Bursal arkadalar sohbete buyurun...

sebi 2009 ağustos annelerinde gördüm ben,benimmde 15 ağustos doğumlu oğlum var birde 3.5 yaşında oğlum var.ilk bebeğin mi?nasıl gidiyor annelik?

evet canım 18 ağustos benimde ilk bebeğim sen tecrübelisin.valla annelik çok yorucu gidiyo hiç uyumuyo benim oğlum çok yoruluyorum anlayacağın ((((

gündüzlerimi uyumuyo ?yoksa gecelerimi ?belki gazı vardır annesütümü veriyon ?ben annesütü ve günde iki kez mama veriyom sütüm yetersiz.ben gazı olduğunda milupanın rezene çayını içiriyom.hem rahatlatır hemde uyku yapar dene istersen.

bu arada allah bağışlasın evladını

ayaz sende katıl cnm sohbete illa evli ve çocuklumu olman lazım.keşke senin gibi olsaydım (

canım neler yaptım neler gündüzde uyumuyo gecede gaz damlası da kullanıyorum.ben emzirmiyorum mama veriyorum.milüpanın gece çayını kullanıyorum ama yok yani

benim ilk oğlum sadece mama yedi oda hiç durmayan, uyumayan, sürekli ağlayan, sürekli gazı olan bir bebekti, canımı çıkardı seni anlıyorum hemde çok ii ,allah sabır versin.sütünmü yok? yoksa memeni emmiyomu bebeğin?benim oğlum mememi almıyodu süt varken mamayla büyüdü.kardeşi allahtan emiyo seviyo emmeyi sütümde yetse keşke
mama yiyen bebeklerde gaz problemi oldukça çok olurmuş o yüzden böle oluyomuş malesef.

selamlar ben de bursalıyım
bursalılar sohbete yazısını görünce hemen geldim
nasılsınız bakalım
bursanın neresindensiniz

saol canım.emmiyodu göğüslerim iltihap oldu oğlumun ağzıda pamukçuk oldu zaten sütümde gıttı öyle yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…