tahlili yapıyorlar ve sonuçları alıp özele gidersin. Durumun iyise yinede sen bilirsin. Ben devlette doğurmak istiyorum. Ama dediğiniz gibi köpeğe davranır gibi davranıyor doktorlar. Ama doğumhanelerden memnunlar genelde. Birde teyzem var.tekli oda ayarlarım dedi o yüzden biraz da belki.
- 3 Aralık 2011
- 3.373
- 4.896
- 333
Kızlar merhaba bende burdayım :) ben ilk doğumumu Şevket Yılmaz da yaptım cok ta memnun kaldım doktorum Mehmet alkış tı ciddi ama kesinlikle azarlama falan yok ikı kişi girince kızıyordu cıkın diye Bı sorun olursa kendi odasında bakıyordu ben nst de kı muameleden nefret ettim orda kalın gozluk lu Bı kadın vardı insanı Çileden çıkaran ilk gittim gec sandalyeye otur dedi gittim oturdum geldi benı Azarladı ben sana gıt sandalyeye otur dedım diye baska sandalye gösterdi dedım bu masa mı buda sandalye benım sabrımı sınama dedım sonra her defasında Özellikle geride aldı ben kontrole diye gittim acil sezeryana aldılar kızım ters ti :) ve tesadüf doktorum nöbetçi idi sagolsun cok guzel bir ameliyat ve sonrası gecirdim bızede orda tanıdık tek kişilik oda dedi sonradan bin turlu bahane ettiler iki kişilik odada kaldım ama son iki senedir o kadar çok Suriyeli varkı o yüzden bıktı doktorlar da birde sıra falan beklemiyorlar hastane iyice Çekilmez olmuştur uzun oldu kusura bakmayın :)
- 19 Mart 2017
- 5.859
- 6.269
- 148
- 33
Haklisin canim sans isi gercekten ozelde dogum yapip memnun kalmayan da cok tamamen sans kader diyelim :) ben gittigimde burcu diye bi doktordu sanirim poliklinikteki cok sicakkanliydi ama dedigim gibi 5 kisi aldi odaya ve gelen hamileler hep tecrubeliydi dedim demek ikinci ucuncu cocugu olanlar devlete geliyor.sonra acilde gittigimde baska bi doktor vardi bayandi o da bi de erkek doktor vardi o sohbet muhabbette zaten bakmiyordu hic niyeyse ama o bayan olan oyle perisan etti ki milleti unutamam o gunu sonra hemen ozele gittim bir suru agladim sanki cocuguma haksizlik etmisim gibi geldi bi daha da sevket yilmaza tovbe ettimKızlar merhaba bende burdayım :) ben ilk doğumumu Şevket Yılmaz da yaptım cok ta memnun kaldım doktorum Mehmet alkış tı ciddi ama kesinlikle azarlama falan yok ikı kişi girince kızıyordu cıkın diye Bı sorun olursa kendi odasında bakıyordu ben nst de kı muameleden nefret ettim orda kalın gozluk lu Bı kadın vardı insanı Çileden çıkaran ilk gittim gec sandalyeye otur dedi gittim oturdum geldi benı Azarladı ben sana gıt sandalyeye otur dedım diye baska sandalye gösterdi dedım bu masa mı buda sandalye benım sabrımı sınama dedım sonra her defasında Özellikle geride aldı ben kontrole diye gittim acil sezeryana aldılar kızım ters ti :) ve tesadüf doktorum nöbetçi idi sagolsun cok guzel bir ameliyat ve sonrası gecirdim bızede orda tanıdık tek kişilik oda dedi sonradan bin turlu bahane ettiler iki kişilik odada kaldım ama son iki senedir o kadar çok Suriyeli varkı o yüzden bıktı doktorlar da birde sıra falan beklemiyorlar hastane iyice Çekilmez olmuştur uzun oldu kusura bakmayın :)
- 3 Aralık 2011
- 3.373
- 4.896
- 333
Ya nedense ben bayan doktora gitmek istemıyorum erkek doktorlar daha kibar yaklaşıyor gibi geliyor :) ben haftaya Osmangazi tıp merkezi ne nagıhan hanıma gıdıcem bakalım arada da olsa Şevket Yılmaz a gıdıcem kaydım bulunsun testleri falan yaptırmak için normal doğum cok isterım dorukta kı o doktora da gitsem diyorum :) daha cok karar değişir gibi benim Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah
Ben bursa da yaşıyorum. Çekirge dorukta gökçe hanıma gidiyorum çok memnunum. Detaylı testi bugün yaptırdım. Bir sorun çıktı kardiyolojiye gönderdiler dört çelikten randevu alıcağım.özel numarasıda verdi ama 300 tl dedi çok yüksek fiyat. Detaylı test fiyatı 220 tl. Muayene ücreti 75 tl. ben aynı zamanda devlet hastahanesinede gidiyorum testler için. Doruk çekirgede doğum ücreti normal fiyatı 2300 dedi. Sezeryan 2800. Doruk yıldırımda 1500 veya 1300 olması lazım doğumun. Arkadaşımdan öğrendim,anlam veremedin neden okadar fark olduğunu. Ama doktorumu çok seviyorum ve doruk yıldırım bana çok yakım hatta yıldırımda oturmama rağmen oraya gitmiyorum. Epiduralle birini felç bıraktıklarını öğrendim yakın zamanda. Siz nereye gidiyorsunuz. Ücretleri nasıl.?
Epiduralle felç kalma yıldırım dorukta mı olmuş?Ben hastane adı bilmiyordum
- 19 Mart 2017
- 5.859
- 6.269
- 148
- 33
Ben de duymustum dorukta sanirim ama hangisinde bilmiyorum anestezistin de hatasi varmis diye duydum.zaten epidurale sicak bakmiyorum ya normal dogum olmuyorsa normal sezeryan en iyisi bence :)Epiduralle felç kalma yıldırım dorukta mı olmuş?Ben hastane adı bilmiyordum
Son düzenleme:
- 19 Mart 2017
- 5.859
- 6.269
- 148
- 33
Hangi doktoru diyorsun canim doruktakiYa nedense ben bayan doktora gitmek istemıyorum erkek doktorlar daha kibar yaklaşıyor gibi geliyor :) ben haftaya Osmangazi tıp merkezi ne nagıhan hanıma gıdıcem bakalım arada da olsa Şevket Yılmaz a gıdıcem kaydım bulunsun testleri falan yaptırmak için normal doğum cok isterım dorukta kı o doktora da gitsem diyorum :) daha cok karar değişir gibi benim Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah
Ben de duymustum dorukta fatmaydi sanirim doktorun ismi ama hangisinde bilmiyorum sanirim anestezistin de hatasi varmis.zaten epidurale sicak bakmiyorum ya normal dogum olmuyorsa normal sezeryan en iyisi bence :)
Bence de öyle.Bir de benm işim karışık.Doğudayız ara tatilde geldim anlattım doktora,Nisanda döneceğim diye.Neriman hanıma gitmiştim.Sevdim de kendisini.25 Nisan gibi gideceğim randevuya.35. Haftam oluyor kimse de almaz beni dedim Bi an.
İnşallah su gibi doğumlarla kavuşuruz yavrularımıza