Bursal arkadalar tanalm

ben de bursadayım kızlar...üniversite için 99da ankaradan buraya geldim sonra da burda kaldım...bursada gelin olarak kaldım yani,eşim bursalı...
ben de doburca tarafında oturuyorum

sende bursa gelinisin yanii hg canımm Şeniz

hoşbulduk canım...evet öyle oldu bursa gelini oldum
ama üniversiteyi de burda okuduğum için 10 yıldır bursadayım,artık bayaa alıştım öyle ki ankarayı unutttum...her yeri karıştırıyorum artık,ama bursayı daha iyi biliyorum...üzülüyorum bu duruma...

bende ölee izmirin kazasında oturduğumuz için izmiri okadar ii bilmem ama burda merkezde oturdum için heryeri biliorum artık :))

haklısın ayçacım birkaç kişi dışında hiçkimse buluşmalara düzenli gelmiyo buluşma günü geldiğinde herkesin bir işi çıkıveriyo buluşma ayarlanırsa seve seve gelirim opuyorumnanaktan

merhaba arkadaşlar bende bursalıyım 2 kızım var Teleferikte oturuyorum buluşma günü olursa gelmek isterim

kızlar ayarlayın artık madem havalar iyice soğumadan bir buluşma TANCA arkadaşım ben değil ayça ayarlıodu buluşmaları.yada biriniz ayarlayın uygun bi güne .

merhaba arkadaşlar bende bursalıyım 2 kızım var Teleferikte oturuyorum buluşma günü olursa gelmek isterim

canımya birkaç kez buluştuk buluşma günü gelince birkaç demirbaş dışında herkesin işi çıkıyo aslında uzun zamandır buluşma olmadı bende çok istiyorum opuyorumnanaktan

evet çok kötü oluyo kimsse gelmeyınce ben şahit oldum.adana rekor kırdı valla millet sözüne sadık

ben sitede yeniyim bursayada yeni geldik nilüfer altınşehirdeyim görüşmeyi çok isterim

merhaba arkadaşlar bende mollaarap(yıldırım) oturuyorum.buluşma olursa en önde ben gideceğim herhalde.tabi melis16 sız aslaaaa bi yere gitmeeeemm.gerçim sana küsüm ben ben melis ama karnındaki çocuğunun hatrına konuşuyorum seninle.bebişe dua et sen.yoksam teyzesi çok kırıldı annesine(

canım ağızdan verip burundan almışsın :))) ben seni bilmeyerek kırdımı kız konuşamadıkki?bi guruba üye ettin beni ama yoksun hiç ( yeni okudum yazdıklarını kız hayırdır ?

selam...bende ataevlerde oturuyorum ..ev hanımıyım.....kızlar sizler çalışıyormusunuuz......buluşalım en kısa zamanda......

e buluşma yapan varmı ki gelen olsun :)gerçi yapmaya calısan oldu ama o sıra kimse cıkmadı meydana umarım bi karar alınır havalar iyice soğumadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…